../images/Emo26.gif

כולי שווה. חמוד תוריד כבר את הפוסטרים של זאק מהמראה! גם האפר שלרגלי שווה, תבדקי. אני אפילו לא אטרח להגיב, כנראה הבלורית מסתירה את המציאות >__> היי, בלי דיבוריי סרק שיקריים! הקץ לאקסטרה אותיות! לא לדבר רע על הפוני המושי שלי. ואני לתומי שמרתי על זכות השתיקה את מדברת איתי, אה! אני יודע שאת מאוהבת בי בסתר. אה נו ברור. ע"ע תגובה ראשונה בטח שאני רוצה לדעת בת כמה את. חבל תמיד נחמד לראות בת 4987494820931093021 בהכחשה שעושה את עצמה צעירה ו[כאילו] יפה. לא משנה בת כמה אני, תמיד אהיה נסגדת וגברים יפלו לרגליי. בעוד שאתה.. כן, ובכן, פוסטרים, זאק, להוריד כבר היינו שם. בא לך להראות לי איך הכוח שלך עובד? לא שום מילה על זה שאני אקח לך אותו! כאילו שאפס כמוך יכול להעתיק כוח כמו שלי. "אוי ניית'ן אני לא עומד בזה, אוי ניית'ן אני כזה עומו, אוי ניית'ן אני חושב שאני עומד להתפוצץ" תחסוך לעצמך את הטרחה ותדבוק בהוצאת כדורי אש מבית השחי.

../images/Emo26.gif

מנשמע? באקטריט בויז לייב אין קיסריה חשבת פעם על שיער ג'ינג'י ? D: בין דר דאן דאט

שלחתי אליכם מסר אבל! וקנדיס-

מה דעתך על ממתקים? נכון שאת בכלל איזה הודי בן 100? את צריכה גם להחליף בגדים? הלכת פעם ברחוב בתור מוחמד עלי והתחילו להציק לך? אם את שמה עלייך איזה שרירן את נהיית חזקה יותר? את יודעת לנגן? מקורה? את יכולה לשנות את כל הדברים אצלך?

אגב קנדיס....

את יכולה לשנות צורה לכמה אנשים? יש מצב שאת משנה צורה למדריכות שלי ולכל החברים שלי שברחו לסאמר קאמפים באמריקה? ממש מבאס כאן

../images/Emo26.gif

את יכולה לשנות צורה לכמה אנשים? יש מצב שאת משנה צורה למדריכות שלי ולכל החברים שלי שברחו לסאמר קאמפים באמריקה? ממש מבאס כאן מה אני נראית לך קרקס מדראנו?

../images/Emo26.gif

מה דעתך על ממתקים? אוריאו רולז נכון שאת בכלל איזה הודי בן 100? את רומזת שאני מזכירה את צ'נדרה סורש? את צריכה גם להחליף בגדים? מידי פעם את יודעת. רצוי גם לך לנסות למה מריחים אותך עד פה הלכת פעם ברחוב בתור מוחמד עלי והתחילו להציק לך? לא אבל הלכתי בתור בריטני ספירס ועשיתי קרחת. ואתם כולכם חשבתם שהיא שמה פאה. חע. פתאטים! אם את שמה עלייך איזה שרירן את נהיית חזקה יותר? אני תמיד חזקה
וניקי סתם רימתה>< את יודעת לנגן? במיוחד על עצבים מקורה? הארי פוטר את יכולה לשנות את כל הדברים אצלך? כן אבל למה לי אני כזאת שאפה.

../images/Emo26.gif

עוד לא הבנתם שאני יכולה לעשות הכל. את יכולה לחשוב עליי כעל סנטה קלאוס מינוס 80 קילו פלוס מתיחות פנים ובטן וכמובן עקבי ג'ימי צ'ו

קנדיס ../images/Emo58.gifנראה לי

את מודעת לכך שאת ממש מגניבה? ושבטי ממש לא? למה שינית דווקא ל'קנדיס'? שווה לאכול מלא ולא להשמין? מה תעשי אם הכוחות שלך פתאום יעלמו ותחזרי להיות שמנה ומחוצ'קנת? תתאבדי? תהיי בעונה השנייה? אז בסופו של דבר את טובה, או לא? איך זה להיות בגוף של ניקי? בא לך על מייקה? אכפת לך לשנות צורה למורה שלי ולירות בעצמך? קוראת הארי פוטר? ואת מודעת לכך שזה השרשור "פורום גיבורים מארח את..." הראשון שאני משתתפת בו? כבוד לך.
~סליחה על החפירה

../images/Emo26.gif

את מודעת לכך שאת ממש מגניבה? האם פאריס הילטון מודעת לעובדה שהיא ז**ה? ושבטי ממש לא? האם קלי קלרקסון מודעת לעובדה שהשמינה? למה שינית דווקא ל'קנדיס'? מי אמר לך ששיניתי? שווה לאכול מלא ולא להשמין? שווה להיות אני. האכילה זה רק בונוס מה תעשי אם הכוחות שלך פתאום יעלמו ותחזרי להיות שמנה ומחוצ'קנת? תתאבדי? שמנה ומחוצ'קנת? DUDE תגדילי את המספר במשקפיים שלך. ובהרבה תהיי בעונה השנייה? נראה לך שהעונה תשרוד בלעדיי? אז בסופו של דבר את טובה, או לא? "I Was Never Good, I Was Great" איך זה להיות בגוף של ניקי? בא לך על מייקה? כן. ברור, הרי לכולנו בא נודלס תאילנדי בדמות אדם מידי פעם >__> אכפת לך לשנות צורה למורה שלי ולירות בעצמך? כן. איכפת לי קוראת הארי פוטר? כן, אני תמיד מוצאת פורנוגרפיה רכה מרתקת. ואת מודעת לכך שזה השרשור "פורום גיבורים מארח את..." הראשון שאני משתתפת בו? כבוד לך. אכן מודעת. החפירה הסגירה אותך. רק החדשים [ודני] חופרים ככה >___> ~סליחה על החפירה סלחתי שלא יקרה שוב

../images/Emo26.gif

מה הדבר הכי מטורף שעשית עם הכוח שלך? גרמתי לכולכם להאמין שיש סדרה שנקראת "הנפילים"

למעלה