OnE StAr FaLl

New member
../images/Emo41.gif

לא רק להגיד. אפילו רק לחשוב, אפילו לא כל המילה, רק רסיסים שלה. אם רק אחשוב את הדברים האלו פתאום הם יתממשו מול עניי. אסור להגיד את זה. שזה לא יקרה. אני לא מצליח לשלוט על זה. רסיסי האותיות מתחברים למילים. המילים למשפטים.. ואז ההבנה מגיעה. אני כבר לא אוהב אותך. כבר לא אוהב. לא אותך. לא.

Yael Floyd

New member
אווווו דאמט פאקינג שיט.

<יעל מקללת היום באנגלית> <או סתם פקצה> בכל מקרה, זה כאב. זה נגע. זה.. פאק.

כשהייתי קטנה

והייתי מקבלת מכה בגן או שהיה לי איזה פצע או סתם כשלא הרגשתי טוב, סבתא שלי תמיד היתה שרה לי [עם המבטא הארגנטינאי הכבד שלה]: "sana sana culito de rana si no sana hoy, sana manana" [תתרפא תתרפא, תחת של צפרדע <
>, אם לא תתרפא היום, תתרפא מחר] קראתי את הקטע הזה וכאב לי המון. סנה סנה קוליטו דה רנה.

סֵג

New member
../images/Emo6.gif

פעם הבא שאח שלי מקבל מכה או מכות אני אומר לו 'תתרפא תתרפא, תחת של צפרדע!'... זה נשמע כמו קללה... חחח...

behappy

New member
שניה...../images/Emo3.gif

תחת של צפרדע=culito de rana ? <עוד משו לאוסף הקללות שלי ובכלל זו מנטרה מאגניבה
>

קודם כל חבר'ה, אני מבקשת! ../images/Emo46.gif

זו לא קללה! זו ברכה, ומה לעשות שהארגנטינאים האלה לא מצאו חרוז אחר ל'סנה' אז הם בחרו ב'צפרדע' והוסיפו לשם 'תחת'? זה מצחיק את הילד כשהוא מקבל מכה ועושים לו את זה! וחוצמזה, זו מאה אחוז לא קללה כי כל פעם שסבתא היתה שרה לי את זה - זה היה עובד וכבר לא היה כואב לי ביייייכלל! אל תכפישו!
אמממ, כן: culito de rana=תחת של צפרדע, יותר נכון: תחת קטן של צפרדע. culo= תחת, culito=תחת קטן וחמוד, חיחי
[אגב, אני מקווה שכתבתי את המילים נכון, כי אני אמנם מדברת והכל אבל מעולם לא כתבתי... אז קחו אותי כארגנטינאית בערבון מוגבל
] יאללה, אני עפתי לביה"ס. monton de bessos [המון נשיקות!]

וואו

כ"כ הזדהתי עם הקטע הזה "אם רק אחשוב את הדברים האלו פתאום הם יתממשו מול עניי. אסור להגיד את זה. שזה לא יקרה." ... אבל אתה יודע.. מההבנות האלה רק ממשיכים הלאה לדבר הבא והלב מחלים בקלות כשהוא מגלה שיתוף פעולה עם השכל. ככה נראה לי לפחות, אצלי.

רותי ב.

New member
אז למה בעצם

'להתאמן' על המשפט הזה, הביטוי או רסיסים שלו, אם כאלה חרדות יש מהתממשותו? למה בכלל לחשוב? "ואז ההבנה מגיעה." זה מכאיב זה.

OnE StAr FaLl

New member
הרגש..

הרגש חזק מכל דבר אחר, וגם אם לא רוצים הוא מגלה לנו את החלקים האלו. את האמת הזו, הפנימית. וזו האמת. לטוב ולרע. לפעמים אנשים פשוט מפסיקים לאהוב.

למעלה