Y Not, Y Net - למה נט בריבוע

סקיני

New member
זהו YNET עלו על שיטת חסימת הקוקיס

וגם על הכניסה דרך נטקס. למישהו יש רעיון?

eladaltit

New member
y.net still charge money!!!

i live like all of you abroed and i like to use y net without to pay recentley was system that you can do on your computer something ad it worked a while but now apparentaley y-net invented some other system which bloking the enterence does anybody know how to bypass this system !!! its not faire to chrge from someone who like to keep contact with is family money especialy when we the one who make them to be who they are!!!

shlomifra

New member
NO TO Y - NET !../images/Emo104.gif../images/Emo91.gif

As one of your most favorit reader that is living abroad, i will do my best to convinsed all tausends israelis i know ábroad not to pay for reading Y net ! Why just those living abroad need to pay you? because we are not in Israel now? For all of us abroad who want the contact with Israel through the net, lets go to all other israeli/Hebrew web sides which are for free for us. There are very good internet portals like Maariv, Haaretz, Jpost and many others that are happy to inform us every hour, 24 hours a day with no charge ! For each of you who read it, please e mail to the Y Net editor: [email protected] [email protected] and to All of your Israeli freinds abroad ! Shlomi Livne Frankfurt-Germany.

כנסו כנסו כנסו!!!

הקץ לגלות ווי נט!! יש דרך חדשה להכנס בלי לשלם!! מחר אתן הודעה מפורטת כיצד כל ישראלי גולה יוכל להיכנס לאתר ללא תשלום!!

haygo

New member
עיתון-איטרנט עברי בתשלום?

למה, מה קרה...? ממתי גובים תשלום עבור עתונים באינטרנט. גם עיתונים מכובדים ומיוחסים מחו"ל לא גובים תשלום. כדאי לוותר על אותו עיתון הגובה תשלום (שלא אנקוב בשמו)ולהסתפק בשאר (שלא נופלים ממנו באיכותם). ביי. H

MicMik

New member
אולי תגלו לי מה אני מפסיד?

למה לרצות להתפלח לארץ הפלאות? מחלקים שם ערכות מגן? קרמבואים? קונדומים? מה כל ההמולה סביבם?

haygo

New member
לכתוב לעיתון הנ"ל

רצוי לכתוב ל"ידיעות" את דעת ה"צרכנים".אני מיצידי כתבתי להם את דעתי. כדאי שתוסיף גם אתה. גם אני, כמוך, אנסה לשכנע את הקוראים הפוטנציאלים "להצביע (עם העכבר) לא!- לעתון הנ"ל. H.

גם אני טרחתי לכתוב מכתב לעורך הראשי

יון פדר, ובו שטחתי את כל טענותי ואת דעתי המדוייקת בעניין גביית הכסף מתושבי חו"ל. ומה היתה התגובה? משהו לקוני לגמרי, בסגנון של "אנחנו מצטערים בלה בלה בלה, אנחנו מספקים תכנים ייחודיים בלה בלה בלה, אנחנו שונים בלה בלה בלה, ואם לא מתאים לך אז אל תעשי טובות" (כמובן שהציטוט לא מדוייק, אבל זו היתה רוח הדברים) - לא ענייני בכלל. לפיכך גם לא הפתיע אותי בכלל שכשארחו את יון פדר בפורום ישראלים באירופה, בעקבות הכעס שנוצר שם על התשלום, גם שם כל התגובות שלו היתה באותה רוח לא עניינית.

Inuit

New member
ומה דרך חדשה להכנס בלי לשלם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|?

עניין וי נט נטחן ונלעס ע"י כמעט כל

פורום אפשרי.. עייפתי מלדוש בו, אך ברשותך אצרף לינק אשר מסביר את איכות האתר ע"י גדולים וטובים ממני

sashkashurik

New member
הלינק שהוספת לא עובד!

ושמישהו יסביר לי מה כל-כך קוסם לכם בויי נט הזה, שאתם מתעסקים בו שוב ושוב ושוב ושוב? מה רע בוואלה, או מעריב, או כל פורטל אחר?

למעלה