The X Factor

maya567

New member
../images/Emo41.gif The X Factor ../images/Emo41.gif

אולי שמעתם אולי לא - פופ איידול פוגש את השכנה ממול. תוכנית מבית היוצר של סיימון קאוול והחברייה, שבה מחפשים אנשים עם אותו ה-X פקטור. וזה כמובן, אם עוד לא הבנתם, בריטי לחלוטין. המתמודדים מחולקים ל-3 קטגוריות:
16-24 - כמו בכל אמריקן/פופ איידול שמכבד את עצמו.
25-ומעלה (ללא הגבלת גיל) - קצת מעליב שבשנה הבאה אני אהיה over the hill ויכלילו אותי באותה קטגוריה עם זקיינים בני 70. אבל אפשר להבין אותם. ו
צמדים ולהקות - כל הבוי-בנד וונאביז. כמיטב המסורת יש גם 3 שופטים:
סיימון קאוול - האיש והאגדה. אין הרבה מה להוסיף.
שרון אוזבורן - אשתו של, אמא של, והאמרגנית של. ניתחה עצמה למוות לקראת התוכנית, והיא נראית מ-ע-ו-ל-ה.
לואי וולש - מנג'ר אירי, מינג'ר את בויזון, גירלז אלאוד ועוד. הלא-מוכר בחבורה. הפרקים הראשונים הם, כמובן, פרקי האודישנים, מאוחר יותר הקהל יצביע - וכמיטב מסורת פופ איידול יוכתר הכוכב הבא, שיוחתם בחברת התקליטים של סיימון, ויכניס לו מוצ'ו דינרו. בהודעה הבאה ספוילרים לפרק הראשון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif the X Factor 101

אני מתה על פרקי אודישנים. זה תמיד כל כך מהנה. התוכנית נראית טוב כבר מהדקות הראשונות שלה. סיקוונס הפתיחה מעולה, המוזיקה נהדרת, העריכה לאורך כל הפרק היתה מצויינת. אהבתי את הקטעים בהתחלה שבהם הציגו את השופטים - בלונדון באמת עושים טלוויזיה טובה. כמה דברים ששמתי לב אליהם בזמן שצפיתי:
הצחיק אותי שהגיעו רק 50 אלף איש. לכ"נ2 הגיעו יותר
.
מבחינת השופטים - די ברור שסיימון נשאר הביץ'. שרון היא מצד אחד נחמדה (כמו עם הבחורה בסוף, שהיתה בסדר סה"כ), ולפעמים גם ביץ' (הריב עם הג'ינג'י המכוער, שנראה כמו החיידק מהיו היה). ולואי בינתיים לא מובן. יותר לכיוון הביץ' מאשר הנחמד. וד"א סיימון לבש צבעים אחרים משחור! בחלק נכבד מהפרק הוא לבש אפור! ובסיקוונסים עם השופטים הוא לבש לבן! איז איט דה אנד אוף דה וורלד אז ווי נו איט?
אם לפתח את עניין השופטים. הפעם הם צריכים להיות קצת פחות מרושעים. יש שם אנשים מבוגרים (כמו האחיות החשפניות המזעזעות, או הזקנה שהיתה אובססיבית לגבי סיימון CREEPY), אז קצת קשה להיות מגעילים אליהם.
כל בנות הממלכה המאוחדת ואירלנד מתות על סיימון. וכולן גם מנשקות אותו (איפה רחלי כשצריך אותה?).
עניין ה-confessionals מצויין. גם מצולם יפה, גם ערוך יפה. פשוט טלוויזיה מצויינת. בנוסף, גם אהבתי שמראים את השופטים מפרשנים יותר, ושמראים את הוויכוחים בינם לבין עצמם.
אנחנו ממשיכים במסורת המקומות שהייתי בהם, או שאהיה בהם. בוומבלי הייתי
מעניין עם רוני קיבלה תמלוגים על השימוש המזעזע שנעשה בשירה 'סופרסטאר'.
G4 היו מעולים! הקטע עם קווין היה, מצד אחד, קורע לחלוטין
, ומצד שני מצויין |כפיים|. והבחורצ'יק הבלונדי שבכה
, כזה מותק.
הבת 81 היתה ממש מגניבה. היא היתה בסדר, הבעיה היא שהקול שלה זקן. שומעים עליה שהיא זקנה. שרון הצחיקה אותי עם ה-X factor for the elderly.
המנחה - קייט ת'ורנטון - נדמה לי שהיא היתה פעם ב-MTV, אבל אני לא בטוחה. אם כן, אז זה היה בימים שעוד הייתי בתיכון
חוץ מזה, אתם יודעים למי יש X פקטור? לפאואר פאף גירלז!!

