HairyPoota

New member
טוב בקשר לוויכוח על הגולן...

אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אבל בכל אופן... טוב..אז עכשיו חזרתי מסיור של לימודי א"י...וזה בדיוק החומר שאנחנו לומדים ככה שאני נותן לכם עובדות... הגולן היה חלק מהשטח של סוריה...אך סוריה לא השקיעה בו מבחינת משאבים...כל הגולן נועד לשימוש הצבא בלבד...כשכבשנו את הגולן השטח היה מלא קוצים ורק כמה בונקרים צבאיים.... בקשר לבעיית המים...יש חוק בין-לאומי שאומר שנהר שמתחיל במדינה מסוימת ונעצר במדינה אחרת, אסור לעצור את זרימתו אבל סוריה,כשלשטה על הגולן....ניסתה ליצור שכר שיעצור את הזרימה של הירדן...ויביא לה מים.. סוריה כן בבעית מים וכן בבעייה כלכלית... ולכן לפני מס' שבועות הם הציאו לדבר על שלום.... עכשיו...הגבול עם סוריה הוא השקט ביותר במדינה!!! את הפעילות שסוריה עושה היא מבצעת דרך הגבול עם לבנון... ואני יסביר למה הם לא עושים את זה דרך הגבול שלהם... אוקיי במלחמת יום הכיפורים הצבא שלנו היה מופתע מאוד ורק ביום השלישי למלחמה (שנערכה 18 יום) התחילו החיילים שלנו בבלימה... הטנקים הסורים היו קרובים מאוד לכבוש את הגולן אך הם נכשלו, והצבא הישראלי החל להיכנס לשטחה של סוריה עצמה... הצבא שלנו הגיע עד כ-30 קילומטרים מדמשק...ואז נכנס האו"ם ושכנע את ישראל לחתום על עיסקה עם סוריה (השבתת נשק) אז ישראל יצאה מסוריה...ובתמורה לזה...סוריה דאדה/דואגת לזה שלא יהיו חדירות דרך הגבול ישראל-סוריה ולגביי השאלה עם להחזיר את הגולן... אני נגד....אני הייתי בתצפית "השלום" אני אומר לכם..ראיתי דרך משקפת פשוטה...את כל הפעילות שקוראת בכינרת... תחשבו איזה שליטה אבסולוטית תיהיה לסוריה עלינו! מקווה שהבנתם...עכשיו אני הולך לישון!

HairyPoota

New member
היו כל מיני הערות...

שלא מבוססות..אז אני רק רציתי לבסס אותם.... והגעתי למסקנה נחרצת.... לימודי א"י זטוב!! והומרה שלנו חמוווווד!! הוא ראה המון טורמוסים והוא התלהב!!!! אני ממש אוהב את הארץ שלנו!

Flashkes

New member
המורה שלכם זה שלמה נכון?

הוא מחנך שלי, טוב לא יודעת איך אצלכם אבל אצלינו הוא די זיין שכל... טוב לא בדיוק, הוא בסדר, יש לו כוונות טובות אבל פשוט לא הולך לו...

HairyPoota

New member
נכווווון...הוא כזה חמוד!!

והוא כזה משקיע בתלמידים שלו... אני ממש רציני...הבן אדם יבוא מתי שאני רוצה לשעת אפס כדי ללמד אותי... אני אוהב את הבן אדם!

Flashkes

New member
בגרות על החומר של כיתה ט'

כל מה שלמדנו מעבר לזה כל כך כל כך לא משנה ומיותר (לא לדבר על קשה מידי) אבל בתכלס תגידו תודה, משנה הבאה לומדים לשון גם ביא'... בררר לא רוצה לחשוב על זה אפילו.

Heavy Thought

New member
באמת?

נוסף עוד חומר או שזה אותו החומר במתכונת שונה? רעיון מטומטם.

R a a B

New member
כנראה מאחרים להם את הבגרות

ולומדים את החומר יותר באיזי

Heavy Thought

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

מן הסתם הבגרות מוצדקת, אבל לדעתי יש חומר מיותר, ומתעמקים כמעט תמיד בדיוק בדברים שלא צריך.

למעלה