Think In Pink

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifThink In Pink../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

יש שרשור עצבים ששם אתם פורקים את כל הרע שהיה לכם. חשבתי "למה לא לאזן?" אני מקווה שזה בסדר שפתחתי את הפינה, רציתי לכתוב את זה בשרשור של שחר אבל לא מצאתי אותי [אני עילגת
]. שרשרו לכאן את כל הדברים הטובים שקרו/קורים וייקרו לכם
.

Fall Out Liel

New member
וואי למזלי וטפו טפו טפו שלא ישתנה, יש הרבה

1. הייתי עסוקה כל השבוע וביליתי עם חברות בים. 2. היה לי בית ריק לשבוע שלם וחברות באו להתנחל אצלי
. 3. התקבלתי למקדונלד'ס!!!!!!!!!!!!!!! 4. סלקום ווליום מתקרב. 5. המפגש הולך וקרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6. אני עסוקה כל הזמן וזה טוב. 7. אני כותבת פאנפיקים ומכורה לזה וזה מעביר לי את הקצת זמן הפנוי שיש לי.. 8. אני בדיאטה ואני פחות או יותר עומדת בזה [התחלתי רק היוםXD]. 9. יש לי משכורת! 10. יש שביתה ושנת הלימודים לא תתחיל ב-2 לספטמבר. 11. אני נוסעת עם חברה והמשפחה שלי לאילת [אבא שלי וחברה שלו יהיו בחדר, הבת שלה תהיה בחדר, אני וחברה שלי נהיה בחדר]. 12. אני עוברת דירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13. היומולדת שלי מתקרב. 14. אני ב-14 ושמתי לב שקרו ויקרו לי המון דברים טובים [טפו טפו טפו שלא ישתנה]. מאחלת לכולכם אושר ועושר ושתהנו מכל רגע!

Cherry Lips14

New member
בתקווה שמישהו יקרא<:

הייתי בהופעה של אביב גפן לפני כמה ימים,היה ענק.
עוד חודשיים יש לי יומולדת.
אני מרווחיה כסףD:
עוד 5 ימים הופעה של נינט ועוד כמה אומנים בחינם בגן העצמאות.
חברה שלי חוזרת מאילת מחר
הורדתי מסנג'ר והכרתי חברות חמדות
אני מתחילה דיאטה רצינית,WISH ME LUCK
אני מקבלת חבילה מסבתא עוד כמה ימים. זהו

Fall Out Liel

New member
קראתי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

את באה למפגש!! סופסוף נראה אותך
יש לך יומולדת באוקטובר או נובמבר? בהצלחה בדיאטה, גם אני מתחילה כזו
XDDD

Cherry Lips14

New member
כןכן

אני יכולה לבוא.[רק תתני לי פרטים בבקשה] יש לי יומולדת באוקטובר. חחח בהצלחה גם לך3>

Fall Out Liel

New member
|עינייםנוצצותמאושר|../images/Emo168.gif

26.8. עזריאלי. 11:00-11:30. ליד הקולנוע. מביאים תמונה,מכתב וכסף לאלבום. נוסעים לדיזינגוף ומשם לים.
באוקטובר? מתי? לי יש ב-3. ותודה

לייינוש

New member
ורוד? טוב אז אני ילך על זה!

טוב אז כן כמו כמה בנות אני פוצחת בדיאטה אבל לא ממש רק שומרת זאת אומרת לא אוכלת מלא ומנסה לצאת מהבית זו הדיאטה הכי טובה לאמין לי!! הורדתי בשבועיים 3 קילו!! אז בקיצר היום התחילו לעבודות ניקיון בצופים!! היה כזה כיף יש שכבה שהם גדולים ממני בשנתים והם כאלה מושלמים אז הייתי איתם היום כל כך הרבה כול הבנות קינאו בי רצח!! והם הייתה לי התנסות חדשה!! היה מעניין!

ענבר85

New member
יאא..גמאני בדיוק חשבתי על רעיון כזה.