YbeA

New member
נשמע טוב, אגב

קייט ת'ורנטון הייתה ב-vh1, בתוכנית עם ג'ונתן משהו.... הבריטים אהבו אותה - אני לא!

cj20

New member
קייט וג'ונו!!!!! זה היה לפני 5 שנים

בערך.. הם היו ממש מצחיקים, אפילו שלחתי לשם מכתב ובקשתי שיר והם שדרו, וקראו את כל הד"שים והסתבכו עם השמות, עד היום יש לי על הוידאו..
היא דווקא ממש חמודה ומצחיקה.. אז מה, היא גם בX פקטור הזה? וואי זה עוד יותר טוב ממה שחשבתי.. טוב, עוד 3 דקות אני אגלה תודות לנובה...

maya567

New member
ענבל! ../images/Emo24.gif

לא מחקתי את זה - אם את רוצה לבוא לראות.

amitooshacham

New member
שאלה

לא ראיתי את הפרק, אבל איך בסוף יהיה מנצח אם זה מחולק לשלוש קטגוריות שונות? יש מנצח בכל קטגוריה?

maya567

New member
אני חושבת שלא.

כי לפי מה שהם אומרים - בסוף יש מנצח אחד. וד"א - בינתיים זה הרבה יותר טוב מאמריקן איידול.

the x factor ../images/Emo58.gif ../images/Emo70.gif פרק 1

מאיה תודה תודה תודה . אני כבר אין לי תוכנית לראות האמת .. כי השלמתי את כל העונות של הישרדות . אני רואה ביג בארדר והמירוץ למליון. וזהו שתי תוכניות לא מספיקות לי אז החלטתי לנסות כמה טובות . וראיתי את ההפרק וזה פשוט מצחיק,מאגניב,יפה. וואי הסיימון הזה הורג אותי חחחח איזה רע הוא . ממש אהבתי העריכה פצצה,המוזיקה הויכוחים אחלה תוכנית מאוד רוצה לראות אותה ושוב מאיה תודה .!! אני רוצה עוד תוכניות כאלה בחיים לא אהבתי אמריקן איידול ואת זה זה כיף לראות . מאיה לצערי פרשתי מהתוכנית "לסט קומיק סטנדינג" כי היא משעממת ואין בה את התוכנות שאני אוהב . אז אחלה תוכנית באמת כיף לצפות במיליון אנשים שונים וואי כל אחד חושב את עצמו כוכב .!

cj20

New member
מה מה מה?!?!!? יש תוכנית חדשה

עם סיימון ואני לא ידעתי?! *ממהרת לחפש את הטורנט* תודה מאיה!!!

De fire

New member
אגב סיימון, ב"סופר של נובה" עולה

למדפים העונה השניה של פופ איידול, למקרה שחסרה לך עוד מנת סיימון טרום נשיקה עם פולה עבדול.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אקספאקטור 101 ../images/Emo58.gif

בגדול אהבתי. קשה להתרשם קצת מהכשרונות (פרט ל-G4) וכמות האודישנים שהראו הייתה יחסית מעטה. זה למעשה אמריקן איידול בלי המסחור העודף. העריכה הבריטית ואיכות ההפקה שם פחותה לזו של אמריקן איידול אבל זה מה שעושה אותה מחוברת יותר ובגובה העיניים. הפרק ה-1 היה די מוצלח, השופטים נראים כהרכב מנצח ובהחלט מרענן לעומת הסיימון-רנדי-פאולה. קיית' ת'ורנטון עושה עבודה סבירה בתור ריאן סיקרסט. הקטע עם הג'ינג'י היה ענק. בינתיים לא שמעתי שום דבר מבחינה ווקאלית שהפיל אותי מהרגליים.

../images/Emo58.gif

אני דוקא חשבתי שהג'ינג' טוב ... אהבתי תקול שלו ואת הדרך שבה הוא לקח תדברים... הרג אותי שהוא דיבר על הילדים של שרון חחח זה היה מדליק בכלל אנשים ממש עונים להם שם זאת עם הכינור הרגה אותי הוא אומר לה לא והיא עושה לו כן חח חשבתי יעריכו את הנועזות שלה .

Boran

New member
../images/Emo58.gif

מה עוד חדש? שום דבר. G4 היו טובים, וגם זו ששרה אחרונה, לא יודע למה לא העבירו אותה. בגדול- לא רואה כאן שום דבר חדש, חוץ מזה שיש מלא זקנים.

שאלה עזרו לי - מי שצפה בתוכנית ...

בסוף שלא קיבלו תאחרונה ... אז היא בכתה והיה שיר של אלישיה קיז ... אני רוצה לדעת מה השם שלו ממש דחופ לי ... תודה .

למעלה