Shy Guy

New member
../images/Emo41.gifאיזה חברות אתם הייתם רוצים לראות בארץ?../images/Emo41.gif

טיילתם בחו"ל, נכנסתם לאיזו חנות בגדים נחמדה, קניתם מספר בגדים ו..חזרתם לארץ והתלהבתם לכם שלרוב האנשים במדינה לא יהיה את הבגד שקניתם, אבל.. לפעמים לא הייתם רוצים לראות את החנות הזו שממש אהבתם כאן בישראל הקטנה?
אז ברור שמאוד נחמד לקנות בגדים במותגי אופנה ואצל מעצבים שלא משווקים את הבגדים שלהם בארץ, אבל לא הייתי מתנגד לראות מספר מותגים חדשים כאן. :) מכיוון שכמעט לכל בן אדם במדינה יש פרופיל ב-Facebook, נפתחו פה ושם קבוצות/עצומות לפתוח חנויות של מותגים מסוימים בארץ. אני הצלחתי לאתר 3 קבוצות הקוראות לפתוח חנות של מותגים מסוימים בארץ: Topman (הגרסה הגברית של Topshop – חנות לנשים שכבר נמצאת בארץ), H&M ו- Urban Outfitters. כך שאתם מוזמנים לנסות להצטרף לקבוצות האלה ואולי להשפיע (אולי איזה זכיין נחמד יראה כמה אנשים הצטרפו לחלק מהקבוצות ויחליט לייבא את החברות האלה לארץ, לכו תדעו..
). אני יודע שבקרוב מאוד ברשקה (אחרי שנים שמדברים על כך שברשקה ישווקו כאן) ו-Abercrombie & Fitch אמורים להכנס לארץ... :) אז.. איזה חברות נוספות אתם הייתם רוצים לראות בישראל?

Shy Guy

New member
לא משווקים את Y-3 בארץ..?

הייתי בטוח שבחנויות מסוימות של אדידס כן משווקים חלק מהדגמים מכיוון שדיברו על כך מספר פעמים שיתחילו לשווק אותם בארץ..
מייקל קורס בהחלט לא יזיק.. :) אני הייתי שמח לראות גם בארץ את Johnny Cupcakes שמשווק כל מיני חולצות מגניבות שכאלה ובעתיד הקרוב אמור גם להתחיל לייצר עניבות, תיקים, ג'קטים, נעליים וכו'..
אבל הסיכוי שבשנים הקרובות תפתח איזו חנות שלו בארץ הוא קלוש ביותר..
כרגע יש רק חנויות בבוסטון ובקליפורניה ויקח זמן, לדעתי, עד שהוא יתחיל להתפתח ליבשות אחרות.. :) אבל אולי מישהו יחליט לייבא כמה מהחולצות שלו, יום אחד..
לפחות אפשר להזמין מהאתר, למי שמעוניין. :)

אה וואלק?

נבדוק את הנושא לעומקו.... והדגמים של ג'וני הזה מעניינים קצת פול אנד בר-י....

Shy Guy

New member
בדוק ודווח. ../images/Emo3.gif

הדגמים של Johnny Cupcakes באמת קצת-קצת מזכירים את Pull and Bear.. מעניין לראות איזה דגמים יהיו לו כשהוא יתחיל לשווק בקרוב לא רק חולצות (ופה ושם גם תיקים לנשים וקצת הלבשה תחתונה)..
אגב, מי שמעוניין, אני די בטוח שאפשרי להזמין בגדים מהאתר לישראל הקטנה, רק שהחולצות קצת יקרות כי כולן מהדורה מוגבלת שכזו..

jhshadi

New member
אדידס בארץ?

מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את רוב הדגמים של אדידס ודגמים חדשים? חזרתי מארה"ב ואני מוצא את המבחר בארץ דל מאוד, אין איזה חנות רק לאדידס עם מבחר רחב?

Shy Guy

New member
באתר של אדידס... ../images/Emo13.gif

באתר של אדידס אתה יכול לראות את החנויות של אדידס בארץ.. ו..כדי שיהיה לך יותר פשוט, קישור ישיר: Adidas ע"פ האתר שלהם, משום מה, קרית ביאליק נמצאת ליד ירושלים.

xdye1

New member
יש הרבה מן הדגמים של Y-3 בדיוטי-פרי בארץ..

יש גם כמה נעליים שהגיעו בייבוא אישי לרשת סרף סיטי [לפחות בסניף הראשל"צי] אבל הגיעו דגמים ממש מכוערים ולא מעניינים בהשוואה לקולקצייה המדהימה שיוז'י הגה.

Shy Guy

New member
../images/Emo41.gif

אלו כל החברות שהייתם רוצים לראות עולות לארצנו הקטנה..? זהו?
אתם מוזמנים להמשיך להגיב. :)

למעלה