איפה מרי ג'יי בלייג'? חוצפה
G Gimme More Drugs New member 23/12/07 #18 Bubbly - Colbie Caillat ../images/Emo99.gif זה רק אני או שהקול שלה ממש ממש מזכיר את הקול של קלי קלארקסון?! בגוון קול כאילו...
Bubbly - Colbie Caillat ../images/Emo99.gif זה רק אני או שהקול שלה ממש ממש מזכיר את הקול של קלי קלארקסון?! בגוון קול כאילו...
I ITS ORI BITCH New member 23/12/07 #23 זה פשוט עצוב שבלאקאאוט בכלל לא מופיע ברשימה הזו והיי סקול מיוזיקל כן... (ועוד במקום 6!!!)
C CapitanSparrow New member 24/12/07 #26 היום יש לדבר הזה יותר מעריצים מלבריטני ולבקסטריט בויז ביחד..!!! זה כ"כ עצוב..
ל לפני שהלילה נגמר New member 23/12/07 #13 הספייס ב"Strictly Come Dancing". הספייס גירלז קפצו להופיע [אני לא מבין איך היה להן זמן ] בתכנית "Strictly Come Dancing". הן הופיעו עם השיר "1 Become 2" - לצפייה.
הספייס ב"Strictly Come Dancing". הספייס גירלז קפצו להופיע [אני לא מבין איך היה להן זמן ] בתכנית "Strictly Come Dancing". הן הופיעו עם השיר "1 Become 2" - לצפייה.
S Shexy Peanut New member 24/12/07 #31 היא כזאת עמוד עם שדיים ../images/Emo69.gif ובכל התמונות היא דווקא לא תחייך! כאילו קפאו לה הפנים בגלל בוטוקס! או מתיחה מוגזמת. כאילו פאק תחייכייייייייייייייייייייייייייייייי דאמ
היא כזאת עמוד עם שדיים ../images/Emo69.gif ובכל התמונות היא דווקא לא תחייך! כאילו קפאו לה הפנים בגלל בוטוקס! או מתיחה מוגזמת. כאילו פאק תחייכייייייייייייייייייייייייייייייי דאמ
J Jeanne D Arc New member 25/12/07 #32 חחחחח ../images/Emo6.gif אמא שלי טוענת שהיא דומה לקופיף, ושלדיויד בקהאם אין טיפת מושג ביופי
S Shexy Peanut New member 25/12/07 #37 ../images/Emo45.gif אין פלא למה הוא בגד בה היא נראית כמו מישהי ממורמרת וקשת יום. :/
D dor307 New member 23/12/07 #21 מזל טוב על האדום ../images/Emo49.gif לא היבנתי למה אור מפרסם את זה בהתחלה.... עכשיו את אשומה גם פה וגם בPCD? ממש משתלטת על תפוז
מזל טוב על האדום ../images/Emo49.gif לא היבנתי למה אור מפרסם את זה בהתחלה.... עכשיו את אשומה גם פה וגם בPCD? ממש משתלטת על תפוז
W West Doll New member 23/12/07 #22 ראית מזה? אני בעצם אדומה בכל הפורומים בחתימה שלי חוץ משניים ששם אני כחולה ואל תשכח שהייתי בעצם כחולה ב-PCD אבל בתקופת היובש התייאשתי מהפורום ועכשיו אני אדומה...אבל סבבה
ראית מזה? אני בעצם אדומה בכל הפורומים בחתימה שלי חוץ משניים ששם אני כחולה ואל תשכח שהייתי בעצם כחולה ב-PCD אבל בתקופת היובש התייאשתי מהפורום ועכשיו אני אדומה...אבל סבבה
E Eti No Name New member 24/12/07 #28 היא ההילע הבאה ../images/Emo6.gif או בעצם, הפוטנציאל של הילע ז"ל