תודה.. אני השקעתי בזה שעות..
סתם.. כל הזכויות שמורות לגיליאנה או מה שמה יש לה זכות לתבוע אותי על הוצאת דיבה ברבים להלן, ה"פורום" וכמובן יש לה אפשרות ללכת למנהל הפורום להלן "אנגלוס" ולבקשו לתבוע אותי ולשלוח אותי ל3 שנות חסימה מהפורום. כמו כן ידוע לנו פרטים מסויימים על שוחד שהוצע בין גיליאנה מה שמה לאנגלוס מה שמו.. אולי מספיק עם הכינויים באנגלית?? בכל זאת נודע לי מצד שלישי על מגעים אישיים בין השניים להלן ביצת הזעם, כדלהלן ה"שיחה" למעלה הסמוייה מסרים נסתרים.. רמיזות פה ושם.. זה לא נעים לי במיוחד כאשר מרשי אליהו להלן "אליהו1919" מנסה לרכוש את אמונו של המנהל להלן "אנגלוס" מאותה סיבה שהמנהל להלן "אנגלוס" שולח לו מסרים מעולם האמת ומרשי נבהל מכך. עם זאת הוא מנסה להשתלט על הפורום על ידי חלוקת מחמאות ואזהרות ומשתדל להיות כל 3 דקות בפורום. אך המנהל ברוע ליבו לא שת ליבו לכך עם זאת מודיע ברוב עם וקהל מרשי היקר על אירוע היסטורי שלא יישכח בתולדות הפורום נמלטים: המנהל מעיף אותי מפה!! אם לא תשמעו ממני במשך יומיים דעו לכם כי הרוע של המנהל להלן "אנגלוס" שולט בעולם היה נעים מאוד להכיר אותכם. היו שלום. אני אבוא לבקר בשם משתמש אחר אתגעגע לא לכם! לסקופילד ובורוס ואדוני המנהל מחכה לך מסר לא נעים ממני. תסתכל סתם עבדתי עלייך כאילו נראה לך יש לי זמן לשלוח למישו כמוך מסר? אתה פשוט קרציה אני לא סובל אותך נמאס לי ממך תמחק את ההודעה תיחנק I WILL BACK הבריחה, זו רק ההתחלה רק שתדע לך. העונה השנייה מתחילה עכשיו. אצלי. בפנים. אתה מזכיר לי את מהאוןץץ למרות שאני שונא אותו אה אין הבדל טוב די נו ביי תעשו חיים תדליקו נרות בשבילי להתראותתתתתתתתתת אהבתי.