We have a Birthday in the house!

SaintJohn

New member
../images/Emo41.gifWe have a Birthday in the house!

תאמינו או לא, אבל תומר היום חוגג את יום הולדתו ה-24! כן, אותו תומר שנמצא פה בפורום מיומו הראשון (של הפורום
) אותו תומר שכותב פה בקביעות ומפגין את בקיאותו ואת דיעותיו הרבות לגבי כל מה שקשור באירוסמית' אותו תומר שבזכותו הפורום נראה נהדר אפילו כשאין הרבה אנשים אותו תומר שהשקיע רבות בפורום בכל מה שאפשר, אם זה בביקורות, פרוייקטים והרשימה ארוכה ומתמשכת אותו תומר שהקים את קומונת אירוסמית' ועוד שמהווה תוספת מצויינת לפורום אותו תומר שהרים השנה מהקרשים את פורום לד זפלין ושמנהל לתפארת את פורום סרטים וקולנוע אותו תומר ששם לו כעקרון בסיסי להנות ממוזיקה באופן חוקי - כמו שצריך אותו תומר שזכה השנה לטוס עם גיא ללונדון כדי לחוות לראשונה הופעת רוק משובחת של להקה משובחת - ה-Black Crowes אותו תומר שהיה לי השבוע העונג להפתיעו ולשמחו יחד עם גיא וענבל במזימה רבת מעללים אותו תומר שיכול עכשיו גם להאזין לתקליטים אותם הוא קנה, ולא רק לתת להם מקום של כבוד באוסף המוסיקה המרשים שלו אותו תומר שעוד יזכה לראות את אירוסמית' בהופעה חיה במו עיניו אותו תומר שיחד עם כל הדברים שאני מודה לאירוסמית' עליהם שנתנו לי ושבזכותם יש לי אותם, אני בעיקר מודה להם שבזכותם זכיתי להכיר אדם נהדר וחבר הכי טוב שאפשר. מזל טוב, תומר קופר

lollapalooza

New member
מזל טוב, תומר ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif|ליצניםזהרע|

(אני רק תוהה כמה זמן לקח לנועם לכתוב את ההודעה הזו...
) שיהיה המון כיף וכל מה שכתבתי בפורום-שאין-להזכיר-את-שמו.

בָלבָל

New member
../images/Emo49.gifיומהולדת שמיייח!../images/Emo65.gif

היום יומהולדת לתומר (AKA AeroTom) שהשנה הספיק לעשות המוןןן את התמונה שלו ליד ההגדרה "חבר טוב" תמצאו במילון ואנרגיות מטורפות זורמות ממנו לסביבה בששון העורבים וה"חופשיים" אצלו בעניינים ובישראכרט שמחים על הInstant liveים שיוצאים (לכתוב שיר קצרצר זו מלאכה קשה ואני מבינה למה הפסקת לעשות את זה) נראה לי שברגע זה אני מתייאשת מהחרוזים ובעצם נשאר לי רק לאחל לך אושר ועושר בריאות ואהבה, שמחה והילולה! מאחלת שהשנה תהייה פי אלף טובה מהקודמת ושתזכה לטוס שוב להופעה, או שתיים (או שלוש) ותחזור עם רכוש נפלא לתפארת המדפים שלך!

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo168.gifאותו תומר

שכל כך כיף לכתוב לו את המילים הבאות בחזרה: Come on, meet me in the morning, Meet me in the middle of the night יום הולדת נפלא שיהיה לך!
גיאלי|.4U|

ErezLahat7

New member
MR COOPER!!! ../images/Emo65.gif

Give Me Some! Give Me Some! Give Me SOme לתומר התותח!! שיהיה לך יומהולדת שמח עד 180! שתמשיך להעשיר את הפורום בידע שלך ו- Who Knows, Maybe We Wiil Be at a Show Together (of Aerosmith)

Aerosmith2006

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo213.gif../images/Emo141.gif../images/Emo70.gifמזל טוב!

המון המון מזל טוב - שפע ברכות :) שמחתי להכיר אותך ממש לאחרונה אני מקווה שעוד נפגש בהמשך ונכיר יותר :) תמרה

Bad Girl 15

New member
../images/Emo77.gifתומר!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תומר כבר בן 24!!!! אני לא מאמינה שכל כך מהר עברה לה השנה והנה אתה כבר בן 24.
אין לי ממש ברכה מקורים כמובן שמאחלת המון המון המון המון המון מזל טוב !!!!
המון המון המון המון אושר ועושר:)
המון המון רגעי צחוק בחיים :)
ושתמשיך להיות בן אדם נהדר שתמיד מצליח לשעשע אותי לא משנה מה :)
מאחלת באמת מכל הלב.
נטלי

