איזה כיף, אני -

-האם יש לכם בני זוג? כן
-איפה ומתי הכרתם? לפני שנה וחודשיים, תחילת שנה א' באוניברסיטה. לומדים ביחד.
-מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? SMS "... (שם) המגניבה אוכלת ביצה קשה"
-מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? בד"כ אני נוסעת אליו עם האוטו שלי, אז לפני כמה ימים הוא בא לאסוף אותי מהבית כי לא היה לי כוח לנסוע, ועל הכיסא שליד הנהג היתה חבילה עם פתק גדול "ערכת השינה של ..." ובפנים הייתה הפיג'מה שלי וגרביים וטים-טם ושוקולד פצפוצים, וזה היה חמוד בטירוף!
-מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? לא אוהבת זרי פרחים, מעדיפה פרחים בגינה
-איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? באוטו שלי עוד יומיים בדיוק לפני שנה!!!!
-מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? מבלים כל הזמן ביחד אבל אם הכוונה לבילוי רציני אז כנראה שהמקום האחרון היה הטיול בחו"ל לקרואטיה בקיץ.
-איזה מאכל הוא אוהב שאני מכינה לו? אני לא ממש מכינה בד"כ זה הפוך, אבל הוא מתרגש כשאני מכינה לו קפה בבוקר כי זה קורה פעם בארבעה חודשים
-איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? מלוואח עם שמנת, עגבניות מגורדות וביצה
-מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? שהוא אוכל ברעש! (אבל זו סתם בעיה פסיכולוגית שלי נראה לי)
-מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? שהוא שטותניק וקורע אותי מצחוק, איש שיחה אמיתי, מתוק בטירוף שבאמת בא לאכול אותו, רגיש ונדיב
-מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? מלאן אושר והצלחה בלימודים ושיהיה שלג בירושלים ביום רביעי!!!!

גם אני עונה

האם יש לכם בני זוג? כן -איפה ומתי הכרתם? הכרנו שנתיים באחד מפורומי תפוז,היינו ידידים טובים ואנחנו יחד כבר שנה ו 4 חודשים -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? "מה מאמי?" -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? קיבלתי הרבה דברים. בניהם המתנה ליום הולדת שלי, ספא זוגי. -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? נתתי די הרבה דברים. פשוט לא זוכרת מה הכי מקסים. הוא יחליט
-מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? לא זכור לי שקיבלתי. אה, לא קיבלתי ....
-איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בעיקרון באגאדיר בהרצליה אבל אני נישקתי אותו הרבה לפני בניסיון לרמוז לו ... אבל הטמבלול הקטן לא הבין ...........................
-מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? אדיסון ברעננה. -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? יוון. אין ספק. -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? אני לא מכינה. יש לנו הכל מוכן בבית.
-איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? הבחור מכין פסטה מעולה שחבל על הזמן
-מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? מאמי, נסיך שלי, דודי -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? שהוא מציק לי ... וכשאני אומרת די ומספיק ... הוא עדיין ממשיך
-מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? הקשבה, העזרה שהוא נותן לי כשאני "מתמוטטת" ומתייאשת. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? את הריסים
חולה עליו כשהוא עם ראש מגולח (לא על הסכין....)
-מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? מאחלת לשנינו להמשיך להיות יחד, שיהיה לנו טוב כמו שטוב לנו עכשיו, שהוא ואני נצליח בלימודים ועוד כמה דברים ... ש .... אהם אהם אני שומרת לעצמי

