The Silent Weekend

ZuLi90

New member
אני תמיד ב-90 ומשו הודעות אף פעם לא במאה.. :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Grace Enter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bjork - Joga, Damien Rice - Rootless Tree, Korn-Thoughtless אלבום השבוע: Enter
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום... שזה ממש נדיר! דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי תוצאה טובה בליגה (בשחמט) :) דבר רע שקרה השבוע: אמממממ... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: www.animal.co.il מאכל השבוע: מקרוני נפוליטנה מוקרם בגבינת פרמזן. ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

taroboy

New member
פיטריות שפניון

שיר/י השבוע של ווית'ין: ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אהמ,אין כזה. אלבום השבוע: אין++ מה את/ה שומע/ת עכשיו: לאונרדו-עברי לידר. דבר טוב שקרה השבוע:סוף סוף יומגמות . דבר רע שקרה השבוע: הדרדרות כללית במצב הרוח. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין משהו מיוחד אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע: אגסים,אכלתי מלא אגסים.0: ספר השבוע: ה"פ(מפתיע P:) סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: *_*

בתאל59

New member
real weekend

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Howling, Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Origin EP - Anywhere אלבום השבוע: The Heart Of Everything מה את/ה שומע/ת עכשיו: Frozen דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי למועדון השישי אחרי שנתיים שלא יצאתי למועדון דבר רע שקרה השבוע: וואלה השבוע היה טוב... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לצאת עוד פעם למועדון (הפעם לTLV) אתר השבוע: אין מאכל השבוע: ממולא ספר השבוע: ספר קומיקס - אולטימיטס אקס-מן 3 סרט/סדרת השבוע: ג'יסון (החדש) תמונת השבוע: פצצה!! אני רוצה גם לעשות כזה במקס.....

שלהלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה דאנס ואוברקאם שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מואורנינג טרי ופור אמיליה של בלו אייז אלבום השבוע: DPP, ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: דצמבר דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של ידיד שלי וצופים דבר רע שקרה השבוע: המוןהמוןהמוהןהמוןהמון מבחנים ועבודות ובחנים וש.ב, ועוד לא הייתה לי שביתה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיתחילו חזרות לת"ס, ושהוא יעבור? אתר השבוע: ישרא מאכל השבוע: בגט עם כל מיני גבינות כאלה ספר השבוע: מרק עוף לנפש סרט/סדרת השבוע: פמילי גיי תמונת השבוע: -

הארי פוטר-הספר../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אני כ"כ גאה בכם ~מוחה דמעה~ אני כבר לא במציפנים!
שיר/י השבוע של ווית'ין: Jane Doe שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Over the Hills and Far Away אלבום השבוע: Fallen מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: סוסים
. דבר רע שקרה השבוע: בית ספר (?) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ אתר השבוע: מאכל השבוע: פנקייק :] ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, מחשבות פליליות. תמונת השבוע:

../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

באיחור אבל בכל זאת... שיר/י השבוע של ווית'ין:The Howling שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Iron Maiden-Fear Of The Dark אלבום השבוע:After Foreer-After Forever מה את/ה שומע/ת עכשיו?את המורה צועקת? דבר טוב שקרה השבוע:כלום דבר רע שקרה השבוע:מתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא?לא תהיה מתמטיקה אתר השבוע:You Tube מאכל השבוע:סלט? ספר השבוע:אין סרט/סדרת השבוע:Happy Tree Friends תמונת השבוע:

למעלה