MeItOsH

New member
../images/Emo99.gif

שם:מיתר גיל:15 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?ממ לא יודעת.זה סקסי..:]וזה אפל..וזה מגניב. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?בני אלמוות,חיוורים,ניבים,דם. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים?פיות כנראה..וחדי קרן.[אני יכולה להיות שטחית בטירוף..
] סרט ערפדים אהוב ?ואן הלסינג ספר ערפדים אהוב?דרקולה סידרת ערפדים אהובה ?מונלייט
מיק סנט ג'ון החתיך
דמות ערפדית אהובה ?דרקולה.
ותמונה ערפדית,-לא בדיוק תמונה ערפדית אבל צילמתי ת'עצמי ברגעי ערפדיות ..:]

nastia717

New member
עונה... =^-^=

שם: נסטיה גיל: 17 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? מלחמת האופל.. !!!! מה את הכי אוהבת בערפדים? הניבים והדםםם BLOOD.. עוד יצורי אופל.פנטזיה מועדפים? מממ מכשפות אני מניחה.. _סטייל מכושפות) סרט ערפדים אהוב? תאמת יש לי שניים - מלחמת האופל וראיון עם ערפד.. ספר ערפדים אהוב? לצערי לא זכורים לי ספרי ערפדים שקראתי =[[ אבל יש לי רשימת ספרי ערפדים שאני רוצה לקרוא.. סדרת ערפדים אהובה? באפי...!!! דמות ערפדית אהובה? לואיי ולסטט (ראיון עם ערפד) תמונה ערפדית ====> *אחלה ניבים!!!!*

twist THE knife

New member
../images/Emo72.gif

שם: כוכב גיל: 17 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? את האמת שאין לי מושג,זאת שריטה די ישנה שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? את האצילות,היופי,האינסופיות,העומק בעצם הכל עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב וכל מיני לא מוגדרים סרט ערפדים אהוב ? ראיון אם ערפד ומלחמת האופל כי קשה למצוא סרטים שקשורים לערפדים שלא מציגים אותם בצורה מגוחכת ספר ערפדים אהוב? אני לא קוראת סידרת ערפדים אהובה ? לא אוהבת את הסדרות האלה כמו אנג'ל ובאפי וזה אבל היה פרק אחד בעונה הראשונה של על טבעי שהיה קשור לערפדים שהיה טוב. דמות ערפדית אהובה ? לואיס וסלינה ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

anti sense

New member
באיחור ענק

שם: דפי גיל: מתקדמת לעבר ה15 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? ממ... אחותי, שהתעסקה בזה הרבה כשהייתי קטנה. מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? ניראה לי שאת עיניין האלמוות, וכל שאר העל טיבעי. עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אנשי זאב סרט ערפדים אהוב ? ראיון עם הערפד ספר ערפדים אהוב? הי. ממש אין לי מושג. סידרת ערפדים אהובה ? אין ממש לצערי... ראיתי רק מונלייט ואנג'ל דמות ערפדית אהובה ? המממממ.... ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

שם:אנה, אבל כולם קוראים לי נושי..=] גיל: עוד חודש 18..D:D:D: מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? וואו אני כבר לא זוכרת איך זה התחיל, אני משערת שגיליתי את זה דרך אחד הפספרים שקראתי..=] אבל האהבה שלי ליצורים קסומים התחילה דרך הפיות ופורום פיות שדונים וכל השאר ומשם זה התגלגל=] מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? המסתוריות, האלמוות, איפוק והיצריות..=] עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? בנות ים ללא ספק3> סרט ערפדים אהוב ? ראיון עם ערפד3> ספר ערפדים אהוב? הספרים של אן רייס..3= סידרת ערפדים אהובה ? קשרים אפלים, לא רואה כל כך סדרות, צריך להתחיל..
דמות ערפדית אהובה ? לואיס, לפי איך שהוא מתואר בספר, וגם הדמות של הערפד בקשרים אפלים ששחכתי איך קוראים לו..*נסקלת בידי חברי הפורום..XD* ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifD=

שם: ויקה גיל: 17 מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים? חברות שלי מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים? ניבים XD עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? דרקונים D= סרט ערפדים אהוב ? ואן הלסינג,ואמפייר האנטר D אמ~ ראיון עם ערפד D= ספר ערפדים אהוב? ראיון עם ערפד סידרת ערפדים אהובה ? לא כלכך רואה סדרות דמות ערפדית אהובה ? לסטט מראיון עם ערפד D=

Xx Haley xX

New member
../images/Emo223.gifעונה

שם:היילי\ליהי גיל:17+ מה הביא אתכם ל"תחום" הערפדים?לא יודעת XD מה את/ה הכי אוהב/ת בערפדים?כלום אני סתם אוהבת סרטי ערפדים XDD וכיף להם מאיזשהו פכינה עוד יצורי אופל/פנטסיה מועדפים? אמ,ישאר בסימן שאלה חחח סרט ערפדים אהוב ?יש כול כך הרבה!! פשוט כולםםם ספר ערפדים אהוב? לא קראתי אבל אני ישמח ליקרוא תמליצו לי XD? סידרת ערפדים אהובה ?XD יש כזאת? דמות ערפדית אהובה ?אין ותמונה ערפדית, מי שרוצה :)XD אין לי

לורנזו8

New member
שירשור הכרות

שם : לורנזו גיל : 20 מה הביא אותי לתחום הערפדים : אני חושב שתמיד היה אצלי את הדפאקט הזה של אפלות(למרות עד כמה שזה נשמע מופלץ ,זה אמייתי), אני מסוג הילדים שתמיד התחפש בפורים לערפדים ,מכשפות ,רוחות ,בקיצור כול דבר שדרש איפור שחור ולבן . אחר כך הגיעה הסדרה באפי ומשמה התחלתי את הרומן הסוער שלי עםערפדים. מה אני הכי ואהב בערפדים - כמובן את חיי הנצח ,את האפלות ,אבל בעיקר אני והב אתיכולות הפיתוי של הערפדים ,ואת העובדה שהם יצורים שמשתמשים במיניות שלהם ככוח . עוד יצורים אהובים - מלאכים ,וכמובן חתולים ( ממש אובססיה ) ,וגם חלק מהחברים שלי שבנחלט הייתי מחשיב אותם ליצורים . סרט ערפדים אהוב - כמובן דרקולה, (מוניקה בלוצ'י יייייאאאאאאאאאא מאאןןן), ראיון עם הערפד , מלכת הארורים . ספר - דרקולה / בראם סטוקר , הערפד ארמאן , ראיון עם הערפד , פנדורה / אן רייס , קרקס האימים ,שולית הערפד / דארו שאן . סידרה - מי אם לא באפי כמובן . דמות ערפדים אהובה - לסטאט ,ארמאנד ,פנדורה , מאט ותיאמט .

למעלה