כי הפורום שלנו לפעמים כלכך דיכאוני.. סתאאם..כפרעע על הפורום שלנו.. חחח.. טוב..אז לי קרו כמה דברים ממש טובים.. -סופסוף הצלחתי להגיד למישהו מה באמת אני חושבת עליו -פגשתי מישו ממש חמווד..והוא לקח ת'אימייל שלי ות'טלפון.. -שלומי בראל עלה לגמר..בטח תחשבו שאני ממש מושפעת..אבל פשוט לבנאדם יש גיטרה כלכך כוסיית..XDD וגם..הולכים לקרות לי כמה דברים טוביים.. -אני נוסעת עם כלללל המשפחה למלון ליד הכינרת..ורב הסיכוים שנלך ללונה גל.. -יש נסיעה של כל בני המושבים ללונה פארק..ושמה מן הסתם אני אראה את אותו הבחורצ'יק...חחח.. -אני עושה מסיבת פיג'מות..תקשיבו-אתם לא מבינים כמה טוב זה-אני סופסוף אראה חברות שלי שלא ראיתי מתחילת החוופש..

לייינוש

New member
זה רק אני או שיש עכשיו תקופה טובה?

הייתי די מדוכדכת ועל סף חתיכת ורידים אבל דברים טובים קוראים לי!

0דידוש0

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo163.gif

1.והכי חשוב...אני באה למפגש!!ישששששששש חח ווייי!!!! 2.יום רביעי הולכת ללונה פארק עם חברות 3.יום שישי שפיים עם חברות 4.יום שני הבא ימית אלפיים עם חברות זהו זההההה...*תקנאו* חחח סתם סתם... עוברים עליי גם דברים רעים..אבל הדברים הטובים עושים איזון..ובגלל שזה שירשור חיובי אין צורך לשפוך פה את כל הרועע בעולם!!=// חח *הולכת להתאזן*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifרוצים משהו טוב?

שלומי בגמררררררררררררררררררררררר
האאאאאאאאאאא!! הייתי בטוחה שחן יעלה כי יש מלא קרציות שאוהבות אותו כי הוא צעיר וזה.. בלה בלה. אז הפצצתי בהצבעות והייתי לחוצה לגמרי.. ישבתי מול הטלויזיה עם הכרית על הפנים ובלב אמרתי לעצמי "שיט.חן.שיט.חן.שיט.חן" ופתאום אני שומעת שלומי
ואני ואמא שלי קופצות על הספה עם הידיים באוויר וצורחות "יששששששששששש! יש!!!!! שלומי בגמר!!!! לא חן! שלומי הצליחחחחח!! האאאאאאאאאאאאאא" ~אני אמורה להרגע~ אבל פאקינג שלומי בגמר
מהתוכנית הכמעט יחידה שראיתי בעונה הקודמת [איזה קטע מהאודישנים שהייתי בבייביסיטר והוא השתתף שם] אז הוא הפייבוריט שלי חחחחחחחחחחחחחחח נוו אז מה אם פעם ראשונה שאני באמת רואה כוכב נולד.. אז מגיע לי שמי שאני רוצה יעלה,לא? חחחח דיי לחפור
יש יריחו עוד מעט
שלומיייייייייייי

black rock star

New member
LOL../images/Emo103.gif

עדיין בועז שולט!
אלייייייסססססססססססססהההההההה
בוהו אמן מרינה תחזור לבית זקנים שלה בבעיטה

ענבר85

New member
יאא.גמאנ בעדו..

וגמאני הייתי בטוחה שהוא יזכה.. וזה גם העונה היחידה שאני עוקבת אחריה..רק בגללו..חח.. וואי..אנחנו ממש מושפעוות.. הלוואי שהוא ייזכה..

falloutgirl XD

New member
אעהאהעאהאעהאהעהאעה DDDDDDDDD:

היום כשסיימתי את המכינה ויצאתי מהביה"ס אמא שלי התקשרה אליי והודיעה לי שמחר אנחנו.. טסים לבולגריה!!@#$%^&* ישששששששששש DDDDDDDD: ההורים שלי כבר שילמו והכל ומחר ב-5 לפנות בוקר אני יוצאת לכיוון שדה התעופה והטיסה ב-12 וחצי אז יהיה לי המון להיות בדיוטי-פרי מה שאומר.. שופ אונטיל יו דרופ!! איזה כיף ^^ DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::

לייינוש

New member
:O איזה כיף לך!!!!

ואווווו תהני!!!!! אין לי מה להוסיף!!! רק אל תשכחי אותנו! לכמה זמן את טסה?

למעלה