WELCOME

Saar09

New member
הי... יש לי שאלה ../images/Emo4.gif

יש לי שאלה- האים פורום זה גם לפרודות? תודה SAAR09

oritk2007

New member
היי ושבת שלום.. ירוקה בשטח

די הרבה זמן קוראת אתכם ועכשיו, כשחזרתי לעניינים (הייתי בזוגיות של שנתיים) וחזרתי לסטטוסי, חזרתי בכוחות מחודשים. אמנם לא הכי מחודשים. כי בכל זאת אני פרידה קשה וכואבת בשל אהבה שנגמרה מבן זוג שכמעט הפך לבעלי, אותו הכרתי בדם ויזע אחרי שנתיים של לבד מהגירושים. מאזור המרכז (גן יבנה) גרושה עם שתי בנים תאומים מתוקים בני 8 שבימים האלה מחזקים אותי מאד. למרות שגם להם קשה בטח. מי בא לברך אותי לשלום? שב"ש אורית

oritk2007

New member
תודה רבה! הילדים שלנו

מסתבר שיש בכוחם להעניק לנו כוחות שכלל לא ידענו על קיומם. למרות שאני די מיוסרת שהם רואים את אימם לא במיטבה

EFRATY10

New member
ילדים קולטים הכל.אין ספק.לדוגמא,

לפני כשבועיים לא הרגשתי טוב בגלל שפעת,והלכתי להקיא, ובני בן השלוש בא ושאל :"אמא,מה קרה"?

oritk2007

New member
שווה?../images/Emo9.gifכמה זמן בחורה לא קראה

לי ככה! וואלה הצלחת לחייך אותי...חוצמזה שגם את שווה לא פחות לפי מה ראיתי מותק קיצר נראה לי ששתינו מיידעלה באותה סירה בסופ"ש שבא עלינו לטובה

לא לא לא מותקית..

אני את סופ"ש ש'לי כבר עשיתי פרומו לו פרומו באתמול.. עכשיו זה לצאת למסיבה ב EAV..... ושאלוהים יביא עליי{נו} משו לטובה אמן סלה כן יהיה רצון בצורת מסלעה תלת פאזית.. שתחבר אותנו לחיים ההזויים האלה
{מסמיקה- ני ביישנית מיסודי...וחסודה בכללותי...אבל על פיגום גבוהה
}

oritk2007

New member
מסיבה בEAV

אחלה מקום האיב! לא ראיתי פה הודעה על זה מי מה מו? אפשר פרטים?כ

oritk2007

New member
תגידו דווקא היום אין איזה מסיבה

טובה שאתם מארגנים? שמתי לב שאתם בד"כ מארגנים בסופישבוע יא-אללה.........איך איך מתחשק לי לצאת!!!!!!יותר נכון מכריחה את עצמי לצאת!!!!! לא לא לא ינצחו אותי.. לא ינצחו אותי כל כך מהר...להלהלהלהלה...........

T i g e r R o n

New member
שבת ילדים

ז"א אין מסיבה רשמית אבל אם את ניידת את מוזמנת אלינו ל
ענתי ואני גרים קרוב אליך
אגב... אף אחד לא ינצח אותך כל כך בקלות

קטי30

New member
ברוכה הבאה אורית ../images/Emo140.gif

יכולה להגיד לך שמנסיוני האישי רבות הם הפעמים ובמיוחד בהתחלת ההליך שילדי היו אלו שנתנו לי את הסיבה את הכוח את הרצון לקום בכל בוקר מחדש ופתאום צצל ועולה לי בראש קולו הצרוד והמעפן של שלמה בררררררררררררררררררררר (כן עם הרישש המתגלגלת הזאת
) ילדים זה משמחה ילדים זה ברכה
אז- ברוכה הבאה לג'ננע תהני תכתבי תשתלבי ותעשי כל מה ....... עושה לך טוב
שבת שלום ומבורך לך

חחחחחחחחחח

וואלה.. {לא נראה לי שזה ישנה את המהות...אבל מי מוותר על מה היום???}

קטי30

New member
בּטח שבּבּדאי ../images/Emo140.gif

מדהים אותי לחשוב שעד לפני שבוע וחצי (על ה
) הייתי בסטטוס הזה
את מוזמנת להשאר להתיעץ לפרוק לספר לכתוב להתחבר "להתבולל" השתלבות נעימה לך ושבת שלום

היתי רוצה להודות

לכל אלו שעזרו לי להגיע לכאן ובלעדיהם היתי עדין שם. להורי שחינכו אותי אף פעם לא לוותר, וזוגתי שעשתה לי נעים בחזה, והעיקר,שלום עולמי וסוף לרעב ברחבי תבל... ניפגש בקרוב,בסבוב בגדי הים.

למעלה