UpdatePanel + MasterPage

EdotK

New member
אם אתה כבר עובד הרבה זמן עם

AJAX, ויש לך ניסיון בכתיבה לווב של יותר משנה, ועדיין אתה מעלה כזה רעיון, אז צר לי, אבל אתה מתכנת לא טוב.

בטיטi

New member
1. איזה רעיון ? 2. לא ענית ../images/Emo13.gif

1. על איזה רעיון אתה מדבר ? אם מדובר על התנהגות דומה ל Gmail, אז מדובר ברעיון מצויין, חווית משתמש נוחה ועשירה. 2. אשמח לקבל תשובות לגבי : ב. אתה מבטיח שלא ככה הח'ברה מגוגל בונים, אתה יודע איך הם בונים ? ג. מה לגבי הצעה פרקטית ?

EdotK

New member
1. הרעיון של

לשים ContentPlaceHolder בתוך UpdatePanel. זה מראה על: א. חוסר הבנה של מה זה MasterPage. ב. חוסר הבנה של מה AJAX אמור לעשות. כל הרעיון הוא לחסוך תעבורה מיותרת באתר. אם אני מוסיף הודעה בפורום של תפוז - אני למעשה אמור רק לשלוח כמה שורות של טקסט, ולקבל בחזרה רק את החלקים שעודכנו באתר. במודל הנוכחי של הווב - כל הדף נשלח אלי בחזרה. 145KB של טקסט מיוצרים בשרת ונשלחים בחזרה למשתמש. זה בזבוז משאבים _אדיר_, וגורם בין השאר לכך שהרשת אינה ידידותית למשתמש. AJAX מאפשר לך לשלוח ולטעון רק(!!!) את החלקים שאתה צריך, ולא שום דבר מעבר לכך. לשים אתר שלם בתוך UpdatePanel של Atlas לא חוסך כלום, ורק מגדיל את התעבורה ואת המורכבות של הדף (גם בשרת, וגם בלקוח) ומראה על חוסר הבנה בסיסי של מבנה התקשורת בין הדפדפן לשרת. 2. א. אני יודע שככה גוגל לא בונים את זה, כי זו דרך מאוד לא נכונה. היות ויש להם מתכנתים מעולים, אני יכול להניח שהם לא עושים טעויות כאלו. ב. ולא, אין לי הצעה פרקטית. כל הכיוון הוא לא נכון.

EdotK

New member
ורק לוודא שאני מובן כהלכה:

הכל כביקורת בונה, כמובן
(היה לי יום קשה, אז התבטאתי קצת בחריפות אולי.. סורי)

[eLad]

New member
../images/Emo45.gif לחקור חלקים מהפריימוורק עם Reflector

עוזר מאוד להבין איך דברים מתבצעים שם.

למעלה