Top 10 Blue היום ב-11:00 וב-23:00 בMTV
• •silly• New member 5/7/06 #1 ../images/Emo41.gif Top 10 Blue ../images/Emo41.gif היום ב-11:00 וב-23:00 בMTV
L lidor love lee New member 5/7/06 #4 ראיתם?! מ-ד-ה-י-ם!!!!! אבל מה היה באסה? הפסיקו את breathe easy ואת if you comeback באמצע!!! אוף כל שניה היה תקלות בקליפים האלה..דווקא בהכי יפים! אבל חוץ מזה היה מדהיםםם כולם היו מדהימיםםםם!!!
ראיתם?! מ-ד-ה-י-ם!!!!! אבל מה היה באסה? הפסיקו את breathe easy ואת if you comeback באמצע!!! אוף כל שניה היה תקלות בקליפים האלה..דווקא בהכי יפים! אבל חוץ מזה היה מדהיםםם כולם היו מדהימיםםםם!!!
D danielle23 New member 5/7/06 #5 היה יפה!!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif התגעגעתי!../images/Emo9.gif וכמו שלידור אמרה, הפסיקו חלק באמצע והקליפים נתקעו.. היה קצת מציק אבל חפיף..
היה יפה!!../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif התגעגעתי!../images/Emo9.gif וכמו שלידור אמרה, הפסיקו חלק באמצע והקליפים נתקעו.. היה קצת מציק אבל חפיף..
L lidor love lee New member 6/7/06 #9 ראיתי ב-23:00! לא היה תקלות! חח הפעם לא היה תקלות...בבוקר היה אבל עכשיו בלילה לא חח איזה מוזר זה... אבל היה מדהיםםםםםםםם!!!!
ראיתי ב-23:00! לא היה תקלות! חח הפעם לא היה תקלות...בבוקר היה אבל עכשיו בלילה לא חח איזה מוזר זה... אבל היה מדהיםםםםםםםם!!!!
O OrtaLee Ryan New member 5/7/06 #7 ראיתי עד מקום 6.. אבל מזה התקלות האלה.. אוף! אני אראה שוב בלילה..
K koral669 New member 6/7/06 #11 היה כזה ../images/Emo99.gif ישבתי בסלון וראיתי. והייתה לי תחושת עצבות כזו אבל כשנגמר All rise [ ] אז עלה לי חיוך קטן על הפנים. חוצמזה שיש לי תחושה טובה לגבי Curtian falls.
היה כזה ../images/Emo99.gif ישבתי בסלון וראיתי. והייתה לי תחושת עצבות כזו אבל כשנגמר All rise [ ] אז עלה לי חיוך קטן על הפנים. חוצמזה שיש לי תחושה טובה לגבי Curtian falls.
L lidor love lee New member 6/7/06 #12 curtain falls עשה אותי עצובה..../images/Emo7.gif הפעם ממש שמתי לב שזה נראה כמו שיר פרידה...איך שרואים אותם שם מסתכלים על עצמם בטיוי וכל זה...אוףף אני רוצה שיחזרו!!!
curtain falls עשה אותי עצובה..../images/Emo7.gif הפעם ממש שמתי לב שזה נראה כמו שיר פרידה...איך שרואים אותם שם מסתכלים על עצמם בטיוי וכל זה...אוףף אני רוצה שיחזרו!!!
K koral669 New member 6/7/06 #13 כן, רואים ../images/Emo10.gif אבל בכל זאת יש בו משהו, שמרמז על הפסקה ולא על התפרקות.
L lee blue7 New member 6/7/06 #14 גרררררררררררר היה מושלםםםם יש לי את ההתחלה של הקליפ יו מייק מי וואנה בפלאפון