elena20

New member
עונה../images/Emo99.gif

-האם יש לכם בני זוג? כן -איפה ומתי הכרתם? באחד הפורומים של תפוז,לפני 8 חודשים. -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? "היי,ילנוש מה קורה?" -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם?זר פרחים
-מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם?מצעים שכתוב עליהם " רק אותך אוהב הלילה" -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? כשהיה לנו חצי שנה,הוא שלח לי פרחים הביתה -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? אצלי בבית
-מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד?מסעדה -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד?אממ.. לא זכור לי משהו מיוחד -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? טוב,יש לי מזל כי חבר שלי נוראאא אוהב לבשל ואני נוראאאאאאאא אוהבת לאכול,אז הוא כל הזמן מבשל לי ומביא אוכל למיטה,אז אני אוהבת כל דבר שהוא מכין,הכל טעים,במיוחד הפסטות. -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? אני קוראת לו "רונני" או "רוננצ'ו" או "ממאמי וכו' והוא קורא לי ילנוש מאמי וכו'. -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? שהוא מכור למחשב ולמשחקי מחשב
-מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? שהוא רגיש ורציני, מצחיק,טוב לב. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? ידיים
,עיניים
-מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? רק שנמשיך להיות ביחד
וזו התמונה שלנו

tutifruti82

New member
יאללה נענה...../images/Emo13.gif

האם יש לכם בני זוג
אכן
איפה ומתי הכרתם
הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה במסיבת יומולדת שלי לפני שנה. ההכרות עצמה הייתה כמה שבועות אח"כ במועדון.
מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום
"I LOVE U"
מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם
כל הזמן אני מקבלת ממנו. חום ואהבה מדהימים. לא תמיד קבלה מתאפיינת בדברים חומריים.
מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם
כנ"ל. אבל אם נהיה ספציפיים...עשיתי לו ארוחות ערב רומנטיות, מתנות, ברכות...
מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים
בשנה שלנו.
איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם
במועדון. לפני יותר משנה.
מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד
אתמול בערב. במקס ברנר.
מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד
כל מקום הופך לרומנטי איכשהו כשנמצאים בו ביחד. אבל אני חושבת שבכנרת. בקמפינג אוהלים שעשינו בקיץ.
איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך
כל דבר שקשור בבשר.
מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה
נשאיר את זה חסוי
מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג
לפעמים הוא כ"כ עקשן שזה משהו. (אבל בעצם גם אני אז...
)
מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי
את הנתינה המדהימה והאינסופית שלו. את ההקשבה. את הבגרות. הכל...
מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי
את המבט המדהים שלו כשהוא מביט בי.
מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה
עוד ועוד ועוד...ככה, בדיוק איך שזה

Night firefly

New member
איזה כיף...אני אוהבת שאלונים כאלה|ב

האם יש לכם בן זוג? כן
איפה ומתי הכרתם? לפני שלושה חודשים, בבית קפה שבו שניינו עובדים
מה המשפט הראשון ששמתם מהם היום? צו'ץ התגעגעתי אליך
מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? מכתב אהבה של שלושה עמודים וגיטרה שרציתי
מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם להם? הכנתי לו שקית הפתעות עם המון דברים חמודים וזרע של בוטן שכתוב עליו I LOVE U שאמור לגדול
מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? לפני שבועיים
איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בעבודה שלנו כשהוא אמר לי שהוא אוהב אותי ורוצה לצאת איתי
מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? בבית בהאבקות של 3 שעות, חולני אבל כיף :)
מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? הוא לקח אותי לראות זריחה עם בקבוק יין אדום ושתי כוסות
איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? כריך סלמון ולזניה
איזה מאכל הוא הכי אוהב שאת מכינה לו? סופלה שוקולד שאני אופה של שלושה שוקולדים, קפה הפוך
מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשני? אנחנו קוראים אחד לשני צו'ץ, והוא קורא לי גם "יפה שלי"
מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? הוא קנאי ולידותי לפעמים
מה אתם הכי אוהבים אצלם מבחינת האופי? הוא אמיתי, רומנטי, מפנק, והכי הכי מתחשב שבעולם
מה אתם אוהבים אצלם מבחינת היופי? יש לו עיניים כחולות מדהימות
מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה?
שכל יום שיעבור אני אגלה עוד ועוד דברים מדהימים עליו, שנואהב הרבה ונריב מעט, שלא נקבל אחד את השני כמובן מאליו ושנחלוק ביחד את הרגעים הכי מדהימים שלנו.

