The United Forces בהיכל

HuriCaN

New member
../images/Emo41.gif The United Forces בהיכל ../images/Emo41.gif

בשעה טובה אחרי לחץ די גדול, ניסה הגיעה להיכל התהילה! ניסה, אשר מייצגת את ברית TUF, מייצגת בעליתה להיכל את בעלות הברית של TUF אני מאחל מזל טוב לניסה, והמשך משחק כיפי
אפשר לכתוב תגובות ואפשר רק לקרוא, אני לא מגיב פה הרבה ככה שזה מביע את שמחתי (אחרי הכל להיכנס ראשונים במשחק חדש...) המשך משחק נעים לכולם סהר (תגיב, ותהיה מגניב)

cohenman

New member
מזל טוב ענק !

יהיה נחמד לראות היכל תהילה מלא ומעניין ולא משעמם כמו במשחק המקורי במ.צ נ.ב - המלצה קטנה, אל תכנסו להיכל שוב, שההיכל ישאר יפה :) ושלא תפתחו שנאה =]

hakim

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לDARKLARIA ולכל מי שמעורב בחקיקת TUF בהיכל התהילה . הרבה מדינות ניסו למנוע את כניסתה להיכל אך כולם נמנעו ע"י TUF ובריתות השת"פ שלה . כבוד גדול לTUF להיות הראשונים בהיכל . אני מאחל לכל הבריתות הצלחה דומה , כיף לראות מדינה של הברית נכנסת להיכל . TUF

daniel559

New member
מזל טובבב ענקקקקקקקקקקקק

ידעתי שניסה תעשה זאת בהצלחה ניסה בהמשך

661994

New member
מזל טוב!!

נקווה שניסה תכנס עוד 5 פעמים!!! מזל טוב ניסה!!!

daniel559

New member
מחזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

והקפצה סמויההההההההההההה

yevgeny199

New member
כל הכבוד ניסהההההההההההה

אני ממש שמח שכל העזרה שנתתי לך השתלמה בסוף תהני בהיכל רק אני מקווה שהוא יעלה עם עוד שמות של מדינות מTUF בהצלחה לך במשחק ומי היה מאמין שלפני זמן קצר היא רצתה לפרוש? אבל היא פחדה כי היא ידעה שאני ירביץ לה=]

darkest

New member
אני

עדיין מתכוונת לפרוש מקרוב... או לכל הפחות להיות הרבה פחות מעורבת במשחק משעשע איך DFA ממשיכים כל כך להתעקש לעשות לי מורדים...פשוט משעשע

yevgeny199

New member
אתם יודים שהיא הולכת למות?

את תמותי כי אני יהרוג אותך עם עוד פעם אחת תגידי שאת רוצה לפרוש את לא תפרשי לעולם!!!!!!!! את לא פורשת!!!!!!! מובן??????

למעלה