The Next Top Model

DOLLS GIRL

New member
צריכה הארכה...

בככל לשבוע הבא.. אני מקווה שאני אספיק להכין עוד היום (יש סיכוי קלוש.. ) מחר אני נוסעת לראות את אחותי ואני צריכה להספיק להכין עוגה ליום שישי וביום שישי אין לי דקה לנוח.. יש מצב להארכה עד יום ראשון הבא? אני אשתדל כמה שיותר לעשות יותר מוקדם

המשימה של אל ריינס!

בתמונה- אל ריינס לבושה בשמלה אלגנטית בגוון "עלה ירוק ביער הגשם" של versace , עם תיק של channel שיצא במהדורה מוגבלת! אל יוצאת מהרכב היוקרתי שלה, אותו הביא לה הסנדק המיליונר שלה מגרמניה....!

אל ריינס!

אל נכנסת לקומה הראשונה של Designer Lane.... בו נערכה ההשקה המפוארת לבושם היוקרתי החדש של דולצ'ה וגבאנה, הבושם נקרא The One* . הקומה הראשונה הייתה בעצם מועדון.... ספות, שולחנות, בר, וכרזות של הבושם הנחשק, ועוד בשמים מבית היוצר של D&G. בתמונה אפשר לראות את אל, מתפעלת מהכרזה של הבושם vogue שיצא בשנת 2002 והיה הצלחה מסחררת.

אל ריינס!

אל התיישבה לרגע על אחת מהספות המפוארות שהיו פזורות בקומה..... לפתע התיישבה לידה אמי מייסון, כתבת שבאה לייצג את התוכנית "ערב טוב סימסיטי". אמי: שלום אל.... איך את נהנית עד עכשיו ממסיבת ההשקה של הבושם The One? אל: בינתיים אני נהנית מכל רגע! זאת פעם ראשונה שאני מגיעה לארוע כה חשוב בתעשייה, וזה כבוד גדול עבורי להיות כאן. אמי: אני שמחה שאת נהנית... האם את ניסית על עצמך את הבושם? אל: הו, כמובן, ואף התרשמתי לטובה...! הרבה זמן חיפשתי בושם קליל ואלגנטי, עם ניחוח קיצי ומעודן. אמי: עכשיו, ספרי לי את האמת, האם יש מישהי שלא הסתדרת איתה בתוכנית? אל: בינתיים כולן מנומסות וחברותיות מאוד.... אבל, אני לא באתי לתוכנית כדי לרכוש חברים, ולכן גם אם בהמשך יתגלו דברים נוספים... זה לא יעמוד בדרכי לנצח בתחרות הזאת. היא חשובה לי מאוד, ואני חושבת שיש לי את מה שצריך כדי להיות טופ מודל. אמי: אני מאחלת לך בהצלחה! ותהני מהמשך המסיבה...! אל: תודה רבה...!

הכוונה בכוכבית הייתה....

לציין בפניכם את העובדות הבאות ששכחתי להוסיף להודעה- 1. הבושם The One הוא בושם אמיתי של דולצ'ה וגבאנה. 2. אני הורדתי את הבושם הזה לסימס! יש אפשרות להוריד אותו מהאתר Glamourus lounge או משו כזה =]

אל ריינס!

אל עולה לקומה השלישית, בה נערכה המסיבה עצמה! הקומה השלישית היא בעצם קומת גג, ככה שהיא פתוחה. בתמונה - אל שותה קוקטייל בבר. זווית הצילום מאפשרת מבט מקרוב על התיק המיוחד במינו של שאנל, שנמכר במהדורה מוגבלת. איך היא הצליחה להשיג כזה? הסנדק העשיר שלה מגרמניה שלח לה אותו במיוחד בשביל הארוע...

אל ריינס!

בקומת הגג היו ספות, כסאות נוח, בר, וג'קוזי. בתמונה - אל בחרה להיכנס לג'קוזי.... שימו
לבגד הים המינמליסטי אך האופנתי, בשילוב עם החגורת מותן הזהובה. אין ספק שלבחורה יש טעם....! =] אחרי שנכנסה לג'קוזי, גילתה אל שהיא יושבת ליד אנה באקסטר, מנהלת יחסי הציבור של דולצ'ה וגבאנה, וליד נייתן מרטין, העורך של המגזין SimStyle ! מגזין האופנה המוביל בסימסיטי! אל כמובן קפצה על ההזדמנות ליצור לעצמה קשרים בתעשייהושוחחה איתם מעט על המקצוע ועל התעשייה.... כצפוי, הם נשבו בקסמיה. =]

אל ריינס!

אל ירדה שנית לקומת הקרקע.... הפעם כדי להשתכשך בבריכה המפוארת שנבנתה בשביל הסלבריטאים שנכחו באירוע. אמנם אל התכוונה להיות שם למטרות עסקים בלבד.... כלומר ליצור קשרים, אבל הבריכה ניצנצה בשמש הלוהטת, והלא היה כתוב בהזמנה להביא בגדי ים, וגם אנשים מכובדים ממנה במעמדם היו בבריכה..... כל אלו שיכנעו את אל לדפוק קפיצה לתוך המים הצוננים....!

אל ריינס!

אל יצאה מהבריכה והתלבשה. היא ראתה את ריקארדו, דוגמן הבית של דולצ'ה וגבאנה.... היא החליטה להתחבר איתו, כדי שיספר לה קצת מסודות המקצוע =] ריקארדו ישר ראה את הפוטנציאל הטמון באל, ואמר לה שעם יופי כמו שלה, היא עוד תטוס לעשות עבודות גדולות באירופה...

אל ריינס!

אל הודתה לריקארדו על המחמאה, אך התוודתה כי כעת ראשה נתון לפרויקט אחד, שהוא כמובן התוכנית...!

אל ריינס!

אל נכנסה לרכב המפואר שלה, חייכה לעצמה, ונסעה לביתה... וכך סיימה אל את הערב הנפלא בחייה! היא לעולם לא תשכח את הערב הזה.... הערב בו היא פרצה לראשונה לעולם האופנה!

למעלה