Think In Pink

טל 182

New member
תהני!! ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

falloutgirl XD

New member
תיקון קטן D:

אני טסה ל-8 ימים ולא לשבוע כמו שחשבתי
אז זה אומר שאני אחזור ביום רביעי בלילה ^^ עוד מעט אני אלך לישון כי אני צריכה לקום ב-5 לפנות בוקר

מיוש94

New member
מילה אחת: אליקסססססססס!!!!!!!../images/Emo205.gif

סוףףףףףףףףף סוף אחרי שיכנועיםםםם רבים מסכימים ללי לעשות אליקססססס אעהאעהאעה!!!!!!! אני מאושרתתתתתתתת DDD: דרך אגב זאת איילה מהמחשב של חברה שלי.. מה זה משנה 7 XD

NoAmItA ChAn

New member
DDDD: + בקשה XD

אני זכיתי בכנס אנימה שהיה השנה בחופש הזה מקום ראשון עם חברות שלי בתחרות קוספליי!! ואני כל כך גאה בעצמי!! ואני כנראה הולכת לעשות עוד קוספליים (להתחפש לדמויות מאנימות) - אחת צפרדע אדומה רצחנית והשניה או שאני אהיה הסטוקרית שעוקבת אחרי המורה המיואש או שאני אהיה אחת עם תחבושות XD אני ממש מתרגשת לקראת המפגש איתכן DDDDD: מחר אני פוגשת חברה שלי שגרה ליד טבריה ואני מתגעגעת אליה כל כך 33333333> התאהבו בי לאחרונה וזה ממש מחמיא (מלחיץ, אך מחמיא ביותר!). ראיתי אותו רק פעם אחת לכמה שניות , אמרתי לו "היי" נתתי חיבוק ורצתי להסעות (הוא לא מבית הספר שלי) הוא אמר לי שהוא התאהב בי מאז! ושאני לא יוצאת לא מהראש מאז!! איזה כיף ^_______^ אני מנסה לרקוד ריקוד אחד מאנימה, והוא ממש מסובך. אבל הוא כל כך שולט!!!!1 אבל... יש לי בעיה קטנה. אני צריכה לפתח את התמונה למכתב לפוב ואני לא יודעת איפה אפשר לפתח ממצלמה דיגיטלית לתמונה נורמלית T^T אם מישהו יודע - שיודיע לי!

MomijiSan

New member
בנדוד חדשD:|קרמבו|

הוא כזה צוציקP: ראיתי אותו שלשום והוא כזה פוציDD: הא והיום עושים סגולירוק בשיערP:

להלה קנו לי את אינפיניטי און היי!!! DD:../images/Emo205.gif

קנו לי אותו ליומולדתתתתתת !! אני מאושרת DDDD: זה כזה אלבוםםםםם טווב ובאו כאלה תמונות יפות בפנים!!! DD: ישלי את 2 הדיסקים שלהם עכשיו! חסר לי עוד אחד..
לא נורא אני ישיג! DDD:

למעלה