חחח סורי..היית מתקשר הייתי בת"א ואז בהרצליה ואז בתל-מונד ואז בבית!! יום ארוך עבר עליי.....=)
ק קפטן נועההה New member 16/6/06 #18 חחח סורי..היית מתקשר הייתי בת"א ואז בהרצליה ואז בתל-מונד ואז בבית!! יום ארוך עבר עליי.....=)
ק קפטן נועההה New member 16/6/06 #22 דוגרי, אתה לא שווה ביקור ../images/Emo67.gif סתם נשמה הכל מאהבה וסתם שאלה---אשדוד זה רחוקקקקק ויום שישי היוםםם!
דוגרי, אתה לא שווה ביקור ../images/Emo67.gif סתם נשמה הכל מאהבה וסתם שאלה---אשדוד זה רחוקקקקק ויום שישי היוםםם!
M Mr Slider New member 16/6/06 #23 זה בדיוק חצי שעה מת"א !!! וגם רק 7 שקל נסיעה ... נקווה שנפגוש אותך בחופש !! ( או בעצם חסר לך ולא נפגוש אותך בחופש )
זה בדיוק חצי שעה מת"א !!! וגם רק 7 שקל נסיעה ... נקווה שנפגוש אותך בחופש !! ( או בעצם חסר לך ולא נפגוש אותך בחופש )
ק קפטן נועההה New member 16/6/06 #24 חחחחחחח הייתי עם אוטו ואני לא מכירה את אשדוד בכלל.... אין לי מושג איפה אתה גר.. אתה מוזמן אליי בחופש...אם יהיה לי זמן לשבת בבית..חה חה חה
חחחחחחח הייתי עם אוטו ואני לא מכירה את אשדוד בכלל.... אין לי מושג איפה אתה גר.. אתה מוזמן אליי בחופש...אם יהיה לי זמן לשבת בבית..חה חה חה