דודו21

New member
../images/Emo41.gif

יש ביקום דבר שלא נגמר, גם כשהוא מתקלה אורו לעד נשאר, הוא ממשיך לזרוח באור יקרות, בשמים שחורים מנצנץ לדורות. אורו של כוכב כמו יהלום, מאיר את הלילה, מבהיק בחלון, נשאר מאחור גם כשהכוכב כבר דעך, מזכיר לכולם - שלעולם לא נשכח, ששם בשמים היה פעם כוכב, שנצץ למרחוק באור של זהב, כוכב קטן עם מסלול וחיים, שאהב ויצר, וחלם והגשים. עד שיום אחד - מת - כדרכם של כוכבים חלקיו התפזרו ביקום באלפי רסיסים, הבוהקים בשמים כמו היו כוכבים בעצמם, מזכירם עולמות שהיו ואינם. כן גם אנחנו כמו כוכבים בשמים, לפעמים במרכז לפעמים בשוליים, ואם כוכבינו יידרך כך לפתע פתאום, לעולם יבהיק אורנו גבוה במרום. יש ביקום דבר שלא נגמר, גם כשהוא מתקלה אורו לעד נשאר, וכמו שאורו של כוכב לעולם לא ידעך, כך גם אנחנו לעולם לא נשכח, את הכוכבים בחיינו - שחיים ושאינם את הכוכבים שאהבנו ושאהבו אותנו גם. אורו של כוכב הוא כמו זיכרון, המלווה את חיינו עד יומנו האחרון.

../images/Emo41.gifואווווו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בשל אהבתי הרבה לכוכבים ובשל אהבתי הרבה למילים ובשל הערכתי העמוקה לדברייך... אני מרשה לעצמי לרשום את שורותיך אלו באבקת הכוכבים שלי בשמיי הלילה שא ברכה ורק טוב!!!

כוכבים בשמים ...

אבק של כוכבים כמו שובל של שמלת כלה בוהק במעין קסם טהור כמו מילה זכה מביטה לשמים ורואה את המילים כתובות בכתב ידה הנפלא של הגחלילית הקסומה פשוט מושלם .. שרון

דודו21

New member
ומהכוכבים לחוף הים

חוף הרחצה היה מלא ובן כל המתרחצים אני ניראה יפה בחרתי את המראה ידעת ששלך היה שונה לידיך אני נאה מה אומר לך נערת חן ליבי אלייך משתפן לא עומד עוד בפיתוי ומחכה שוב לעיתוי כן גופך השזור לא הותר יותר חיזור חיוכיך השחום לא אפשר יותר לקום ומבטיך החטוב לא היה שני לו ביקום

למעלה