../images/Emo41.gif

שאלון נחמד: -האם יש לכם בני זוג? -איפה ומתי הכרתם? -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה?

free soul

New member
עונה...

שאלון נחמד: -האם יש לכם בני זוג? לא -איפה ומתי הכרתם? -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה?

dudusch

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

-האם יש לכם בני זוג? כן -איפה ומתי הכרתם? פורום בתפוז לפני שנתיים ומשהו -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? מיאווווו -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? כל מיני
-מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? המממ... תצטרכו לשאול אותה, או שתגלו אם תענה על הסקר
-מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? לא זכור לי שקיבלתי -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? באגאדיר בהרצליה -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? אדיסון ברעננה -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? המממ... היינו יחד ביוון, לא יודע בדיוק על מקומות רומנטיים, זו המחלקה שלה
-איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? פרוסת עוגה מהמאפייה -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? פסטה? (כנראה) -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? אני קורא לה ריני, מאמי... -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג? -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? מקשיבה, מצחיקה
-מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? העיניים שלה
-מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? שנצליח במה שאנחנו עושים/לומדים, נגשים עוד כמה חלומות ורצונות...

boaz10

New member
אני שומר על הזכות להתעצבן בעתיד...

כרגע, ממש לא מצאתי מה מעצבן אותי בה. היא שאלה אותי את השאלה הזו לפני כמה ימים ואמרתי לה שאני לא מוצא משהו כזה. שאלתי אותה עלי והיא אמרה שמה שלפעמים מעצבן אותה זה שכשהיא רוצה משהו אני מייד קופץ... שתמשיך להתעצבן... ואז אמרתי לה שבפעמים שהיא לא נותנת לי לעשות את מה שהיא כל כך רוצה... אז אני מתעצבן... צרות של עשירים??

תגובה

אין לי בת-זוג. בקשר לאקסית האחרונה שלי, הכרתיה בכפר שלי. היום לא דברה אתי הרבה, בפעם האחרונה יצאה אתי לעיר כידידה. הכי מקסים כשנתנה לי חבוק גדול פעם, וכשנתתי לה סלסלת שוקולדים. לא קבלתי זר פרחים, נסיתי לתת לה אבל לא לקחה ונבלו. נשיקתי הראשונה היתה עם חברתי הראשונה ביום ההכרות אתה בתיכון. המקום האחרון שבלינו היה בעיר בפיצריה ואחר-כך במקדונלד. לא בקרנו בהרבה מקומות, בעקר יוצאים לעיר ונפגשים בבית. אהבתי כשנתנה לי שוקולד עם מנטה בפנים וסוכריות אפרסק. אני קורא לה עם תוספת A אחרי השם, ולחברה האמריקאית שהיתה לי קראתי "קוקי" ו"מיי לאב". הכי מעצבן אותי שהיא מדברת הרבה על אוכל. אהבתי שהיא עדינה וטובה, ושיש לה פנים יפות וגוף יפה. אני מאחל לעצמי להתחתן.

boaz10

New member
תשובות...

-האם יש לכם בני זוג? יש -איפה ומתי הכרתם? לפני 4 וחצי חודשים ב JDate -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום? לא ממש משפט, יותר גירגורי פינוק... -מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם? את האהבה שלה -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם? כשנסעתי לחו"ל לחמישה ימים השארתי לה חמישה פתקים וחמישה דיסקים עם שיר אחד מיוחד בכל דיסק שקשור לפתק של אותו היום -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים? היא ממש לא אוהבת פרחים... -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בסוזאנה, בפגישה השניה -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד? בבית שלי שאורגן במיוחד... -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד? בצימר בגרנות -איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך? דגים חריפים! -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך? כל מיני -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה? בייבי, בייב, מותק, אהובי, פנסיונר... ויש עוד מלא -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג?
-מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי? השקט שמשולב בסערה -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי? החיוך, העיניים, הפנים בכלל, המותניים, הרגליים, הבטן, הציצים, הכל... -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה? שימשיך ככה

צומיש

New member
עונה...

שאלון נחמד: -האם יש לכם בני זוג?עכשיו כן -איפה ומתי הכרתם?לפני 4 שנים דרך האינטרנט -מה המשפט הראשון ששמעתם מהם היום?בוקר טוב
-מה הדבר הכי מקסים שקיבלתם מהם?אותו...הממ ברכות לבביות גרביים שמשמיעות נשיקה וטיול לפראג -מה הדבר הכי מקסים שאתם נתתם?ברכות גרבים מגבת עם הקדשה הקדשתי לו שיר ברדיו ועוד מלא -מתי הפעם האחרונה שקיבלתם זר פרחים?קיבלתי זר מתוק של פרחים משוקולד ולפני זה לא זוכרת -איפה ומתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?באוטו אחרי שיצאנו פגישה ראשונה -מהו המקום האחרון שבו בילתם יחד?במיטה שלו
ולפני זה במסעדה -מהו המקום הכי רומנטי שביקרתם בו יחד?תאילנד
-איזה מאכל אתה אוהב שהיא מכינה לך?הממ הוא אני לא יודעת מה אוהב אולי פיצות -איזה מאכל את אוהבת שהוא מכין לך?פיטריות עם בצל מטוגן, ופרנץ טוסט -מה שמות החיבה שאתם מעניקים אחד לשניה?הוא לושי ואני בייבי -מה הדבר שהכי מעצבן אתכם בבני הזוג?העקשנות שלו זה שהוא לא חוזר להיות מה שהיה.. -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת אופי?חוכמה שלו אהבה שלו הנתינה שלו החום והדאגה שלו... -מה אתם אוהבים אצלם מבחינת יופי?העיניים שלו הגובה שלו -מה הייתם מאחלים לעצמכם כזוג לשנה האזרחית החדשה?שנצליח להתגבר על המכשול הזה ונמצא את הדרך אחד ללב של השני לעולם... ו"שרק האהבה תנצח..."

למעלה