exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים לפריצת דיסק בתמונע../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

במסגרת הופעות תמונע,ישנה מגמה מבורכת של הופעות "פריצת דיסק" המקדמות להקות צעירות,ביום שני הקרוב,5.7.2004 יופיעו הלהקות Gipsy Dreams וריקוד של מכשפים. פורום רוק ישראלי ומועדון תמונע מחלק לכם כרטיסים
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא לא יאוחר מראשון בערב.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים לערן צור בשדרות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ערן צור יופיע בBבאר שדרות ביום שלישי הקרוב. פורום רוק ישראלי וBבאר מחלקים לכם כרטיסים
איך זוכים
|סדגש שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא לא יאוחר מיום שני בערב.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים ליהושע בת"א../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

להקת יהושע תופיע במופע לקידום הדיסק הראשון ביום רביעי הקרוב בתמונע ת"א. פורום רוק ישראלי ומועדון תמונע מחלקים לכם כרטיסים
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא לא יאוחר מיום שלישי בערב,שתסגר ההגרלה תכתב על כך הודעה.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים לרוקפור בחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

רוקפור יופיעו במופע NATIONWIDE בפיוז'ן חיפה ביום רביעי הקרוב. פורום רוק ישראלי ורוקפור מחלקים לכם כרטיסים
איך זוכים|?
שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא לא יאוחר מיום שני בערב/שלישי בבוקר ,שתסגר ההגרלה תכתב על כך הודעה.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים לרוקפור בכפ"ס../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

להקת רוקפור תופיע עם המופע nationwide במועדון הבארבי בכפר סבא ביום שבת הקרוב. פורום רוק ישראלי ורוקפור מחלקים לכם כרטיסים
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא,לכשתסתיים ההגרלה תכתב על כך הודעה בפורום.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים לרונית רולנד בת"א../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

רונית רולנד,במופע לקראת דיסק חדש-"זמן טוב" תופיע בקמלוט תל אביב ביום חמישי הקרוב. פורום רוק ישראלי ורונית רולנד מחלקים לכם כרטיסים
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא,שתסגר ההגרלה תכתב על כך הודעה בפורום.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifצ'לי סיגלסקי ושליחי הבלוז בי-ם|!

צ'לי סיגלסקי,סולן שליחי הבלוז,יופיע במופע יחד עם השליחים שיכלול שירים מהדיסק החדש שלו ועוד בסינדרום בירושלים ביום שבת הקרוב,11.7.2004. פורום רוק ישראלי ומועדון שליחי הבלוז מחלקים לכם כרטיסים
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם ההופעה ושם מלא.

exit_from_here

New member
מתוך התוכנייה של תמונע

פריצת דיסק 5.7 יום שני בשעה 21:30 - Gipsy Dreams Hot Club De' Israel– סגנון המשלב ג'יפסי ג'אז, מוסיקה אתנית ומוסיקה לטינית 5.7 יום שני בשעה 22:30 –ריקוד של מכשפים מופע המשלב רוק ופיוז'ן. אסי אברג'יל- שירה, גיטרות, רעות יהודאי- קלידים ,שירה וקולות, אמנון לוי- גיטרות, קולות, אריאל שרבקובסקי- בס, אביב כהן- תופים וקולות. 20 ₪.

למעלה