The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif The Silent Weekend ../images/Emo150.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אימו אוונסנס אופנה אלטרנטיבית פאוור מטאל מציפנים - TOP 10: (84) Nights Unseen (86) ZuLi90 (87) The Girl Who Lived (92) אזירפאל (97) ImNOTokay1 (120) Fairywitch (135) TheImpactBoy (171) אטומיק בייגל (175) Ice Queen 7 (241) מגרש השוודים
השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע נעים.

מספיק כבר עם האימו הזה../images/Emo69.gif

אפילו לא מצחיק שם. בדקתי בעצמי
שיר/י השבוע של ווית'ין: deciever of fools ו- our solemn hour
אה וגם ג'יליאן
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: lacuna coil-fragile,falling,devoted,to the edge evanescence-good enough draconian-silent winter,seasons apart nightwish-7 days to the wolves (לא שמעתי אותו פעם אחת השבוע
פשוט אני לא מפסיק לזמזם את כל קטע המעבר
) אלבום השבוע: כל מיני, אבל הכי הכי- lacuna coil-karmacode מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא יודע למה, אבל cadence of her last breath
דבר טוב שקרה השבוע: הוא נגמר דבר רע שקרה השבוע: הוא נגמר, ושבוע הבא הולך להיות גיהינום. מבחן בהיסטוריה, מבחן באלקטרוניקה, בוחן בשפת C ובפיזיקה, ולהגיש עבודה בסיפרות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע.. איזה דבר טוב כבר יכול לצאת משבוע כזה?
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגת שוקולד חמה ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הישרדות. אני מצטער שאיכזבתי את כולכם
(ובעיקר את עצמי
) תמונת השבוע: גם אין סופ"ש נעים ומגניב לכולם

It Snow In Hell

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין:Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Lordi-Beast Loose In Paradise אלבום השבוע:Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: שום דבר דבר טוב שקרה השבוע:יש לי היום יום הולדת! דבר רע שקרה השבוע:אני יושבת ליד פאקצה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:יעבירו אותי מקום אתר השבוע:walla! מאכל השבוע:גלידה ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:- תמונת השבוע: -

ImNOTokay1

New member
מזל טוב#@$%#@../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ^^

מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיהיה לך יומולדת כייפי:]

Nights Unseen

New member
התדרדרתי P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: TOH
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נמ
אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Say My Name - Within Temptation
דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי את טל, נסעתי לת"א ופגשתי את ירדן :]
דבר רע שקרה השבוע: ממ.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מור [?] D:
אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: קראתי רק ג'ורג'יה ניקולסון ++
סרט/סדרת השבוע: 27 שמלות, סרט חמודי
תמונת השבוע: היה לי משעמם בפוטו ++

../images/Emo6.gif

ווא אני צריכה באמת מתישהו לשאול מנוע את הג'ורג'יה ניקולסונים שלה ולקרוא. קראתי רק שניים

Nights Unseen

New member
יש לי את כולם, [בעיברית]

מ1-5, רק שיערה גנבה לי את 2
ויש לי את ה5 בגרסא אמריקאית, ואת ה6 בגרסא אמריקאית אחרת ובריטית [את בהריטית קניתי מזמן, אבל בגלל שזה ספר עם מלאמלאמלא סלנג אז לא הבנתי כלוםXD], ויש את ה7 שנאי צריהכ להשיג P:

למעלה