dirty fairy
New member
../images/Emo41.gifThe O.C../images/Emo41.gif
וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייי סוף סוף העונה השלישיתתת.. חיכיתי לה ממש הרבה ואני מאד רוצה לראות מה יהיהה.. לפי התקציר בYES הבנתי שהולך להיות מאד מעניין. העונות הקודמות היו מאד מעניינות וטובות ואני נורא נהנתי ואני בטוחה שיש פה עוד ילדים שחושבים כמוני..(מקווה) למי שלא זוכר מה היה בפרק האחרוןבעונה השניה
לפי מה שאני זוכרת) סת' וראין נסעו למיאמי. במיאמי הם השתתפו באיזו תחרות לליקוק קצפת מבחורות(טוב רק סת' השתתף) וסאמר ראתה אותו בטלוויזיה שהוא מלקק קצפת מגוף של איזה שהי בחורה באיזור שרצתה לזכות בכף.בזמן שהם היובמיאמי מריסה עזרה לטריי למצוא עבודה וטריי ניסה לאנוס אותה. כשסת' וראין חזרו נודע לראין שטריי ניסה לאנוס את מריסה והוא הלך להתעמת איתו ומריסה בגלל שהיא ראתה שהם כמעט הורגים אחד את השני ירתה בטריי.. פושעת שכמותה
כיילב מת מהתקף לב.. ואממ..זהו מה שאני זוכרת..נראה לי שגם אמא של סת' עברה למרכז גמילה או שזה היה לפני הפרק האחרון.. לא זוכרת
בכל אופן זה בעיקרון מה שהיה.. מצפה בכיליון עיניים לעונה השלישיתתתתתתת
וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייי סוף סוף העונה השלישיתתת.. חיכיתי לה ממש הרבה ואני מאד רוצה לראות מה יהיהה.. לפי התקציר בYES הבנתי שהולך להיות מאד מעניין. העונות הקודמות היו מאד מעניינות וטובות ואני נורא נהנתי ואני בטוחה שיש פה עוד ילדים שחושבים כמוני..(מקווה) למי שלא זוכר מה היה בפרק האחרוןבעונה השניה