Twitter, Twitter, Little STAR

jess r

New member
אההה!~!@!$^$%&$!!!!!!!

בראיון הזה מייגן מייגן אמרה שתשיר את "Tears dry on their own"!!!
לא רק שהיא תשיר איימי - היא שרה את השיר האהוב עלי שלה!!!
ווהו!!! ~התחרפנות טוטאלית~ אחר כך מייגן מאשרת ששם נגמר הדמיון בינה לבין איימי
מייגן גם מחמיאה לאדם על השער, אדם מבטיח דברים מלוכלכים למראיינת ובסוף יש מאט ואנופ. אני אוהבת את מאט ואנופ. הם ממש מגניבים ביחד. התיספורת החדשה של מאט יפה

SHTRUDIDI

New member
השיר הזה כל כך מתאים למייגן

זה בטח יישמע טוב. התספורת של מאט באמת יפה.

SHTRUDIDI

New member
וואו לסאישה../images/Emo2.gif

אם זה אכן נכון, אני ממש שמחה. כל הכבוד לה. מייקל נראה כל כך טוב
והקאבר לאוטיס מעולה!!!איזה קול מדהים... מייקל סרבר צריך באמת ללכת על קאנטרי, זה יהיה מעולה לדעתי ויתאים לקול שלו. הראיון עם אדם קצר ונחמד, מייגן אכן יפיפייה.
על כל הקישורים

jess r

New member
אדם וקריס ברדיו של ריאן

http://www.kiisfm.com/main.html אני בדקה הראשונה של הראיון וזה כבר מצחיק. ריאן: "מה חדש? אה כן, אדם גיי" קריס: "מה? אני לא שמעתי על זה... זה חדש לי" ריאן: "קריס בכלל נכנס לפה עם השער שלך בר.ס" אדם: "באמת?" קריס: "אני מת עליו" אדם: "אני מת עליך! ריאן, אכפת לך להשאיר אותנו לבד רגע?" (אוקי, זאת היתה תוספת שלי)

jess r

New member
../images/Emo99.gif

זה היה ראיון ממש טוב. ממש מצחיק. הם דיברו על מייקל ג'קסון, צחקו על הגירסאות שלהם לשירים שלו, אמרו שאולי ישירו משהו שלו בטור אבל שזה בעייתי כי החזרות כבר כמעט הסתיימו וקשה להכניס עכשיו משהו חדש. דיברו על האלבומים שלהם, על הסיבוב הופעות, על התילבושות (הם לא ילבשו גלימות, אם מישהו תהה
), על האוטובוס ועל מי ישגע את כל הקבוצה. בתוכנית היתה להם שעה שהם היו צריכים לחזור לאחוזה, ואדם לא אהב את זה. ריאן שאל אותו אם הוא אף פעם לא התגנב החוצה. אדם :"אהמממ..... "
אדם דיבר קצת על אלבום ההקלטות הישנות שלו שעוד מעט ייצא. הוא לא יכול להגיד "אל תקנו" (כי הוא מרוויח מזה... ) - אבל הוא כן רוצה לציין שזה אלבום של רעיונות לא גמורים והוא לא התכוון שהם ישוחררו. אחר כך יש כמה מעריצות שמתקשרות להזיל ריר. המעריצה של קריס מגמגמת (כמו קריס!
), המעריצות של אדם מספרות לו שהוא עושה להן את זה אפילו בגילן ה"מופלג" (מה הקטע עם אדם ונשים מבוגרות? סבתא שלי גם חושבת שהוא חתיך).

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifTwitter, Twitter, Little STAR../images/Emo41.gif

על טוויטרים ודברים אחרים, שנעלמו תחת הודעה תפוזית וחבל
הנה כותרת ראויה לשמה

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif (קצת)- תראו את העדכון האחרון של עברי

לידר: And now a TV interview with 2 beautiful girls... Gotta love Spain עברי? יש משהו שאתה רוצה לספר לנו? ואם הוא כבר בעניין של בנות- יש מצב שהוא פנוי?

jess r

New member
../images/Emo41.giffeathers!

ראיון קראדם מדהים!!!
אני מצטערת על ההצפה, אבל זה פשוט הדבר הכי אדיר ביקום
המעריצים של אדם שלחו לקריס ליומולדת נוצות
ואוזניות מפוצלות (או משהו בסינגון) בשביל שהוא ואדם יוכלו לשמוע מוזיקה ביחד
אדם: "הם בבירור פירשו את החברות ביננו לא נכון" ואז קריס עושה את זה ->
ואם חשבתם ששום דבר לא יכול להתעלות על זה - אדם, על הקראש שלו על קריס: "זה לא משהו מאיים" קריס: "כן, גם לי היה קראש עליו"
זה כאילו מתתי ועליתי לגן עדן של קראדם

naama59

New member
אעאהא

איזה חמודים. זהו, אני מעריצה רשמית של הKRADAM!
(למרות שרשמית אני רשומה בקטע הזה של IDF כבר.. הרבה זמן) "הם כנראה פירשו את החברות בינינו לא נכון" *קריס שם יד על אדם* *אדם נקרע מצחוק*
והסרטון לI Will Remember You כזה חמוד. לקח לי שעה להיזכר מאיפה זה מוכר לי - זה מה שהם שרו בפרסומת לפורד
http://www.youtube.com/watch?v=N9A6v2jajYM

למעלה