../images/Emo41.gifWe have a Birthday in the house!
תאמינו או לא, אבל תומר היום חוגג את יום הולדתו ה-24! כן, אותו תומר שנמצא פה בפורום מיומו הראשון (של הפורום
) אותו תומר שכותב פה בקביעות ומפגין את בקיאותו ואת דיעותיו הרבות לגבי כל מה שקשור באירוסמית' אותו תומר שבזכותו הפורום נראה נהדר אפילו כשאין הרבה אנשים אותו תומר שהשקיע רבות בפורום בכל מה שאפשר, אם זה בביקורות, פרוייקטים והרשימה ארוכה ומתמשכת אותו תומר שהקים את קומונת אירוסמית' ועוד שמהווה תוספת מצויינת לפורום אותו תומר שהרים השנה מהקרשים את פורום לד זפלין ושמנהל לתפארת את פורום סרטים וקולנוע אותו תומר ששם לו כעקרון בסיסי להנות ממוזיקה באופן חוקי - כמו שצריך אותו תומר שזכה השנה לטוס עם גיא ללונדון כדי לחוות לראשונה הופעת רוק משובחת של להקה משובחת - ה-Black Crowes אותו תומר שהיה לי השבוע העונג להפתיעו ולשמחו יחד עם גיא וענבל במזימה רבת מעללים אותו תומר שיכול עכשיו גם להאזין לתקליטים אותם הוא קנה, ולא רק לתת להם מקום של כבוד באוסף המוסיקה המרשים שלו אותו תומר שעוד יזכה לראות את אירוסמית' בהופעה חיה במו עיניו אותו תומר שיחד עם כל הדברים שאני מודה לאירוסמית' עליהם שנתנו לי ושבזכותם יש לי אותם, אני בעיקר מודה להם שבזכותם זכיתי להכיר אדם נהדר וחבר הכי טוב שאפשר. מזל טוב, תומר קופר
תאמינו או לא, אבל תומר היום חוגג את יום הולדתו ה-24! כן, אותו תומר שנמצא פה בפורום מיומו הראשון (של הפורום