We have a winner!

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif We have a winner! ../images/Emo47.gif

אף אחד לא הצליח לענות על כל השלבים שבחידון קיילי אבל מי שהיה הכי קרוב הוא שם המשתמש amirsitton. שם המשתמש מתבקש להעביר אליי את כתובתו המלאה למשלוח לוח השנה של קיילי לשנת 2005!

תודה! תודה !! ../images/Emo7.gif

אני מרגיש כמו קיילי שפרצה בבכי כשזכתה בגראמי...
תודה לכולם ולקיילי שהביאני עד הלומה Love to ya alll !! goodnight!

על איזה חידון מדובר??

אני לא שמתי לב לשום חידון בזמן האחרון
אפשר עדיין לענות עליו בלי פרסים? סתם בשביל הכייף?

מכיוון שזה לא היה בזמן האחרון ../images/Emo13.gifחח

אבל אני מבין לליבו של פינגו...לחץ של מבחנים והכל תודה כפרעעעע קולולולולולולולולולולולולו !!!!!!!!!

amirsitton

New member
../images/Emo3.gif מה אתה שוב מתערב ? אני זכיתי!

נצלש...תמונה מגניבה של קיילי

p i n g o

New member
קיבלתי איך ששלחת,

וחיכיתי לתשובה מהנהלת הפורומים כדי שיהיה לי מה לענות לך.... ראה מסר מאתמול

../images/Emo124.gif../images/Emo49.gifברכות!!לשם המשתמש

ברכות חמות לשם המשתמש הידוע בכינויו שם המשתמש amirsitton הידוע כבר בכינוי אחר - שזכה בצורה צודקת ודמוקרטית בפרס ה FORUM AWARD!!!!!!! כל הקהל עומד על רגליו - ובנאומו מודה שם המשתמש הידוע בכינויו שם המשתמש לקיילי,לגי'סון, לדני, לאמא אבא, לדיקאן הפקולטה,לשרי ומיכל,לאוריסגל, ליגאלורענן, לטלולה וההוא , לרן החייל הלוחם האמיץ, לחני פירסטינברג וללאה לופטין !!! "אני מודה מודה מודה בואו אלי לכפרררר פולגגגגג"

קרנוק

New member
מזלט לאמיר הסובל מסכיזופרניה קשה..

אה..וגם לך סיטון,גם לך! ברכות לכם! זה היה ברור שפנאטים כמוכם יזכו.באמת מגיע לכם! אתם הולכים להופעה של קיילי ביחד?
רק שלא תדחפו אחד את השני. אני מציעה שאחד יצלם ואחד יהנה מההופעה.ותעשו את זה בתורניות.הרי אתם הולכים לארבע הופעות..

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

רציתי באמת להעיר על הסכיזופרניה ועל זה ששני שמות משתמש שונים זכו יחד בפרס... אהמ אהמ....

amirsitton

New member
שכח מזה לא מתחלק איתך בכלום! ../images/Emo46.gif

אתה עוד צריך להחזיר לי את המהדורה היפנית של Impossible princess עם העטיפה של ה 3D !! אוף! תמיד הוא לוקח לי דברים ולא מחזיר!!!

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif אמיר.. אולי בכל זאת לא כדאי

שתקבלו את הפרס במשותף? אנחנו לא רוצים שחס וחלילה לוח השנה ייקרע ביניכם... טוב אני אקח את הפרס, ותאמינו לי זה לטובתכם!

למעלה