TOP3- תוצאות

תוצאות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

וכמו שאמרתי.... השורה הושלמה וונזל גוז ביי ביי!! מה שמשאיר לנו את בו וקארי!! חחח זה מצחיק אותי זה כמו העונה הראשונה: בן מול בת עונה הבאה יהיה בן מול בן ואז בת מול בת ושוב....

MEYTALUG

New member
WOW WOW WOW התוצאות

יש לציין שהתכנית היום מדהימה ,מרגשת,מכובדת, ומראה את הרמה הגבוהה של המיתמודדים ושל התכנית ,הורשמתי הרשימו אותי וריגשו אותי עד דמעות , החיבור בין השירים והביקור בבית הצורה המכובדת שראיין הציג את מי שעוזב בלי לקשקש יותר מידי בלי להביך, הביצוע המושלם של כולם לשיר שלהם בו בביצוע ווקאלי מדהים ואיכותי , וההיתרגשות שלו בבית עם החברים והמישפחה ,כל אחד זוכר מאיפה הוא בא , ושההפקה תסדר כזו תמיכה בדיוק לפני הגמר מאד חשוב ספויילרים היה צפוי ובכלזאת מותח היה מרגש והביצוע של השיר הסופי היה מדהים וונזל פשוט היתה מדהימה !!!! וכל כך מרגשת ולמרות ההיתרגשות והדמעות ניגשה לכולם ואמרה תודה היה אפילו סיימון קם לכבודה ! מדהים יום טוב לכולם אני כותבת עכשיו כי אני לומדת אחה"צ עד הלילה אוהבת ניפגש בגמר מיטל

shalehet

New member
אבן נגולה מעל ליבי

הייתי בלחץ הסטרי... הלוואי הלוואי וקארי תיקח... כולם יודעים שלבו יותר שווה להפסיד עכשיו... בגלל החוזה עם איידל... מקווה שהוא יודע את זה... גו קארי!!! ולאוהבי וונזל, אל דאגה, חוזה בטוח יהיה לה

shavitlavi

New member
צפוי

ותודה לוונזל- המרעננת הרשמית של העונה
לחברות התקליטים: Let The Fight Begin

../images/Emo58.gif

חבל שוונזי עזבה...אבל זה היה OBVIOUS לגמרי... אני מתגעגעת לאנטולי
והלוואי שבו ייזכה!!!! הכי מגיע לו לדעתי.. הוא כזה מושלם! אנטולי יותר
, אבל המצב שהיה אידיאלי מבחינתי זה שבו ואנטולי היו עולים לגמר ואז בו היה מנצח.. הווו אנטולי
! אני מתגעגעת אל השקעע
FEDORATION WILL NEVER DIE!

MaiEgan

New member
לללללללאאאאאאאא!!!! :( :( :( :(

וונזי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למההההההההההההההההההההההההההההה???????!!!!!!!!!!! :((( וונזי היתה הכי מקסימה והכי נפלאה זה לא פייר הכל מכור :(

g a v i

New member
../images/Emo58.gifהי! (זוכרים אותי?)

בו נחנק מהתרגשות בביקורו הביתה ומתחיל לבכות...

whatever4

New member
זה באמת היה מרגש../images/Emo23.gif

איך אפשר שלא להתאהב בו אחרי זה?

ששוניקו

New member
לא הייתי צריך ספוילר כדי לדעת ../images/Emo8.gif

כמה חבל לי על וונזל... אתמול העברתי סתם לערוץ אחד והיה אותה שרה את heatwave בפעם הראשונה, וואו כמה שהיא השתפרה הבחורה, מגיע לה המון כבוד על זה.

נועה167

New member
../images/Emo58.gif

): דווקא חשבתי שתהיה איזו הפתעה או משו אבל לא.. הצפוי קרה

נועה167

New member
המשך-

רק עכשיו ראיתי :(:(:(:(:(:( היא כ"כ חמודדדדדדההה אבל ת'אמת לשלושתם מגיע זה ממש קשה! ועוד משו- שנה שעברה זה היה צפוי שפנטזיה (לפחות לי) תנצח! השנה זה לא ברור כ"כ!

Phoebs

New member
יופי זה טוב

אם כי קארי בינונית לדעתי וסופר משעממת ודי מזייפת (ומסלסלת) חוצמזה הרבה יותר קל לשיר קאנטרי מאשר רוק

Woogyman

New member
שטויות. ../images/Emo110.gif

בשביל לצרוח כמו משוגע ולתפוס את הסטנד של המיקרופון לא צריך קול.

Juliann

New member
ברור שלקאנטרי צריך הרבה יותר קול

על מה את מדברת חחח זמרי קאנטרי הם זמרים מדהימים! פיית' היל, מרטינה מקברייד, ליאן ריימס... כמה מהזמרות הכי מוכשרות בתעשייה!! זמרי רוק לא שמים פס על דיוק בקול או טווח. למי אכפת מהטווח שכל מה שצריך זה לצרוח ולקפץ? תכלס רוק זה בעיקר פוזה והופעה.

shalehet

New member
כן, חשבתי שאני הוזה כשקראתי את זה

שיותר קל לשיר קאנטרי, רק מי שלא מבין בכלל במוזיקה יכול להגיד את זה. הרי רוק אפשר לצרוח, לא חייים קול טוב בשביל זה ואפשר לזייף וזה נסלח בקאנטרי אסור לזייף

למעלה