Aero Jury

New member
מזל טוב תומר!! ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח ומשעשע ומלא הפתעות ורגעים מלאי עניין! ושנה אפילו יותר משעשעת! מקווה שתזכה לראות כמה שיותר סרטים עם נחשים שנמצאים בכל כלי תחבורה אפשרי, מלא רגעים של אושר, מוזיקה, בריאות, הצלחה, ושסוף סוך תגשים את חלומך ותפגוש את ד"ר פיל במציאות! מזל טוב!!

hell girl 666

New member
|בלון| מזל טוב!!! |בלון|

כמו שאמרתי כבר... אני מאחלת לך 365 ימים של אושר (365*156) אני זוכרת שרק אתמול היתה בן 21 וחצי ‎:)‎ איך שהזמן רץ... אבל אל תדאג בטח בגיל חמישים תראה בן 24... (שזה לא דבר רע! ) למרות שאני לא מכירה אותך ביותר (לצערי) אני יודעת שאתה אדם נפלא, אדיב,משעשע ומגניב =) גם אני מאחלת לך לראות את אירוסמית` בהקדם ובכלל להמשיך להנות מהחיים... אז שיהיה לך יום הולדת נפלא!

Aeroguy

New member
קופר. תומר קופר. ../images/Emo98.gif

האמת היא שאני לא יודע בדיוק מה לכתוב... אני מרגיש שכל מה שאני אכתוב כאן ישמע בנאלי, אבל אני ממש, ממש לא רוצה שזה יהיה בנאלי... אז כל מה שאני אכתוב כאן, תומר, זה תודה - תודה שאתה חולק את האהבה שלי למוזיקה, לראלף, לשטויות מטומטמות שתמיד חשבתי שמצחיקות רק אותי, לקרואוז, להופעות, לתקליטים (מעכשיו...
) - ובכלל, שאתה חבר כל כך טוב. אני יכול לאחל לכל מי שקורא את זה - אני מקווה שלכולכם יהיה חבר טוב כמו תומר... ואני אומר את זה מכל הלב.

AeroTom

New member
תודה לכם, אנשים יקרים ../images/Emo9.gif

השרשור הזה באמת עושה טוב על הלב. המון תודה לכל המברכים ולכל הברכות. תבורכו בחזרה And peace on you
טובים ממני כבר אמרו בעבר שהפורום הזה הוא כמו ביתם השני. זה בהחלט כך גם אצלי. עוד אחרי 3 שנים ממש עוד מעט מאז שעברנו לכאן, של כתיבה בלתי פוסקת והתעניינות וכיף גדול עם כל אלה שחולקים את האהבה הזאת פה (ועוד הזמן לפני זה בהייד-פארק עם כמה וכמה מהכותבים כאן). אז המון תודה לכולם, אני נהנה כאן עם כולכם (וירטואלית או פנים מול פנים) כל הזמן ואתם אחלה בחלה. אם הייתם גרסת לייב מ-טויז, אז הייתם No More No More מהג'וינט... תודה מיוחדת גם מגיעה לנועם, ענבל וגיא, שפשוט הדהימו והקסימו אותי השנה. גם בהפתעות וגם כמובן בקשר החברותי הענק אותו אנו חולקים. אי אפשר לבקש יותר... You're some sick, sick, freaky people. And I love you so much!
תודה רבה גם לעמית על המתנה היפה, ובאותה הזדמנות בהצלחה עוד כמה שעות! מקווה שאחרי מחר והחזרת השפיות, נראה את היוזר שלך כאן יותר (וכמובן בקומונה!). אוהב את כולכם ותודה שוב לכולם

Bananafish

New member
תודה נשעממי

ושוב מלאמלא מזל טוב אושר עושר ושלל שעשועים אוהבת אותך המון (-:

ninelives99

New member
כמובן שגם אני מצטרפת לברכות

וסליחה על האיחור, בימים כתיקונם היתה כבר מזמן רשומה לך פה מגילה ממני... אבל לא צריך להזכיר ואתה יודע עד כמה אתה חשוב לפורום הזה אז באמת כל מה שבאמת נותר לי לאחל זה רק עוד מלא מלא מלא שנים של בעיקר מזל טוב. תומר ה-
. וכמובן, אין שמחה ממני על ההיכרות שלי איתך (ועם הופרום בכלל). ממש כיף.

rocket

New member
תומר ../images/Emo24.gif

אני מצטערת על האיחור! יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב! תודה רבה על כל ההשקעה שלך בפורום ואני מקווה שיום אחד יצא לי להגיע למפגש כדי שאני אוכל להכיר אותך גם בחיים האמיתיים .

למעלה