The Silent Weekend

Ice Queen 7

New member
סיפרתי לך על האתר (הסגיד) הזה כבר ס:

האמת שזה לא בדיוק רדיו, קוראים לזה שם ככה אבל זה רק כמה שירים מהופעות במן חלון קטן ונפרד ]: וזה אמור להיות איפשהו מצד ימין למטה

עוד משהו רע שקרה השבוע../images/Emo11.gif

(אתמול למען האמת) שברולט!
זה כזה מועדון מעאפן! עם אנשים מעאפנים! ומוזיקה מעאפנה!
תארגנו עוד מסיבת נייטוויש/וויט'ין.. היה כל כך טוב שם

LadySilkworm

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: epica- Sensorium,cry for the moon אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sensorium דבר טוב שקרה השבוע: בלט ביום שני דבר רע שקרה השבוע: יום חמישי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כל מיני דברים אתר השבוע: פייסבוק P: מאכל השבוע: מממ.:p ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

A t a s h i

New member
שבוע איכ, ממש. ><

שיר/י השבוע של ווית'ין: אע, שמעתי רק את See Who I Am פעם אחת, אז אני מניחה שזה.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dark New Day - Evergreen. אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Dark New Day - Heal in Time. דבר טוב שקרה השבוע: ממ. :X אע, השגתי סופסוף את הדיסק של טאריה!~ ואת BTC ו-OTHAFA של נייטוויש, ואת GR של אופת'. דבר רע שקרה השבוע: ביצפר, צו ראשון, חיכיתי שעות בשגרירות בשביל הויזה המטופשת הזו, נפלתי מסוס, סוס אחר בעט בי, ושברתי את הרגל. ועכשיו אני לא יכולה ללכת, ואני תקועה כל היום כמעט מול הטלוויזיה בגלל זה, ומשעמם לי. והכי טוב - אני עדיין צריכה ללכת לביצפר ביום ראשון. >< פשוט שבוע מעולה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ. :X אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: פאי לימון. גאוני. 3> ספר השבוע: התספן בשדה-השיפון. סרט/סדרת השבוע: CSI: NY. תמונת השבוע: נה. :X

Ice Queen 7

New member
אוי, החלמה מהירה ../images/Emo122.gif

למה הויזה? את כן נוסעת בסוף להופעה? ס:

A t a s h i

New member
תודה. 3>

הויזה לקיץ, נוסעת עם המשפחה לארצות הברית, ומקווה גם עם החברות, לקראת הגיוס. :] לא יכולה לנסוע להופעה בסוף, בגרויות חורף. ]]:

Ice Queen 7

New member
אה :{ תהני ^^

הייתי רוצה גם להספיק לטוס לאנשהו לפני הגיוס אבל נראה לי שעדיף לנצל את הזמן הזה לשיעורי פסנתר ונהיגה
ועבודה כלשהי |אימו2|

הא לך, פיהמכשפה ../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין
מה את/ה שומע/ת עכשיו: ארץ קטנה עם שפם - קורין אלאל דבר טוב שקרה השבוע: יומגמות סוףסוף, עברו הגיוסים למד"צים דבר רע שקרה השבוע: שיעורי בית זה לא כיף >_> והיה חיבור להגשה באנגלית ולא עשיתי אותו >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ פעולת ההדרכה הראשונה שלי במד"צים תהיה ביום ראשון הקרוב ואני מקווה שילך טוב... אתר השבוע: אין מאכל השבוע: השוקו מהמכונה בבי"ס
ספר השבוע: אין :{ אבל קראתי היום עוד קצת מהמיתולוגיה הסקנדינבית סוף סוף! D: (ואז נהייתי עייפה אז נרדמתי לשלושעות XDDD) סרט/סדרת השבוע: ביום שבת שעבר בצהריים במסיבת השינהפתעה ללינוי אצל רוני, תפסנו את הסוף של הסרט הראשון של פוקימון בטלויזיה. D::: אם כבר פוקימון, היום בשיעור חברה שני ילדים עשו איש תלוי (וטפ XP) וההגדרה האחרונה הייתה פוקימון XD (אני ניחשתי אבל לא שמעו אותי ושניה אח"כ אמרו את הפתרון
), ואחרי השיעור אתם רואים את כולם מדברים פתאום על פוקימון...
אז זה עשה לי חשק ואני מנסה עכשיו להשיג כמה פרקים וחלק מהסרטים
תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
אה ברור שזאת לא מכונה *רק* של שוקו XD

~מפגרת~ אבל בכל זאת זה מגניב

גם אצלנו../images/Emo22.gif

למרות שעכשיו פתחו קפיטריה חדשה אצלנו ויותר יקר שם
אני צריך לברר כמה זה עכשיו באמת

למעלה