Nadav נדב

New member
מזלט לדאאאניאל! =]

דניאל, מנהל פורומנו חוגג היום יומולדת 20, אז המון מזלט עד 120!

Fever2002

New member
../images/Emo65.gif מזל"ט לדניאל ../images/Emo77.gif

היום יום הולדת ל...דניאל! מזל-טוב ועד 120 כ-20

snooPPiT

New member
יש לי הרגשה שמישו פה החליף קידומת..

20 ?!?! וואו דניאל, אני בטוחה שזה אומר שיש מסיבות שאתה יכול להכנס אליהן ואני לא אז אז...לתחילת העשור השלישי לחייך, שיהיה לך ...המון המון - מזל טוב מותק !! =)
יומולדת מקסים וכיפי ומטורף והמונמון הצלחה בהכל הכל ( במלוא שנה ... אתה יודע, זה די הרבה (; ) באיזו שעה זה היה בדיוק ? 22:00 ? דיר בלאק אתה לא יוצא היום
*חיבוקים* יעלה.

אפרת ר

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

איך שאני מרגישה זקנה לידכם....חחחחחחח.... איך אתה חוגג?

p i n g o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

יעלה! לא רק שזכרת, אפילו הגעת לכאן!
המון המון תודה, עשית לי הפתעה מקסימה.
ועל איזו שעה את מדברת? אני מתבלבל בין 2 דברים...

p i n g o

New member
חחחח אפרת! ../images/Emo3.gif

ת'אמת גם אני מרגיש קצת זקן, אבל החלטתי להפסיק להרגיש ככה כי אז עוד 10 שנים אני ארגיש אפילו יותר גרוע! אני חושב שאת ההוכחה הניצּחת שלא חשוב הגיל הכרונולוגי...
המון תודה!

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif

טוב, זה ממש לא נעים... אבל שיהיה מסודר
אה, וכמובן תודה לכולכם!!!

tatababa

New member
דנדן!!!

מ-ז-ל--ט-ו-ב-!-!-! יא חתיכת זקן, כבר בן 20?! יפה לך... המון המון בהצלחה ורק כיף בחיים, כי רק על לסבול אותי ברשימת MSN מגיע לך
תהנה מהמתנות! רן Xx

p i n g o

New member
רנרן!!!

ת-ו-ד-ה-!-!-! חכה חכה עוד כמה חודשים, נראה מי יקרא זקן למי!
שיהיה לך גם בהצלחה בקורס, ובהכול!
ואני לא סובל אותך ממש ב-MSN, רק תמשיך להיות מחובר פעם בחודש.

../images/Emo65.gifדניאל!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

Hej på dig min älskling!
har den äran på din födelsedagen Vi estas homo.
המון המון מזל טוב~! Du är inte så gammal som alla tänker
סתםסתם:p 20 זה צעיר. החלטתי את זה, כי הגעתי למסקנה שעוד ארבע שנים אני בת 20, שזה לא הרבה זמן, ובגלל זה צריך להתחיל כבר מעכשיו לומר ש20 זה צעיר:p אני מאחלת לך המוווווון כיף ואושר וכאלה בהמשך החיים שלך=] Och mycket svenska! =] Jag älskar dig!

p i n g o

New member
Åhhh tack så mycket!!!

המון המון תודה, חוץ מהמשפט באספרנטו הבנתי הכל...
והגעתי למסקנה אתמול בלילה שלא אמור להיות קשר הגיוני בין מספר הפעמים שכדור הארץ הקיף את השמש לבין איך שאני אמור להרגיש! גיל זה כולה מספר, ואם היינו סופרים בבסיס 12 כמו השוודים הקדמונים הייתי רק בן 18 ועוד 4 שנים הייתי בן 20! כמוך!!!!!
אז תתחילי לספור לאחור...
ושוב, המון המון תודה!

Eldad S

New member
אני בירכתי אותך

כבר בפורום שלי וגם בפורום השוודי - אז אתה בוודאי סולח לי שלא בירכתי גם כאן
אבל לא יכולתי שלא להתפעל ממשפט באספרנטו שהופיע כאן, אצל לולו המשוגע. איך? מה? ואני לא ידעתי מזה?!

p i n g o

New member
אני היחיד שלא דובר אספרנטו פה?! ../images/Emo6.gif

ואתה לא צריך לברך אותי בכל פורום, מספיק באלו שאתה כותב בהם...

REDbloodedMAN

New member
../images/Emo49.gif_../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo102.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב!.

p i n g o

New member
חחחח תודה!!! ../images/Emo13.gif

*ההודעה שמעליי נכתבה בפאריז*
מקווה שאתה נהנה שם!

KerenWelling

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

לדניאל! מזל טוב לכל החוגגים- מזל טוב לג'ירף, לפיל ולזוג שבלולים. מזל טוב גם לך היום, ומי ייתן ויתגשם כל חלום! לאכול את התות הכי מתוק, להגיע להר הכי רחוק, לרחוץ באמבט הכי ריחני, לנסוע באוטו הכי צבעוני ועוד ריבוע ריק לכל מה שיתחשק... בכל זאת, כשאתה מגיע לגיל 20, וחלפו על פניך כבר שני עשורים מגיע לך את כל הטוב שבעולם ואת כל שמצוין- כבר ממזמן. אז מה עוד נותר לי לאחל חוץ משמחת חיים, חמלה, חברה, אהבה ונתינה שלום, אחווה, ידידות ויצירה? זה הכל?! אז כולם בשבילך! היום אתה כבר בן 20, ואותך אני מכירה מה לעשות, כבר שנים... אז אאחל לך מכל הלב, יום הולדת שמח, ושתזכה לחיים ארוכים! מאחלת לך מכל הלב, קרן.

למעלה