מסתבר

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif תלוי

אם זאת דיאטה מבוקרת עם תזונאית (או איך שלא אומרים) לבן אדם שצריך, שיהיה בכיף אם זה מתבגר/ת שמחליטים להפסיק לאכול כי לדעתם הם שמנים (מה שלרוב לא נכון) אני נגד - פוגע בגוף ובגדילה.

Flashkes

New member
לא רק

פוגע בגוף ובגדילה אלה גם הורג, ומי שלא נהייה אנורקס גם משמין יותר בסופו של דבר (הגוף מתרגל לאכול מעט מאוד ואז כשמרוצים מהתוצאה ומתחילים לאכול רגיל הגוף לא יודע מה לעשות עם כל הקלוריות שהוא כבר התרגל לחיות בלעדיהם אז הוא הופך אותם לשומן)

Heavy Thought

New member
נכון חלקית

אם יש דיאטה מובנת ומתאימה לאדם ספציפי, והוא יקח דברים בפרופורציה ולא יתנפל על כל הממתקים במטבח ברגע שהדיאטה תסתיים, השמנת היתר לא תגיע אחר כך.

ofrikit

New member
משגע אותי שאנשים תמיד תמיד תמיד

לוקחים את הצד הקיצוני והגרוע ביותר דיאטה יכולה להיות טובה מאוד,אם יש לך עודף שומן?! אז עדיף להשאר שמנה ולמות משומנים. שוב,למה לקחת הכל בהגזמה? לדעתי דיאטה זה אחלה דבר לכל אחד שרוצה ולדעתי כשמישהי מצליחה לא לאכול ולהרזות,ואחרי זה לשמור על עצמה כל הכבוד!

Flashkes

New member
מה הקשר?

לא אמרתי שדיאטות בכלליות זה רע, אמרתי שדיאטות כאסח זה ממש רע, דיאטות יכול להיות דבר מצויין ובריא אם דיאטנית מתאימה לך אותה.

"דיאטה רצחנית זה אחלה"

דיאטה רצחנית לא מועילה בכלום ולא בריאה,אני חושב שמישהו פה כבר אמר את הסיבות אז אני לא צריך לפרט. הרעיון הוא לא לאכול יותר ממה שהגוף צריך ולעשות ספורט,וגם לכל אחד יש גוף שונה עם תכונות שונות צריך ליהיות מאושרים עם מה שיש...

ofrikit

New member
אני נקבה

אני בחיים לא יהיה מרוצה ממה שיש (למרות שאין) אני תמיד אחשוב שלילי על עצמי,כמובן שיש את אלה שכן מרוצות אני לא,ואני יותר מידי אוהבת אוכל:) אבל אם לא כבר מזמן הייתי אוכל רק סלט ביום

רגע,עכשיו זה הרגע שאני צריך להגיד

"עופרי די נו!את ממש לא שמנה!" אבל אני לא יגיד.

לפי המחקרים האחרונים

שילוב בין ויטמינים, ואכילה מועטה מאריך חיים. וכשאני אומרת אכילה מועטה אני מתכוונת לאדם מבוגר שלא אוכל מעל 1500 קלוריות ליום ומדלג על ארוחת צהריים ואוכל בעיקר קטניות. ניסויים אלה הוכחו כבר על עכברים, והוכיחו שעכברים רזים שאכלו קצת, הרבה יותר חזקים ובריאים והאריכו חיים, זה אומר שאם בן אדם ישתמש בדיאטה הזאת משארים שהוא יחיה עד גיל 150, כרגע ישנם מספר בני אדם שמשתתפים בניסוי הזה, אבל עוד אין תוצאות חד משמעתיות מהסיבה הפשוטה שהם עוד לא מתו. מבחינתי להיות רעב 150 שנה זה פשוט עינוי ולא שווה את זה...

HollowSHIT

New member
|גבולי|

היה מצחיק בהתחלה.. אבל די מיצינו את הקטע... כל פרק הם חוזרים על אותם בדיחות ושורות.. הגבר גבר כל שבוע מפתיע אותי מחדש.. אהבתי אותו.. אבל כל השאר זה כבר נדוש.. כמה חוצץ אפשר לצאת? או בכלל הצורה שזה השפיע על כל המדינה.. כבר אי אפשר להגיד את המילה קשה כי פתעום 50 איש חוזרים אחריך, "קשה קשה" או כמישהו מרים את היד ומבקש מהמורה ללכת לשרותים והיא עונה לו "מצטערת" אז כולם אומרים צטערת.. דיי!! זה נמאס

Flashkes

New member
איכס!

שונאת ארץ נהדרת! שונאת! כמה אפשר לשמוע את זה?? זה בכל חור! טחנתם וטחנתם ועוד קצת עד שנקיא כבוד, די! אני ראיתי את זה כמה פעמים ולא צחקתי אפילו פעם אחת, לא רק שזה לא מצחיק זה נמאס! כל האנשים שמשתתפים של הם קומיקאים מצויינים לדעתי וכל הארץ נהדרת הזאת היה אחד הדברים הגרועים שהם עשו.

למעלה