SupeRonit

New member
יש לי הפתעה בשבילכם

החלטתי לקחת את עניין הסרט צעד אחד קדימה ולכתוב לו את התסריט !
! זה הולך להיות ארוך עד אין קץ (אבל לא כמו הסדרה) לכן אני אכתוב את זה בword (למידת לקח וטיפ בשבילכם:פעם אח שלי כתב תגובה במשך שלוש וחצי שעות,הפסקת חשמל מחקה את הכל,ומן-הסתם הוא לא שמר את זה
.אתם יכולים להבין את ההמשך) ואעלה את זה מחר,בתקווה שאני לא ארדם אחרי הבית ספר (כהרגלי) ואשב לכתוב את זה

SupeRonit

New member
החלק הראשון הנה הוא לפניכם

הצד הטכני (תפקידי צוות) של הסרט עלה על הכתב,ואתם הראשונים להיות עדים לו לתשומת
כם
: הטקסט שלפניכם הוא ראשוני לחלוטין.ייתכנו בו שינוים ותוספות למה שפורסם עד כה ENJOY

SupeRonit

New member
אני רוצה להוסיף משהו

אני יודעת שזה ישמע טיפשי ומיותר אך מאחר ואני באמת לוקחת את העניין ברצינות אני רוצה להגן על זכויות היוצרים שלי לכן כל הזכויות לכל מה שייתפרסם מכאן והלאה תחת הכותרת:תסריט לסרט "היפים והאמיצים" או בהקשר לו/לכך שמורות @ לsupeRonit אני מרשה לקחת חלקים מן הכתוב,לצלם,ולהעתיק אותם כל עוד ניתן לי הקרדיט על הכתיבה.אינני מרשה/מסכימה להעתיק את הכתוב (או חלקים ממנו) ולקחת על הכתיבה את הקרדיט (זכותי להתגאות בעמל כפיי,ללא פחד שאמצא את זה כתוב במקום אחר,תחת שם של כותב אחר) ברצוני להזכירכם (ברוח שיעור אזרחות) שזוהי הזכות לקניין רוחני תודה ומקווה שתגלו הבנה-רונית

SupeRonit

New member
אתם לא אוהבים הפתעות ??????????????

בגלל זה לא נכנסתם לקרוא את ההפתעה שלי ?!?!?!?!?!?!?!?

SupeRonit

New member
אני שמחה

ותודה ל238 שטרח לקרוא את זה !!!!!!!!!!!! אחרי עמלי הרב,בן אדם אחד טורח לקרוא את זה!?!?!?!?! אכן-שאר חברי הפורום-התאכזבתי מכם ואני חשבתי שאני אכתוב תסריט שלם שיכיל חמישה עד עשרה עמודים...אם אתם אפילו לא טורחים לקרוא את מה שאני כותבת/אכתוב בשביל מה לטרוח ?!?!?!?!?

Katherine

New member
רוניתוש

אין לך מה להיפגע, תני לזה כמה ימים ואני בטוחה שכולם יקראו ויתנו לך קרדיט. אני אישית קראתי את זה רק עכשיו וממ שאהבתי, תמשיכי ככה ואל תדאגי אני בטוחה שכולם יקראו ויאהבו את זה

Guy K

New member
../images/Emo6.gif אחחח.. רונית, רונית

את צריכה כבר להבין שבפורום לא לכל דבר מגיבים מייד אחר כך.. לא לימדתי אותך עדיין...?
ולתסריט - אחלא - אבל אני עוד מחכה לתוצאה הסופית!

SupeRonit

New member
אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק

המוח הבין את מה שלימדת-אבל ה
מסרב להפנים .... זאת אומרת:אני כותבת בכזו התרגשות ולהט ,עד כדי כך שאני לא יכולה לחכות יותר מיום (אם לא פחות) לפידבקים.............(ע"ע סיפור הופ) אז בקיצור אל תשימו לב לתחנונים שלי.סתם,סתם,תשימו לב-מה זה ההתעלמות הזו? ( -הבנתם איזה ריבים יש בין המוח ללב) ברצינות:אני אשתדל לגלות יותר סבלנות וסובלנות (אבל בחיאת-זה קשה)

למעלה