MiSs FiZz

New member
../images/Emo41.gif

שלום.. הייתי רוצה לדעת מה קורה כאשר תוקעים את הסיכות שחורות בבובת וודו תוקעים אותם איפו שרוצים? יש מקום לכל דבר שרוצים לעשות? עם הסיכות הלבנות אני יודעת מה עושים.. תודה מראש לילך

MiSs FiZz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

NOT
אתם תמיד עושים את זה אי אפשר לשאול שאלות בפורום הזה
נמאס מזה קשה לכם לענות לכאלה שפחות מנוסים ממכם
אוף סנובים

את המאמרים בפורום הזה קראת?

כמה שנים את עוסקת במאגיה? יש לך מקור מידע אחר מאשר "בית הרוחות"? חביב הקסם

MiSs FiZz

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif

רק שאלתחיי שאלה לא אמרתי שאני אתחיל לעשות פה בובות ודוו ולתקוע באנשים סיכות!

MiSs FiZz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

NOT
אתם תמיד עושים את זה אי אפשר לשאול שאלות בפורום הזה
נמאס מזה קשה לכם לענות לכאלה שפחות מנוסים ממכם
אוף סנובים

ToryMaster

New member
לא

לא איכפת לנו לענות לכאלו שפחותה מנוסים, אבל איכפת לנו לדעת האם את מספיק מנוסה והאם את מסוגלת לעשות את השאר. וכמו כן, קרה שמצדיק מעשה כזה?

MiSs FiZz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo4.gif

אוקי אתם בכלללללללללל לא הבנתם אותי אני לא מתעסקת עם בובות וודו וכאלה זה סתם מעניין אותי לדעת כי קראתי על בובות ודוו ופירטו רק על סיכות לבנות ותיפקודן... אני לא עוסקת בבובות וודו אבל בנושאים אחרים וצדדים אחרים של מאגיה וכישוף אני כן עוסקת כבר איזה שנתיים שלוש.. אני מודה ויודעת שאני רק מתחילה ויש לי עוד מלא ללמוד זאת ממש לא בעיה בשבילי

RainBird

New member
תשובה מפורטת. קודם כל, בואי נפנה את העיניינים הטרוויאליים. אין דבר כזה בובת וודו. וודו היא דת, עם מסורות, כשפים, תפילות, וחגים. כמו כל דת אחרת. חלק מהפולחן הנרחב והמרתק הזה, הוא השימוש בקסם סימפטטי שחלקו מבוסס על הבובות. דוגמא? יש לי בובת ווגנה במטבח שהיא מכילה רוח שומרת לבית. עוד דוגמא, אני משתמש בבובות מלאות אקליפטוס, עבור טקסי החלמה וריפוי. קללות וודו: כמו כל דת, יש גם צד אפל, למאגיה הוודאנית. מזומבים, שינוי צורה כפוי לחיות, סילוק מעולם החיים, גם יש את השימוש האפל בבובות המאגיות. הכוהנים של הוודון, נקראים הנוגן, הכוהנות, ממבו. ואילו המכשפים השחורים, בוקור. זהו זרם אפל, עם מסורת עתיקה למדי, שדי הלכה לה לאיבוד עם הזמן. בובת הקללה, נוהגים לפי מידת הקללה, סרט שחור על העיניים: עיוורון. סיכה ברגל: נכות. סיכה בלב, מוות, וכדומה. המאגיה, כמו שאר הדת הוודאנית, מורכבת מאוד ומערכת האמונות המפותלת, קשה ללמידה. הלואות (רוחות אלוהיות) הן די חסרות סבלנות, ולכן אני ממליץ כרגיל לבחור פיתרון אחר, לפני בואכם לדת הוודו. ארדן.

למעלה