The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif The Silent Weekend ../images/Emo80.gif

מצטער שלא הייתי כל כך פעיל השבוע. לא היה לי המון זמן ובמעט הזמן שהיה לי הייתי ממש עייף.
Anyway...
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס איירון מיידן הארי פוטר - הספר (זה חדש
)
עשרת המציפנים:
(64) The Phantom Agony (67) Liquid Dreams (68) lacrimosa girl (79) TheImpactBoy (95) ZuLi90 (109) אזירפאל (128) The phantom of opera (149) Fairywitch (166) אטומיק בייגל (296) מגרש השוודים
השאלון:
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין.

Nights Unseen

New member
להלהלה..

שיר/י השבוע של ווית'ין: אווברקאם, פורגיבן, OSH, ממוריס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הקאבר של אפיקה לMemory. בערך, זהו, נראלי. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: My Girlfriend (Who Lives in Canada) - Avenue Q דבר טוב שקרה השבוע: אמ.. ציירתי ציור יפה באומנות ~מתלהבת~ דבר רע שקרה השבוע: ביצפר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממ. אתר השבוע: ECB.co.il סתם, נו
מאכל השבוע: בלע
ספר השבוע: תולדות האהבה - ניקול קראוס
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: אני אדחוף גם לכאן את הציור D:"

Endogenisis

New member
עונה :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Towards the End, כל ME&אנטר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- Away & Forever Yours כל ממוריאל של דיסטורטד.. Draconian- The Solitude אלבום השבוע: Enter&ME Distorted- Memorial מה את/ה שומע/ת עכשיו: Caged דבר טוב שקרה השבוע: טיול לבצלאל דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות או משהו ._. אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: יש ילדים זיגזג.. אני בקושי קורא ואני צריך להגיש על זה עבודה עוד מעט -_- סרט/סדרת השבוע: הפרקליטים וגם זה בקושי תמונת השבוע:|סדגש אין

Fairywitch

New member
סופ"ש נעים לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The heart of everything
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Hanna Pakarinen - Leave me alone (השיר שייצג את פינלנד בארוויזיון האחרון) אלבום השבוע: THOE (עדיין שומעת רק ווית'ין כמעט
) מה את/ה שומע/ת עכשיו: איזה ניילון שזז מאחוריי. דבר טוב שקרה השבוע: מפגש פורום הארי פוטר לבוגרים- דבר רע שקרה השבוע: של יכולתי להגיע למפגש הנ"ל
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כריסמס
אתר השבוע: האתר הרשמי של "הישרדות" הישראלית. מאכל השבוע: תפוחי אדמה ברוזמרין. ספר השבוע: התחלתי את "דמי מפתח" של יהלי סובול. עומדת לסיים קריאה שנייה של "הארי פוטר ואצרות המוות"
סרט/סדרת השבוע: אבודים נשארים בצמרת
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אבודים../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif ויהלי, מוניקה! D:

ידעתי פעם שהוא כתב משהו
הוא כתב כמה ספרים או רק אחד? וזה טוב, כדאי לקרוא?

Fairywitch

New member
זה כתוב ממש טוב../images/Emo70.gif

מאוד זורם, לעיתים גם שנון ומצחיק. הגיבור הוא ספרן, אז אני בכלל מתחברת
ויהלי, מסתבר כתב שני ספרים- "דמי מפתח" ו"בית דירות". אלא אם יש עוד ספרים שלא נמצאים בקטלוג ספריית אוני' חיפה...

Fairywitch

New member
לא מכירה../images/Emo12.gif

ואני בכלל ממש אוהבת את חנה הזאת. יש לה גם שם יפה

למעלה