Wallpaper חדש היו לי כמה דקות פנויות אתמול - והנה מה שיצא...
G Gilliana New member 27/9/06 #1 ../images/Emo41.gif Wallpaper חדש היו לי כמה דקות פנויות אתמול - והנה מה שיצא...
ש שוקוהולית New member 28/9/06 #3 ../images/Emo211.gif את מוכשרת! רק לי זה נראה כיאלו מייקל וטי-באג הולכים להתנשק?
G Gilliana New member 28/9/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה לך יקירתי להתנשק??? בעעע... What a gross idea
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה לך יקירתי להתנשק??? בעעע... What a gross idea
ש שוקוהולית New member 29/9/06 #10 ../images/Emo211.gif יום יבוא ואני אלמד להשתמש בפוטושופ וכן, בהחלט לא אחת המחשבות המוצלחות שלי...
R recoil New member 28/9/06 #4 גיליאנה עבודה יפה, כמה זמן את משתמשת בפוטושופ? (בהנחה וזאת התכנה). השילוב של התמונות יוצא קצת "שבור", אם תרצי מדריך שהכנתי בנוגע לשילוב תמונות שלחי לי מסר
גיליאנה עבודה יפה, כמה זמן את משתמשת בפוטושופ? (בהנחה וזאת התכנה). השילוב של התמונות יוצא קצת "שבור", אם תרצי מדריך שהכנתי בנוגע לשילוב תמונות שלחי לי מסר
G Gilliana New member 28/9/06 #5 תודה לך Recoil השילוב "שבור" בכוונה תחילה - זה הסגנון שלי. אין לי צורך במדריך - תודה על הרצון הטוב בכל מקרה.
תודה לך Recoil השילוב "שבור" בכוונה תחילה - זה הסגנון שלי. אין לי צורך במדריך - תודה על הרצון הטוב בכל מקרה.
A Angelus New member 29/9/06 #14 מעולה! אולי בקרוב שגם יהיה לי קצת זמן [צבא ], אוכל לשוב להתעסק בפוטושופ ולהעלות לכאן כל מיני יצירות. יום אחד.. אהבתי, גילי.
מעולה! אולי בקרוב שגם יהיה לי קצת זמן [צבא ], אוכל לשוב להתעסק בפוטושופ ולהעלות לכאן כל מיני יצירות. יום אחד.. אהבתי, גילי.
G Gilliana New member 29/9/06 #15 תודה! ../images/Emo13.gif הייתי מאד רוצה לראות את היצירות שלך - בטוחה שהן תהיינה מצויינות (עכשיו בטח יהיו כל מני אנשים כאן שיגידו שאני מתחנפת למנהל... חחחח ).
תודה! ../images/Emo13.gif הייתי מאד רוצה לראות את היצירות שלך - בטוחה שהן תהיינה מצויינות (עכשיו בטח יהיו כל מני אנשים כאן שיגידו שאני מתחנפת למנהל... חחחח ).