What;s New

West Doll

New member
MTV? מה הקשר?

לMTV אין שום קשר לAMA אין לי מושג איפה זה ישודר ואם בכלל כאן בארץ :S

ערן1987

New member
נראה לי, אבל אני ממש לא בטוח, שבשנה שעברה

זה שודר בערוץ E.. בישראל כמובן

West Doll

New member
מממ קשה לי להאמין...

בד"כ E משדרים רק את השטיח האדום... נחכה ונראה

West Doll

New member
ליאונה לואיס מופיעה ב-X Factor.

הזמרת הבריטית ליאונה לואיס שהיא בעצם הזוכה של שנת 2006 של התוכנית "X Factor" הגיעה לתוכנית שגילתה אותה והופיעה לראשונה בהופעה טלוויזיונית עם הסינגל החדש שלה "Bleeding Love" מאלבום הבכורה שלה "Spirit" שמגיע לחנויות בUK ב-12 לנובמבר. לצפייה בהופעה.

West Doll

New member
טעימה מהסינגל הבא של הספייס גירלז.

תודות לאתר Amazon.com אנחנו יכולים להקשיב לחלק קצר מהשיר החדש של הספייס גירלז שנקרא "Headlines (Friendship Never Ends)" שישוחרר רשמית בנובמבר ביחד עם האלבום החדש שלהן, "Greatest Hits". הבנות כבר צילמו את הוידאו קליפ לאותו סינגל והוא צפוי להשתחרר בהקרנת בכורה ב-UK בערוץ BBC1 ב-2 לנובמבר והבנות יתחילו את סיבוב ההופעות העולמי שלהן ב-2 לדצמבר בקנדה.

Mrs Brightside

New member
הן שכחו שהתקדמנו לשנות האלפיים.

למרות שזה רק 10 שניות(
) ,מזכיר לי קצת חומרים ישנים שלהם.

זה יהיה המאפיין הבולט של האיחוד

קצת טעימות ממה שהיה פעם (בסך הכל זה עבד),קצת לחדש,לא נראה לי שהן ישתנו כל כך.

West Doll

New member
אשלי טיסדייל מופיעה ב-GMA.

אשלי טיסדייל הופיעה עם הסינגל החדש שלה He Said, She Said בתוכנית הבוקר Good Morning America. ולחדשות אחרות, אשלי מתכננת לשחרר את הדיוידי שלה "There's Something About Ashley" ב-13 לנובמבר, הדיוידי יכלול צילומים שלה מקליטה ומקדמת את אלבום הבכורה שלה, "Headstrong", הופעה שלה ו-3 וידאו קליפים(He Said She Said, Not Like That, Suddenly). אפשר להזמין כאן. לצפייה בהופעה.

West Doll

New member
נו זאתי מהסרט הטלוויזיוני המעפן הזה...

כאילו, בלי להעליב את אלו שאוהבים את זה
אממ "היי סקול מיוזיקל" אני חושבת שיש שם גם את וונסה האדג'ס[או משו כזה] וזאק אפרון.

ערן1987

New member
את ונסה וזאק אני מכיר

אבל אותה לא.. יצא לי לשמוע פעם את השם שלה ב-E, זה למה הוא היה לי מוכר, אבל לא ידעתי שהיא משם

למעלה