Guy K

New member
היפים והאמיצים - בקולנוע

דמיינו את זה: אתם הבמאים של סרט קולנוע, בשם היפים והאמיצים. הוא מבוסס על הסדרה. עכשיו אתם רק צריכים ללהק. אז על פי מה תבחרו בשחקנים שיגלמו את הדמויות מהסדרה? דמיון פיסי? נראה לכם שהשחקן יותר יתאים לדמות ממי שמשחק אותו היום? מוזמנים לשרשר לכאן שחקנים ושחקניות שיתאימו לגלם את הדמויות בסרט שאתם תפיקו. כמובן, שאם אתם יכולים להוסיף תמונות - עדיף! בסופו של המיני פרוייקט הזה, אני אעלה כתבה לאתר עם השחקנים והשחקניות המתאימים ביותר - וכמובן שמי שהציע אותם יהיה חלק מהכתבה. אז לעבודה!

238

New member
וואו,רעיון מדליק...:)

בס"ד קודם בכלל צריך להחליט אילו דמויות יופיעו בסרט,ואם העלילה תהיה עכשוית(ותכלול את מאסימו ניק וג'קי) או לא.[אני החלטתי שהסרט שלי יהיה מבוסס על עלילות ישנות יותר. לפני שמלהקים צריך להחליט מי מהדמויות עוברת ל'מסך הגדול' ומי לא. ברור ש הדמויות ה'חשובות' יהיו בקולנוע :ברוק, רידג',טיילור,סטפני,ואריק. אולי גם נוסיף עוד כמה-סאלי,שילה,תורן ,מייסי. רוב הדמויות ילוהקו מתוך דמיון פיסי. בהגדרת המקצוע שחקנ/ית,ה ו/י א צריכ/ה להיות מסוגל/ת ל'הכנס' לכל דמות... ועכשיו שהכל ברור לנו-נתחיל ללהק. ברוק-ניקול קידמן(עשתה המון תפקידים נשיים של נשים סובלות,אבל חזקות.)/מישל פייפר(יפה ובלונדינית.) רידג'-טום קרוז(החתיך היחיד המבוגר) טיילור-ליב טיילר(שחקנית מעצבנת לדמות מעצבנת.אבל היא מזכירה אותה בצבעים) אריק-ריצ'רד גיר/אל פצ'ינו. שילה-גוליה רוברטס תורן-קיאנו ריבס[אבל הוא לא בלונדיני...]/ג'וש הרטנאט/ליאנרדו דקפריו מייסי-ג'ניפר לופז[אפילו שהיא לא שחקנית משהו...] סטפני וסאלי-אני לא מצליחה לחשוב על נשים מבוגרות בהוליווד. שישחקו את עצמן.

Guy K

New member
מצחיק ../images/Emo6.gif

אני דווקא חשבתי על קיאנו ריבס לתפקיד רידג'! הוא חתיך, הוא שחום, הוא יכול להתאים לחלוטין לתפקיד פלייבוי מליונר שמאוהב בעצמו. הוא רידג' קלאסי! אז הנה קיאנו בתמונה עם מי שיכולה בקלות לשחק את ג'קי - דיאן קיטון. היא מבוגרת, היא יפהפיה. היא קלאסית נורא ועדינה ממש כמו ג'קי שלי... תגידו שהם לא נראים בתמונה כמו רידג' והאמא החורגת שלו

האמת נכון!

גם אני חשבתי על דיאן בתור ג'קי... ומענין אותי אם באמת יעשו סרט על היפים והאמיצים, מה תהיה העלילה, ומכיוון שזה סרט... מתישהו זה יצטרך להגמר (זה נראה לכם הגיוני?)

Katherine

New member
הייתי שמה

מישהי עם יותר קלאסה לתפקיד של ג'קי כמו למשל אלכסיס משושלת (לפני הרבה שנים אבל בכל זאת) אבל קיאנו ריבס מושלם.

Guy K

New member
נראה לי שג'קי צריכה להיות ...

מישהי עדינה. ג'ואן קולינס היא ממש, ממש לא
חשבתי דווקא על מישהי אחרת שיכולה להיות ג'קי נהדרת - סאלי פילד! גם היא יפהפיה, היא לא צעירה, והיא נראית נהדר בשמלה! ולגבי אריק פורסטר - לגמרי ריצ'רד גיר. לשניהם יש שיער אפור, שניהם יפים נורא, ושניהם נראים כמו מי שיכול לשבת שעות על גבי שעות ולעצב שמלות...! לא?

Katherine

New member
סאלי פילד

באמת נשמעת מתאימה, טוב סגרנו עליה אז אבל בקשר לריצ'ארד גיר אני לא מסכימה, אין לו את הלוק של אריק.

