את הכסף

New member
../images/Emo41.gifאת הכסף../images/Emo41.gif

מאיה ורותם גאות להציג את... טקס את הכסף ע"ש מוהינדר! (כי זהב זה גרוזיני). תמיד ראיתם בפורומים אחרים טקסים שמסכמים שנה ורציתם גם? תמיד תהיתם במי הפורום היה בוחר לדמות השנה? תמיד רציתם לקבוע גורלות ולחרוץ דינים? אז למה לא פתחתם את השרשור הזה קודם?! למי שלא יודע מה אנחנו עושים באת הכסף, אז את הכסף זהו טקס שהוקם לפני חמש דקות שמטרתו לגלות את מי הפורום הכי אוהב! בסיבוב הראשון, הנפתח בשניה זו, כל חבר פורום ישלח את חמשת המועמדים שלדעתו צריכים לעלות לגמר ולהתמודד על הפרס הנכסף. בקטגוריות של חברי הפורום, יהיה ניתן להציע למועמדות עד שלושה מועמדים (כולל עצמכם) את המועמדויות יש לשלוח במסרים לכינוי הזה (את הכסף). מועמדויות יתקבלו עד מוצ"ש, ה14.7, אז נציג את המתמודדים לגמר, שיערך שבועיים לאחר מכן, ב28.7. והנה לפניכם, הקטגוריות:
פרק העונה
שחקן העונה
דמות העונה
דמות אורחת העונה
כוסית העונה
הכוח הכי מגניב
הכוח הכי שימושי
הכוח הכי לא שימושי
הפרק הכי מיותר
חבר הפורום של השנה
חבר הפורום הכי מצחיק
חבר הפורום הכי מציף
חבר הפורום הכי תורם
חבר הפורום הכי דעתן
אדום השנה
מנהל השנה
כל חבר פורום שמחליט להציע מועמדים לקטגוריה חייב להציע לפחות שני מועמדים לכל קטגוריה של הסדרה, ומועמד אחד בכל קטגוריה של חברי הפורום.
אתם מוזמנים להציע עוד קטגוריות, והקטגוריות שיראו לנו נאותות יתווספו.
מי שרוצה להיזכר בדמויות, או סתם לשם רענון, מוזמן להיכנס לאתר של הסדרה. הקישור נמצא בראש הפורום.

את הכסף

New member
הסבר

בקטגוריות שקשורות לסדרה, אתה יכול להציע 3-5 מועמדים. בקטגוריות שקשורות לחברי הפורום, 1-3 מועמדים.

Elad07

New member
And the Oscar goes to....../images/Emo3.gif me!!!!!!

פרק העונה:פרק 23,20,19,9 ו-16
שחקן העונה:זאכרי קווינטו,מיילו,מלקולם מקדואל(לינדרמן),אדריאן פסדר וזה שמגלם את ההאיטי.
דמות העונה:סיילר,פיטר,לינדרמן,ניית'ן וההאיטי
דמות אורחת העונה:תומפסון,לינדרמן,צ'נדרה סורש,קלוד ו....הילד המכוער עם הכדורגל
כוסית העונה:קלייר,קנדיס,ניקי,ג'סיקה(יותר חרמנית) ו...מרדית' גורדון...ואשתו של נית'ן!!!
הכוח הכי מגניב:טלקניזיס כמובן!!!....אחר כך:לעוף,לעצור את הזמן,בלתי נראה,הקפאה-SUB-ZERO!!!
הכוח הכי שימושי:אני מניח שלצייר את העתיד
הכוח הכי לא שימושי:להשתין מהאצבע
הפרק הכי מיותר:21 כמובן!!
חבר הפורום של השנה:אמממ...RNaon,slow cheeta,דנטאורנט
חבר הפורום הכי מצחיק:אין לי מושג...אבל זאק ההורס די טוב!
חבר הפורום הכי מציף: אני כמובן!!!
חבר הפורום הכי תורם: כולם....פירגון
חבר הפורום הכי דעתן: אממממ...לפי דעתי יש הרבה אבל הדעהההההה שלי אומרת ש...אין לי מושג
אדום השנה: אדום השנה?? אדום הצבע??!?!?! מה אני אמור לרשום כאן?!?!?!?!?!
מנהל השנה: Mineral-הוא היחיד שאני מכיר

RNaon

New member
LOL יש לנו תחרות שווה בקטגוריית האדומים.

לשנינו יש 1 וחצי משתמשים אדומים

אחד וחצי? תמשיכי לחלום, אני חלק מאת

הכסף בדיוק כמוך
(נכון שהרעיון היה שלך, אבל מי עזר לך לבצע אותו?)

למעלה