shannyqua25

New member
תשובות

-האם יש לכם בני זוג? לא כרגע אבך כבר פתחתי תגובה אז אני אתייחס לזה שהיה... (המשמעותי האחרון) -איפה ומתי הכרתם? בצבא הוא היה המפקד שלי לפני 5 שנים בערך -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? לא שמעתי אותו כבר הרבה זמן -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? ספר שאהבתי במיוחד -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? משהו שכתבתי לו כשעזבתי לחו"ל -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? לפני שבוע ולא ממנו -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? במשרד שלו בצבא -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? אמממ... מסעדה? לא זוכרת זה היה מזמן -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? באיזה צימר בכינרת -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? הכנתי לו פעם ארוחה סינית הוא התעלף על זה -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? הוא לא הכין לי אוכל -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? הוא היה בובו ואני נישנושית -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? עיצבן אותי שהוא היה נועל נעליים אדומות?! -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? הכל... -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? את העיניים הירוקות -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? למצוא עוד אחד כזה

תודה לכל העונים../images/Emo140.gif

כיף ונחמד לקרוא את הדברים הללו,וזה אכן נותן תקווה לפנויים בנינו שאכן עוד יש אהבה ורומנטיקה מקסימה בעולם. בהצלחה ועוד מלאן מלאן מלאן ימים של אושר!

המממממ...נעשה בכאילו ../images/Emo8.gif

-האם יש לכם בני זוג?
-איפה ומתי הכרתם? אי שם פה בסביבה הארצית -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום?
-מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? חיוך -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? חיבוק -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? אני ? אולי היא ? בעצם לא. -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לא ידוע ולא זוכר... -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? במיטה ? -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? המממממ...
-איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? היא לא יודעת להכין
-איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? אני זה הוא עניתי למעלה בלשון זכר. -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? יש דבר כזה ? [40 שנה לא קראו לי כפרה !] -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? נושא פמיניסטי
-מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? תמימות נעורים -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? עיניים כחולות מדהימות -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? לרקוד את כל הדרך לבנק...אהה סליחה לחופה...

עיניים כחולות ושיער שחור ../images/Emo99.gif

זו החולשה שלי. כמובן אבל שזה טבעי טבעי ולא כאשר הצבע עושה את הטבע.

נרקי

New member
עונה../images/Emo3.gif

-האם יש לכם בני זוג? לא!!! חחחחחחח זהו הפסקתי לענות
-איפה ומתי הכרתם? -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה?

infatuation

New member
מנסה לענות על הכל

יש לי בנזוג הכרנו בסוף חג פסח של 2004, במפגש פורום אמנות. הכרנו לפני כן במסנג'ר. היום המשפט הראשון היה איך אני מרגישה כי אני קצת חולה
הדבר הכי מקסים שקיבלתי ממנו ... טוב יש הרבה דברים. הדבר הכי מקסים שנתתי לו זה את עצמי
ונעלי בית של כלב
פעם אחרונה שקיבלתי זר... וואו נראה לי שנה וחצי לפחות, באחד מחגי האהבה נשיקה הראשונה הייתה בפארק רעננה בפגישה הראשונה שלנו. מקום בילוי אחרון במסעדה. (אנחנו גרים יחד אז מיטה זה כל יום) המקום הכי רומנטי שביקרנו בו יחד היה בצימר בצפון, זה היה כיףףףףףףףףף! אני אוהבת כל אוכל שהוא מכין ואני לא ממש מכינה הרבה לאכול אז... ממ... נראה לי שהוא אוהב את מה שאני עושה כשאני עושה
אנחנו קוראים אחד לשני "מאמי" והוא מוסיף לי לפעמים שמות כמו "נזגול", "עטינים של כבש" וכל מני כאלה
הדבר שהכי מעצבן בבנ הזוג שלי....לפעמים הוא יותר מדי נחמד לאחרים
הדבר שאני אוהבת הכי מבחינת יופי - האף והעיניים מבחינת אופי- מוכשר, מקשיב, איטליגנט, באמת שאי אפשר לבחור משהו אחד יש המון... איחול לשנה החדשה- שהכל יסתדר בינינו, ושנוכל סוף סוף לעבור לגור יחד בדירה לבד!!!

