What;s New

ערן1987

New member
אני פשוט לא סובל את פטי לאבל

היא וואן-היט-וונדר מטורף וכולה חושבת שהיא דיווה

ofirshai

New member
היא בטח שם מסיבה פשוטה מאוד

אף אחת מבנות השוגה לא יכולה להגיע לדציבלים הגבוהים שהגברת אגילרה מגיעה אליהם בשיר, לכן בטח דחפו אותה לשם.....

ערן1987

New member
רשימת השירים הרשמית לאוסף של הספייס

אני לא מחדש לכם על סיבוב ההופעות של הבנות, שייפתח בבוונקובר ב-2/12, אבל לא רק שעכשיו אני אחדש לכם עם רשימת השירים הרשמית לאוסף, אלא גם בעובדה שהאוסף יופץ בארה"ב עד ינואר ע"י חברת האופנה ויקטוריה'ס סיקרט - החברה תקנה בין 500 ל-600 אלף עותקים מהאלבום ותמכור אותו בחנויות שלה במחיר שינוע בין 10 ל-12 דולרים (תבינו, אגב, שאפילו 12 דולר יהיה כנראה זול בהרבה מהמחיר של האוסף בארץ). האוסף עצמו, אגב, יופץ ב-3 גרסאות: 1) הדיסק הבודד והסטנדרטי 2) גרסה כפולה שתכלול דיסק DVD עם כל הקליפים 3) גרסה מיוחדת (מוגבלת מאוד) שתכלול דיסק רמיקסים ודיסק קריוקי, צמיד חברות של הבנות, גלויות, את ה-DVD עם הקליפים וכמובן האוסף עצמו. בכל מקרה, הנה רשימת השירים הרשמית: Wannabe Debut single, released 8th July 1996 and was Number 1 in the UK for 7 weeks. Reached Number 1 in 30 countries. Over 6 million copies sold worldwide. Say You’ll Be There Released 26th September 1996 and was the girls second Number 1. 2 Become 1 Released 16th December 1996. The first ballad to be released. It was one of their biggest selling singles and their first Christmas Number 1. Mama Released 3rd March 1997 for Mother’s Day as a double A-side with Who Do You Think You Are. Reached Number 1 Who Do You Think You Are Released 3rd March 1997 as a double A-side with Mama. Was the 1997 Comic Relief single and stayed at Number 1 for 3 weeks. Move Over Released as a promotional single as part of the girls Pepsi endorsement. It was never a commercial release but did appear on the Spiceworld album Spice Up Your Life Released 13th October 1997 and was the 5th consecutive Number 1. This was the first single to be released from the second album Spiceworld. Too Much Released 15th December 1997. This second Christmas Number 1 reached platinum status. Stop Released 9th March 1998. Reached Number 2. Viva Forever Released 20th July 1998. Was the 7th Number 1. Let Love Lead The Way Released 23rd October 2000 as a double A-side with Holler. The first release from the third album, Forever. Reached Number 1. Holler Released 23rd October 2000 as a double A-side with Let Love Lead The Way. The first release from the third album, Forever. Reached Number 1. Headlines (Friendship Never Ends) New single to be released 19th November. Voodoo New album track for the greatest hits album Goodbye Released 8th December 1998 and the third Christmas Number 1. The first single released following Geri’s departure.

DAN1EL

New member
חוץ מ-Goodbye ../images/Emo97.gif

כל השירים כאן מסודרים לפי סדר כרונולוגי... בדרך כלל לא עושים את זה באוספים. תודה על המידע. :)

ofirshai

New member
הרבה פעמים סדר השירים באוספים הוא כרונולוגי

לדוגמא האוספים של גארבג', ומדונה (האימקיולייט). אבל אני חושב שסידור השירים לא בסדר כרונולוגי דווקא מראה על מחשבה באוסף, שלא סתם זרקו כמה שירים והחליטו שאין להם כח לסדר אותם אז החליטו ללכת על כרונולוגי (למרות שלאומנים מסוימים זה דווקא מראה את השינוי שהם עברו בין תקופה לתקופה)

ofirshai

New member
לא אמרתי שאני מעדיף, אמרתי רק שזה מראה

שהושקעה מחשבה בבניית האוסף, שלא לקחו סתם השירים, סידרו אותם בסדר כרונולוגי, וזרקו איזה שיר מסשן הקלטות נידח והוסיפו אותו בסוף (בערך מה שקרה עם האוסף של גארבג')

ערן1987

New member
אם לא מחשיבים את 2 השירים החדשים

זה כרונולוגי
ואני מאמין שחברת התקליטים רצתה להיות מאאאאאאגניבה ולסיים את האוסף עם דיסק בשם "להתראות".. חה חה

למעלה