אמן אמן...למה באמת הוא לא לחץ לאדם את היד...דפוק
R Rider on a storm New member 16/1/10 #58 גיוגוגגדסד948וק מזיע../images/Emo99.gif דיי הוא לא אמיתי...
R Rider on a storm New member 16/1/10 #60 אעאעאע איך הייתי רוצה להיות ככה קרובה אליו../images/Emo6.gif
N nini18 New member 16/1/10 #61 אוי אני פשוט מתה על הקטע הזה שלו לדבר לכולם לאוזניםםםםםםםםםם אוי גם אני רוצהההההההה.. רק המחשבה שהשפתתים שלו קרובות לי לאוזן או רק המחשבה לשמוע את הנשימות שלו אוי חייבים בתפוז להתקדם ולעשות אייקונים זזים אי אפשר ככה
אוי אני פשוט מתה על הקטע הזה שלו לדבר לכולם לאוזניםםםםםםםםםם אוי גם אני רוצהההההההה.. רק המחשבה שהשפתתים שלו קרובות לי לאוזן או רק המחשבה לשמוע את הנשימות שלו אוי חייבים בתפוז להתקדם ולעשות אייקונים זזים אי אפשר ככה
E EVEWAITING 4 ADAM New member 16/1/10 #62 נינוש המצב קשה???איפה גיא??../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif מקווה שלפחות "ליטל" נרגע(בתמונות מהסילבסר הוא נראה היה במצוקה קשה ביותר)אבל אני מבינה אותך,ןמי לא היתה רוצה להיות לידו??
נינוש המצב קשה???איפה גיא??../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif מקווה שלפחות "ליטל" נרגע(בתמונות מהסילבסר הוא נראה היה במצוקה קשה ביותר)אבל אני מבינה אותך,ןמי לא היתה רוצה להיות לידו??
A AngelKrash New member 16/1/10 #55 מצחיק בטירוף.. ממש אהבתי את הכימיה ביניהם..עצבן אותי שהוא לגמרי התעלם מאדם (איך אפשר להתעלם מאדם?!)