Katherine

New member
אמממ

אני יודעת שזה אולי ישמע מוזר אבל אני חשבתי על הריסון פורד. אחרי כל האינדיאנה ג'ונס יהיה מצחיק לראות אותו בתור מעצב

הדס123

New member
בסרט קולנוע צריך להתמקד :

הייתי מתמקדת על הסיפור הניצחי בין ברוק לריד'ג מההתחלה. שזה אומר כאשר ברוק הייתה בחורה פשוטה, לא עשירה. ריד'ג הרווק המבוקש עם אלפי מחזרות. והייתי מראה את השתלשלות הענינים המסובכת שלהם. לכן הסרט הזה צריך לכלול את: סטפני- בת' מידלר (שדווקא מזכירה את סאלי). אריק - מל גיבסון ריד'ג- קיאנו ריבס (גנבתי את הרעיון של גיא...). ברוק - קמרון דיאז טיילור- סנדרה בולוק קרוליין- קיית' ווינסלט ת'ורן- מתיו מקונוהי זהו בינתיים אם נחליט ללהק את דור ההמשך, אני אחשוב על כך ואוסיף.

מה???. תגידי לי השתגעת????

אני לא מסכים עם שום ליהוק.... בט מידלר סטפני!!!??? מה שתית כשחשבת על זה???????? ברוק קמרון דיאז??? הילדה של החיוך דורש סטירה משחקת את ברוק? נו באמת.....

לינה18

New member
לפי דעתי

בלי קתרין ורון הסרט לא יהיה שווה כלום. חוץ מזה לא אכפת לי מי ישחק דמויות אחרות, אבל אני רוצה להבין איך בדיוק אפשר לצמצם אופרת סבון של 16 שנה לסרט של שעתיים? זה מגוחך.

Guy K

New member
טוב, אז אני אנסח את זה אחרת

בואי נאמר שלא נעשה סרט מהסדרה - אלא שנוכל ללהק כוכבי קולנוע שישחקו ת דמויות הסדרה. את מי היית מלהקת?

238

New member
|הדגש|יאללה חבר'ה,להצטרף!!!|סדגש|

בס"ד סיכום ביניים רידג'-קיאנו ריבס[אני נגד,אבל GUY רוצה,אז לא נתווכח
) אריק- ריצ'רד גיר/הריסון פורד(מי רוצה[צ בקמץ] להיות הבוחנת באודישן??} ברוק-[לא קמרון דיאז!!!]ניקול קידמן?מישל פייפר? ג'קי-סאלי פילד/דיאן קיטון ת'ורן-מת'יו מקונהיי או כל יפיוף בלונדי אחר טיילור-סנדרה בולוק(לא מספיק יפה, אבל מותק של שחקנית)/ליב טיילר(יפה מספיק,אבל משחקת כמו זומבי) סאלי ספקטרה-בת' מידלר סטפני-חברים מה עם סטפני???יאללה תתחילו להציע דמויות!!! קרוליין-קיית ווינסלט? מייסי-ג'ניפר לופז|
|(שלא נדע,זו הייתה הצעה שלי...) שילה-ג'וליה רוברטס ניק???מאסימו??? בקיצור-חסרות שחקניות ל:ברוק,שילה,מייסי,קרוליין,וסטפני ושחקנים ל:ניק ומאסימו. * רונית - לא קראתי ת'תסריט שלך כי המחשב שלי לא פותח קבצי doc ,יש סיכוי שתצרפי אותו בהודעה???*

SupeRonit

New member
בהחלט 238-אין בעיה

כרגע זו לא בעיה,כי הטקסט מונה את הצוות הטכני (הזמני והחלקי) בלבד של הסרט,כך שהטקסט לא ארוך..(התסריט עצמו יהיה ארוך פי 10 בערך,דבר שיהווה בעיה) : תסריט לסרט "היפים והאמיצים" שם התסריטאית (ואחראית על כ-ל הסרט): supeRonit מפיק בפועל: קמץ-פתח-חיריק-סגול במאי: במרץ,באפריל,בינואר,ביולי נערת המים: ברידג'יט פורסטר-שארפ-מארונה (מגיע לה תפקיד מסנג'ר בסרט שלי,כי היא מעצבנת אותי) אמרגן שחקנים/שחקניות: דיקן שארפ (אה,אופס.הוא כבר לא אמרגן,עכשיו הוא פותח בית אופנה.) מעצבת שיער: סאלי ספקטרה (מה,לא יפה איך שהיא סיפרה את סטפני ?!?!?) צלם: אריק פורסטר (אחראי לכאורה על כל העסק,אבל תמיד אפשר לחתוך את העבודה שלו בחדר עריכה) אחראית חדר עריכה: ברוק לוגן-פורסטר-ג'ונס-פורסטר (המלכה!!! שולטת על הכל מחדר העריכה) מעצבת תפאורה: סמנתה (אין לי מה ללכלך עלייה.אני שומרת לה אמונים מימייה כג'וליה ב"כל ילדי") אחראית קייטרינג: דרלה אנשטיין (רק שתיזהר עם כמויות האלכוהול שהיא מספקת לסט,שמישהי לא תיכנס להריון בטעות)

SupeRonit

New member
ל 238,Katherine,והדס123 - ../images/Emo51.gif

בהחלט אני אתן לזה כמה ימים ובנתיים אני אתחיל לכתוב את התסריט (שבשביל לקרוא אותו אני מקווה שיש לכם שעתיים טובות)

למעלה