סער מתכנן לרצוח את תום? מעניין איזה כדור בלע שמואל בטעות מהתיק של דפי הזנזונת.
E EFRATY10 New member 14/12/09 #1 סער מתכנן לרצוח את תום? מעניין איזה כדור בלע שמואל בטעות מהתיק של דפי הזנזונת.
V vanilla maple New member 14/12/09 #4 לי לא אכפת לקרוא ספויילרים אבל יש כאלו שמש חשוב להם ומה שרשמת בפנים סוג של ספויילר
V vanilla maple New member 16/12/09 #18 בטח שיש כל יום הוט מעדכנים את התקצירים, בערב או מחר בבוקר אני ייעלה אותם
V vanilla maple New member 17/12/09 #20 אני לא יודעת לגבי האתר אבל למי שיש ממיר דיגיטלי יכול להיכנס לתקציר הסדרות, מכיוון שבשביל לרשום את כל התקצירים כאן לוקח כמה דק' אני אשתדל לעשות זאת במהלך היום.
אני לא יודעת לגבי האתר אבל למי שיש ממיר דיגיטלי יכול להיכנס לתקציר הסדרות, מכיוון שבשביל לרשום את כל התקצירים כאן לוקח כמה דק' אני אשתדל לעשות זאת במהלך היום.
V vanilla maple New member 17/12/09 #22 אני מבטיחה לעשות את כל המאמצים לעלות את התקצירים עוד היום. מכיוון שאני צרכה להיכנס לכל יום להעתיק אותם על דף ואז להעביר למחשב.
אני מבטיחה לעשות את כל המאמצים לעלות את התקצירים עוד היום. מכיוון שאני צרכה להיכנס לכל יום להעתיק אותם על דף ואז להעביר למחשב.
ש שודדתהטבעת New member 14/12/09 #6 הוא כנראה בלע כדור של סם הזיה לי לא נראה שסער ירחיק לכת עד רצח- נראה לי שהוא פשוט נהנה להשפיל את תום
E EFRATY10 New member 14/12/09 #7 אז מה זו החבילה שהונחה מול פאבל כשסער אמר שזה ייגמר בלוויה שלו(והתכוון לתום)?
ש שודדתהטבעת New member 14/12/09 #8 יש מצב שנרדמתי בחלק הזה?../images/Emo9.gif ראיתי את הפרק ממש מאוחר בVOD ממש לא זכורה לי הסצנה שתיארת
ש שודדתהטבעת New member 15/12/09 #12 אוקי, השלמתי בוי-או-די לא נראה לי שהמשפט הזה התכוון לרצח אלא לכך שהוא הולך לרדוף את תום עד יום מותו- הטבעי אבל יכול להיות שאני טועה
אוקי, השלמתי בוי-או-די לא נראה לי שהמשפט הזה התכוון לרצח אלא לכך שהוא הולך לרדוף את תום עד יום מותו- הטבעי אבל יכול להיות שאני טועה
V vanilla maple New member 14/12/09 #9 בטח שהוא לא יירצח את תום הוא יישלם לפאבל לעשות את העבודה השחורה.. או שלפי התקצירים של הוט הם ידאגו ש...
בטח שהוא לא יירצח את תום הוא יישלם לפאבל לעשות את העבודה השחורה.. או שלפי התקצירים של הוט הם ידאגו ש...
V vanilla maple New member 15/12/09 #11 לפני כמה ימים העלתי את כל התקצירים של כל השבוע ושם היה כתוב שהם יישלמו למישהו לפגוע בתום