What's New

West Doll

New member
../images/Emo41.gifWhat's New../images/Emo41.gif

הרבה זמן לא פתחתי את הפינה

West Doll

New member
../images/Emo202.gifAlicia Keys - Like You'll Never See Me

Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again הקליפ לסינגל השני של אלישיה מתוך אלבומה האחרון "As I Am". היא נראית ממש טוב בקליפ
ובקליפ מופיע גם הראפר קומון[היא הופיעה בקליפ האחרון שלו
]. לצפייה.

West Doll

New member
אני מתה על אלישיה!

הורדתי את האלבום[מה אני אעשה
] ואני כמובן מתכוונת לקנות אותו גם כי זאת אלישיה וגם כי זה אלבום ממש טוב! וגם כי זה צריך לסגור את האוסף של האלבום של אלישיה שלי

Eti No Name

New member
הורדת אותו??

איך הוא? אני מתאפקת לא להוריד אותו.. אני ממש רוצה לקנות אותו!

West Doll

New member
דיסק מדהים!

אולי אני אומרת את זה כי אני ממש ממש אוהבת את אלישיה ואת המוזיקה שלה, אבל אני ממש נהניתי ממנו. במיוחד מהשיר Superwoman ומעוד כמה שווים במיוחד. אני מתה לקנות אותו

West Doll

New member
לפי האתר של מוסיקה נטו הדיסק יצא אתמול...

אני אתקשר לצליל כאן ביהוד ואשאל אם הגיע אליהם

זוועתי, בעיניי../images/Emo5.gif

היא כל כך איכזבה אותי... האלבומים הקודמים שלה היו מופתיים, והאלבום הזה כל כך מעאפן

West Doll

New member
מאחורי הקלעים עם צ'ינגי.

בימים אלו מצלם הראפר צ'ינגי קליפ לסינגל החדש שלו "Fly Like Me"[שדי התמכרתי אליו בימים האחרונים
] ביחד עם זמרת ה-R&B אמרי. הקליפ עצמו צפוי לצאת בימים הקרובים ובינתיים יש לנו קטע קצר מאחורי הקלעים של הקליפ. עטיפת האלבום הבא של צ'ינגי שצפוי לצאת ב-11 לדצמבר
לצפייה.

2Dirrty4U

New member
אני רוצה כבר את האלבום!!

אני מקווה שהוא לא יהיה מאכזב כמו האלבום של כריס בראון הקיס קיס שקופץ מקיר לקיר..

West Doll

New member
הצצה לדיוידי של ביונסה.

הנה דקה מתחילת הדיוידי של ביונסה שנקרא "The Beyonce Experience". זה ממש בהתחלה שהיא עולה לבמה ואז יש כל מיני זיקוקים וזה...זאת ההופעה שלה מלוס אנג'לס שהתקיימה ב-2 לספטמבר ובמהלך ההופעה באו אורחים כמו ג'יי.זי, קלי רולנד ומישל וויליאמס. הדיוידי+הדיסק יוצא ב-20 לנובמבר. לצפייה.

למעלה