BlackUnicorn

New member
אני :)

שאלון נחמד: -האם יש לכם בני זוג? כן -איפה ומתי הכרתם? לפני שנה וחצי, הכרנו פה בפורום בעקבות הודעה חד פעמית שלו. -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? לא זוכרת :) בטח "פוצצצצצצצצצ'י.. כואב לי הגרון" -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? מה לא? :) -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? מה לא? :) -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? זר של ממש לפני כמה חודשים. פרח בודד - שלשום. -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בבית שלי, שבוע בערך אחרי שהכרנו -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? בבית (גרים יחד..) -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? בצפון באיזשהו נחל ששכחתי את שמו -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? :O -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? טוסט :) -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? הוא סמוצ'י ואני פוצ'י. יש גם עוד כל מיני באמצע.. -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? שכחנות. אבל זה לא בדיוק מעצבן, אני מקבלת את זה יפה מאוד :) -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? הכל!! חוכמת החיים, האהבה, המשפחתיות, הנתינה האינסופית, הגבריות ועם זאת הרגישות, הרציונאליות, החוזק הנפשי, ההומור, הספונטניות.. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? הכל :) הגוף המשולש המדהים, הידיים הענקיות שמחבקות, העיניים העמוקות, השיער הסקסי, וגם עוד דברים שהם לא בשבילכם
-מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? שנמשיך להיות בדיוק כמו שאנחנו :)

עונה

הו.. שלום לכולם.. שאלון נחמד: -האם יש לכם בני זוג? כן. -איפה ומתי הכרתם? פה ושם.. הכרנו באוניברסיטה כשבאתי לברר על לימודים. -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? משהו שנורא פגע בי.. -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? הנשיקה הראשונה. -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? עציץ, תחתון, פרחים. אנחנו לא זוג של מתנות.. -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? לפני חצי שנה. -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? טיילת תל אביב. -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? רמת גן. עשינו כלום ! -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? מצדה- חופשה שאני מימנתי. -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? היא לא יודעת לבשל לצערי. -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? אני לא מבשל לה כי גם אם אבשל היא בקושי אוכלת. -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? נ'אצוס ושוקוצ'ינה. -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? היא בכלל טיפוס מרגיז. העקשנות שלה והראש בקיר. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? טובת לב, עדינה. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? עיניים בעיקר, עור הפנים. -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? שרק נזכה לאהוב עוד ועוד ועוד, שנעבור לגור יחד, שניכנס להיריון.

זכוכיות

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

-האם יש לכם בני זוג? כן. -איפה ומתי הכרתם? לפני שנתיים אצל חבר טוב משותף (ידענו זה על קיומו של זו ולהיפך שנים קודם..). -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? "יפה שלי.." כשהתעוררתי.. -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? זה אישי מדי, אבל הוא נתן מעל ומעבר, ולא סתם דברים מקסימים אלה דברים שהם ברמה של הצלת נפשות... -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? צריך לשאול אותו. אנחנו לא כאלה אנשים של מתנות יקרות ומסובכות או קשקושים רומנטים. -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? מעולם לא וטוב שכך. פרחים בודדים מסוגים שונים ומשונים קיבלתי בעיקר בתחילת הקשר. -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לפני שנה במסיבת גייז במועדון התאטרון
-מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? טיילנו עם הכלבות בבוקר ואז הוא יצא לאונ'. -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? ביקרנו במקום הכי רומנטי בעולם, אבל הוא דיי מופשט. אנחנו קוראים לזה "ליל המצות", אתם לא באמת צריכים לדעת מה הלך שם :) -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? הוא יקרע מצחוק כשהוא יקרא את השאלה הזאת... -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? הוא מכין אחלה חביתה בכל שבת בבוקר. -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? אין לנו כאלה. -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? זה לא שהוא לא מעצבן אותי לפעמים, אבל לא עולה לי שום דבר ספציפי. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? הוא פסיכי לגמריי... -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? אני מתה על השיער שלו, יש לו את השיער הכי חלק, מלא ומבריק שיש... הוא התחיל להאריך אותו לבקשתי והוא רק נראה טוב יותר בכל יום שעובר. -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? לשרוד?

למעלה