What's New

omrizuo

New member
המוסיקה ברקע...

מזכירה באופן חשוד את "irreplaceable" של ביונסה, אבל השיר בכללי נחמד.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gifגם אני חשבתי על זה

היא ממש דומה לקאלי מהאנטומייה של גריי

West Doll

New member
../images/Emo202.gifBow Wow Feat. Omarion - Girlfriend

ב-11 לדצמבר, החברים הטובים הראפר באו וואו וזמר ה-R&B אומריון הולכים לשחרר אלבום משותף שיקרא "Face Off". לצפייה בקליפ.

West Doll

New member
ועוד הם מוציאים אלבום שלם ביחד...תתרגלי../images/Emo3.gif

ואיזה דואט ישן? "Let Me Hold You"? וואי הייתי מכורה לזה

West Doll

New member
ג'ניפר לופז מופיעה ב-Como Ama Una Mujer.

אז כן, בנוסף לאלבום של ג'ניפר לופז שנקרא Como Ama Una Mujer יש עכשיו מיני-טלנובלה חדשה מבית ההפקות של ג'ניפר שנקראת כמו האלבום. בסוף כל פרק ג'ניפר אמורה להופיע עם שיר אחר מהאלבום הספרדי שלה. למיני-טלנובלה יש חמישה חלקים. ובחלק הנוכחי אתם יכולים לשמוע את ג'ניפר שרה את השיר "Sola". לצפייה.

West Doll

New member
האלבום של ניקול שרזינגר נדחה[שוב] ל-2008!

אלבום הבכורה של ניקול שרזינגר "Her Name Is Nicole" נדחה לצאת רק ב-2008. האלבום היה אמור לצאת בהתחלה ב-6 לאוקטובר, אח"כ נדחה ל-6 לנובמבר ואז נדחה ל-20 לנובמבר וזה היה אמור להיות התאריך הסופי אך שוב דחו את יציאת האלבום למתישהו ב-2008. חברת התקליטים של ניקול החליטה לדחות את האלבום שוב בגלל שהסינגל הראשון של ניקול "Whatever U Like" נכשל ממש במצעדים והסינגל הראשון ה"חדש" שלה "Baby Love" גם לא במצב מזהיר ממש. מקור.

xtina 4 ever

New member
אז מה הקטע?../images/Emo210.gif

ככל שהם דוחים אותו יותר, כך הוא ימכור פחות. >< חבל, היא ממש משקיעה בקידום.

West Doll

New member
אלן דג'נרס רוקדת לצלילי האלבום של בריטני.

בתוכנית שלה, אלן דג'נרס התחילה לרקוד ביחד עם הקהל לצלילי השיר "Toy Soldier" מתוך האלבום החדש של בריטני ספירס "Blackout". אלן אמרה שהיא נורא אוהבת את השיר ובנוסף חילקה לכל הקהל שנכחו בתוכנית את האלבום של בריטני. לצפייה בקטע.

ofirshai

New member
זה השיר היחיד שטוב באלבום

אני לא מעריץ של בריטני, אבל העברתי שמיעה עליו ואהבתי משם רק את השיר הזה ואת POM.....

West Doll

New member
קרי אנדרווד בקידומים!

זמרת הקאנטרי, קרי אנדרווד, לא נחה ונמצאת בימים אלו בקידומים של האלבום החדש שלה "Carnival Ride". היא הופיעה עם הסינגל הראשון שלה "So Small" בתוכנית של רג'יס וקלי וגם בתוכנית של ג'יי לנו. ובנוסף קרי גם שרה את ההמנון של ארה"ב במשחק הבייסבול השלישי בין הבוסטון רד סוקס לקולורדו רוקיס במסגרת האליפות העולמית בבייסבול[מי שמעניין אותו בסוף הרד סוקס זכו באליפות
]. THE TONIGHT SHOW. REGIS & KELLY. במשחק הבייסבול.

../images/Emo130.gifבריטני ספירס - עידכוני מכירות

השבוע יצא אלבומה החדש של בריטני ספירס, "Blackout". ע"פ המגזין "בילבורד", האלבום מכר ביום הראשון לצאתו למעלה מ-124,000 עותקים - בארה"ב בלבד! האלבום נמצא במקום הראשון במצעדי המכירות ביותר מ-10 מדינות. ביום שלישי, ככל הנראה, נדע אם בריטני נמצאת במקום הראשון גם ב"בילבורד". המתחרה הרצינית שלה כרגע היא קרי אנדרווד, שהוציאה אף היא השבוע אלבום חדש בשם "Carnival Ride". אם בריטני תהיה במקום הראשון, היא תשבור את השיא של עצמה שהוא השיא העולמי - הזמרת היחידה אי פעם שהכניסה חמישה אלבומים ברציפות אל המקום הראשון במצעד של ה"בילבורד"! שיהיה בהצלחה. אני אעדכן, כמובן
מקור.

../images/Emo220.gifדלף אלבומו החדש של כריס בראון

מכת הדליפות לא פסחה גם על כריס בראון, שהיה אמור להוציא את אלבומו השני הנושא את השם "Exclusive" ב-6 לנובמבר - והשבוע הוא דלף לאינטרנט. שני הסינגלים ששוחררו מתוכו - "Kiss Kiss" ו"Wall to Wall", זכו להצלחה יפה בבילבורד האמריקאי אך נכשלו בשאר רחבי העולם. רשימת השירים: 1. Throwed 2. Kiss Kiss (Feat. T-Pain) 3. Take You Down 4. With You 5. Picture Perfect (Feat. Will.I.Am) 6. Hold Up (Feat. Big Boi) 7. You 8. Damage 9. Wall To Wall 10. Help Me 11. I Wanna Be 12. Gimme Whatcha Got (Feat. Lil Wayne) 13. I'll Call Ya 14. Lottery 15. Nice (Feat. The Game) 16. Down (Feat. Kanye West)

West Doll

New member
הקשבתי לאלבום ולא כזה אהבתי...

כל שיר שעמם אותי ופשוט העברתי לשיר הבא. היו כמה שירים נחמדים אבל יותר מזה לא אהבתי בכלל.

West Doll

New member
עטיפת האלבום של באו וואו ואומריון.

כמו שכבר אמרתי, הראפר באו וואו וזמר הR&B אומריון הולכים להוציא אלבום משותף שיקרא "Face Off" ב-11 לדצמבר. נייס...

למעלה