Wallpaper חדש

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif Wallpaper חדש

מוקדש בעיקר למאלדר ולרקוויאם - להנאתכם.

adiville

New member
וואי מקסים ../images/Emo45.gif

אין על הסצינה ההיא מרקוויאם. אתם יודעים איזה

1Shir

New member
גילי זה לא פרק שטוב להזכיר אותו

הוא עדיין עושה לי אסוציאציות לא טובות...

Gilliana

New member
אופס, מצטערת...

מבחינתי זה אחד הפרקים האהובים והמרגשים.

Gilliana

New member
מסבירה

ודרך אגב, בלי שום קשר - רק הרגע שמתי לב לחתימה שלך. מה זה חמודה! אהבתי אהבתי! טוב, ועכשיו להסבר: רקוויאם הוא אחד הפרקים היותא אמוציונליים בתיקים (ואין הרבה כאלה) - והראשון שבו אנחנו רואים באמת את הקשר הרגשי רומנטי בין מאלדר וסקאלי, דבר שלא ראינו עד הפרק הזה אלא קיבלנו רק פה ושם ברמזים עמומים. ב-"רקוויאם" כבר אין שום מקום לספקות. אני לא אומרת שזה לא פרק קשה - להיפך, אבל דווקא בגלל שהוא פרק קשה, אני אוהבת אותו כ"כ.

eve6

New member
מסכימה עם שתיכן...

מבחינתי זהו פרק עצוב כי למעשה זה הפרק האחרון של "תיקים" כפי שהכרנו אותה למשך 7 שנים. אח"כ, נראה לי שיש הסכמה די גורפת שהסדרה החל מהעונה השמינית פשוט לא היתה "זה". מצד שני, אני מסכימה עם גילי על כמה שהפרק הזה אמוציונלי ומרגש.

eve6

New member
כמובן שכחתי לציין...

כמה הוולפייפר יפה ותופס את הרגעים האמוציונליים הללו..........תודה על התזכורת (המעציבה ומרגשת בו זמנית...
)

1Shir

New member
וואלה החתימה? :) חשבתי שהיא ילדותית

שמתי אותה ממש לא מזמן, סתם התחשק, מתוקף היותי חובבת אוכל גדולה... שמחה שאהבת. לגבי רקווייאם הבנתי, רק לדעתי אפילו שם ניתן להשאיר מקום לספק, ואפילו עד סוף הסדרה אולי, מעולם לא אמרו לנו מהי האמת באופן ישיר.

adiville

New member
אין כמו סידרה...

שלא אומרת לך את האמת בפנים אלא גורמת לך לחשוב

Gilliana

New member
דווקא לא - החתימה מאד יצירתית

ולגבי רקויאם: אני יכולה להעיד על עצני שבפרק הזה כבר לא היה לי צל צילו של ספק כמו שמאלדר אמר ב- Existence: The truth we both know האמת לא תמיד צריכה להאמר באופן ישיר - למען האמת, גם בחיים ברוב המקרים היא לא נאמרת באופן ישיר ואנו מסיקים אותה מהנסיבות והאירועים.

1Shir

New member
רק אני חייבת להגיד ולנסח כל דבר../images/Emo4.gif

ואם אני כבר לא כופה את בלבולי השכל שלי על אחרים, אני כמעט תמיד מנתחת אותם עם עצמי בראש... מה אני אעשה, בנאדם דפוק. כנראה שאני מאוד שכלתנית ותיאורטית, ופחות חיה את הרגשות. מה לעשות, כזאת אני.

1Shir

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

כמו מי למשל? ואני חושבת שבין אם זה מגרעה או לא, לפעמים העירו לי על זה, אבל בכל אופן אני כבר השלמתי עם מה שאני ולמדתי לקבל ולאהוב את מה שאני... זה דווקא מאוד לא בסגנון של סקאלי, אצלה יש הרבה רגש ופחות ניתוח של הדברים. כן, מאלדר עצמו יותר בסגנון הזה ובגלל זה אני יותר מתחברת אליו, למען האמת הוא כן מוציא רגש, ובאופן די דומה לאופן שאני מוציאה רגש, פחות כדרך חיים יומיומית ויותר בתור התפרצויות (שלא לומר אובססיביות), אני מניחה שככה זה אצל רוב האנשים בסגנון הזה, זאת הדרך שלנו לאיזון.

מצטערת

לא הבנתי כלום. חוץ מהמשפט האחרון. "פחות כדרך חיים יומיומית ויותר בתור התפרצויות (שלא לומר אובססיביות), אני מניחה שככה זה אצל רוב האנשים בסגנון הזה, זאת הדרך שלנו לאיזון" עם זה אני מזדהה.

1Shir

New member
אם הבנת את זה, אז מה לא הבנת?

המשפט הזה פחות או יותר מתבסס על כל השאר... בכל אופן שאלתי למה אמרת ש"מאלדר אוהב כאלו", כלומר כמו מי למשל? וכתבתי שסקאלי דווקא לא כזאת, היא יותר חיה בתוך רגש ופחות בתוך שכלתנות. וכתבתי שמאלדר בעצמו באמת כן כזה. וכן, את מזדהה? את דווקא נתפסת בעיני בנאדם מאוד רגוע יחסית.

רגוע?

אממ רגוע זה בטח לא אני. כן, אני לא לחוצה, לוקחת הכל בסבבה אבל ישמר האדם שיתפוס אותי ברגע של התפרצות זעם עצבים או כאב. כי כשזה בא אז זה בא כמו הר געש. ואני דווקא תופסת את סקאלי ממש אחרת ממך, היא תמיד צריכה להבין למה, לנתח את הדברים וזה די הזכיר לי מה שאמרת על עצמך.

למעלה