../images/Emo41.gifאיזה חברות אתם הייתם רוצים לראות בארץ?../images/Emo41.gif
טיילתם בחו"ל, נכנסתם לאיזו חנות בגדים נחמדה, קניתם מספר בגדים ו..חזרתם לארץ והתלהבתם לכם שלרוב האנשים במדינה לא יהיה את הבגד שקניתם, אבל.. לפעמים לא הייתם רוצים לראות את החנות הזו שממש אהבתם כאן בישראל הקטנה?
אז ברור שמאוד נחמד לקנות בגדים במותגי אופנה ואצל מעצבים שלא משווקים את הבגדים שלהם בארץ, אבל לא הייתי מתנגד לראות מספר מותגים חדשים כאן.
מכיוון שכמעט לכל בן אדם במדינה יש פרופיל ב-Facebook, נפתחו פה ושם קבוצות/עצומות לפתוח חנויות של מותגים מסוימים בארץ. אני הצלחתי לאתר 3 קבוצות הקוראות לפתוח חנות של מותגים מסוימים בארץ: Topman (הגרסה הגברית של Topshop – חנות לנשים שכבר נמצאת בארץ), H&M ו- Urban Outfitters. כך שאתם מוזמנים לנסות להצטרף לקבוצות האלה ואולי להשפיע (אולי איזה זכיין נחמד יראה כמה אנשים הצטרפו לחלק מהקבוצות ויחליט לייבא את החברות האלה לארץ, לכו תדעו..
). אני יודע שבקרוב מאוד ברשקה (אחרי שנים שמדברים על כך שברשקה ישווקו כאן) ו-Abercrombie & Fitch אמורים להכנס לארץ...
אז.. איזה חברות נוספות אתם הייתם רוצים לראות בישראל?
טיילתם בחו"ל, נכנסתם לאיזו חנות בגדים נחמדה, קניתם מספר בגדים ו..חזרתם לארץ והתלהבתם לכם שלרוב האנשים במדינה לא יהיה את הבגד שקניתם, אבל.. לפעמים לא הייתם רוצים לראות את החנות הזו שממש אהבתם כאן בישראל הקטנה?