../images/emo41.gif

אנשים
אני שמח לפתוח את שרשור הטריויה הגדול הענק וכו
מזאת אומרת
אוקיי, אני שואל שאלה ומי שיודע בוודאות את התשובה עונה בכותרת את התשובה ובתוכן את השאלה הבאה. זה לא אמור להיות משהו קשה..... אמממ.... אני אתחיל עם שאלה קצת קשה, אכן, אבל מי שלמד על הסוס הטרויאני ו/או ראה את הסרט טרויה אמור לדעת. השאלה היא- מזה המושג עקב אכילס? רוב השאלות אמורות להיות בידע כללי.... בהצלחה לכולם!!
ואנשים, לא לבאס......

אכילס- אל חזק במיוחד שנפגע בעקב

באחד המרדפים שלו בתור לוחם חזק במיוחד. מאז עקבו נהפך לנקודת הטורפה שלו. היום זה מושג שנאמר על מנת לציין נקודת מכשול, טורפה. מה הסיפור שעומד מאחורי פסל החירות?

elivnat

New member
אמממ נראה לי שאני יודעת..

ממשלת צרפת העניקה אותו במתנה לארה"ב לאחר מלחמת העולם הראשונה כאות תודה על העזרה של ארה"ב לצרפת.. נכון

cסופסופ

New member
כנראה ערבים

אבל בהתחלה האשימו את ברית הברית הביריונים של האצל! והשאלה... כמה שנים נמשכה מלחמת ויאטנם???

elivnat

New member
שבעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

אמממ אין שאלה...חחחחח

ש ו ר ש י

New member
אני מכירה אחר.

אכילס היה בן של איזה מישהי, כשהוא נולד אמרו לה להטביל אותו בנהר מיוחד וככה שום חץ לא יוכל לפגוע בו. וזה קרה, אבל המקום שהיא אחזה בו כדי להטביל אותו היה העקב. לשם לא הגיעו המים וזו הייתה נקודת התורפה שלו באחד הקרבות שלו פגע בו חץ מורעל בדיוק בעקב וזה מה שהרג אותו.

גרליאור

New member
זה לא חכם לעשות טריויה באינטרנט

אפשר לבדוק את התשובות המנועי החיפוש...

Mr Slider

New member
נועה !!!!!

המבחן לשי נדחה ליום שלישי - הקב"ה אוהב אותי
( או לפחות מהיום הוא התחיל
) כי אתמול היה לי בעעע ... אני אדבר איתך יום שישי ותסבירי לי , טוב

יום שישי אני בת"א..

אבל אני אפנה לך זמן =) אם אתה לא מתחיל מהיום אני תופרת אותך!! שמעת? יופי..:) דוגרי הקב"ה אוהב אותך....

למעלה