The Next Top Model

אני יכולה בבקשה הארכה?

אין לי זמן לכלום.... אני באמת מנסה לעשות את המשימה ואני לא מוצאת זמן כי יש לי מלא דברים לעשות!!!! אני ממש אהיה מאושרת אם תוכלי לתת לי הארכה..... תודה מראש =]

Hermione66

New member
אוקיי.../images/Emo15.gif

יש לך הארכה ליום שישי לשעה 14:00. מקווה שזה מספיק זמן

hili האחת

New member
אני יכולה להגיש עם מישהי אחרת?../images/Emo79.gif

התקנתי מחדש את הסימס, ויש לי בו סימית בשם דיין פרמר שהייתי שמחה שתהיה במקום היילי.

hili האחת

New member
תתעלמו, התבלבלתי../images/Emo79.gif

נרשמתי לא מזמן לתחרות עם סימית בשם היילי, והתבלבלתי ביניהן.

efrat1994

New member
01/05-

*היה לי גם תמונה על השטיח האדום אבל היא נמחקה:[* אמה מדברת עם הבושם ומסבירה עליו..

efrat1994

New member
04/05-

הראיון עם אמה: מראיינת: אמה, יש לך שניה? את מוכנה לענות על כמה שאלות? אמה: בטח..! מראיינת: תודה רבה:],נתחיל..- אמה,ספרי לנו קצת על הרגע שהודיעו לך שאת מוזמנת לאירוע ההשקה של הבושם הנחשק הזה.. אמה: הייתי בהלם מוחלט!,אבל כל כך שמחתי וחיכיתי לרגע הזה מאוד! מראיינת: התחלת להשתמש בבושם הזה? חקרת עליו? *ציחקוקים* אמה: ברור שהתחלתי! בושם מעולה ממליצה בחום! מראיינת: תוכלי בבקשה לספר עליו קצת? אמה: בטח,הבושם בריח מתקתק, ריח של אמ. אורנים! מושלם לקיץ!! מראיינת: תודה רבה לך אמה! נהנתי מאוד. אמה: גם לך:] להתראות.

efrat1994

New member
בטעות.. שלח את זה! תפוז השתגע.. 05/05-

תמונה אחרונה תקריב.

הו יה!

תמונה 1: נטאשה כהן יושבת עם ידיד אקסהיביציוניסטי בג'קוזי, ומספרת לו אודות ניחוח הבושם החדש והפרחוני, Revulsion.

../images/Emo41.gif תמונה שנייה:

נטאשה לוחצת את ידה של מעצבת גרבי האצבע היוקרתית והידועה לשמצה, אנג'ליקה אוּסְקוּט.

../images/Emo41.gif תמונה שלישית:

נטאשה מנהלת שיחה רבת חשיבות עם סוכנהּ, זלמן שושי, על משמעות החיים ופילוסופיית הזן-בודהיזם.

../images/Emo41.gif תמונה רביעית:

ראיונהּ של נטאשה כהן ע"י שליחת המגזין היוקרתי "Elle", פְרֶנְצִ'י פְלֶרְפּ. להלן מהלך הראיון עצמו: פרנצ'י פלרפ: הו, נטאשה, אין בפי מילים שיוכלו לתאר את האקסטזה עצומת המימדים שמציפה אותי עם פגישתי עם אישיות גדולה שכמותך! מאז ראיתי את דמותך בפעם הראשונה על שער מגזין "קוסמופוליטן", גמלה החלטה בליבי כי את ולא אחרת, היא כוכבת התרבות העולמית המועדפת עליי! נטאשה: הא? כן. היי. פרנצ'י פלרפ: אז אמרי לי, נטאשה, במה את מעסיקה את עצמך בימים אלה? נטאשה: ובכן, הנסיונות האינסופיים לפרוץ לתודעת הציבור הכלל-אוניברסלי אינם פשוטים, ויש אף האומרים כי השלב ההתחלתי בהידחקות לעולם האופנה והבידור הוא הקשה והמאתגר ביותר בקריירה כולה. אי לכך, אני והסוכן שלי, זלמן שושי, משתדלים לרשום את שמי תחת כמעט כל פרוייקט אופנה מזדמן – רק שלשום, למשל, השלמתי צילומים לקטלוג הקיץ של חברה אירופאית שמתמחית בכובעי פונפון. פרנצ'י פלרפ: מקסים. ותוכניותייך המקצועיות לעתיד? נטאשה: האמת היא שתמיד קיוויתי לפרוש אחרי תקופה לא ארוכה מקריירת הדוגמנות שלי (מובן שאחכה שהיא תגיע לשיאה, ולא אעז לעזוב לפני שאמצה את המקסימום שבה). אחר כך, חשבתי שאמשיך בשיבה לנתיבה הראשונה שלי עם הגיעי לסים-סיטי, והיא כנערת ליווי. פרנצ'י פלרפ: אבל נטאשה, חשבתי שעזבת את הזנות לצמיתות, עם הבטחה איתנה להתמדה בהחלטה הזו! נטאשה: תראי, אומרים שכל מקצוע מכבד את בעליו. בכל אופן, ההיגיון והמחקר קובעים שגיוון ושינוי תורמים ומפתחים כל עסק - ואני, פרנצ'י, עסק. לעולם לא הייתי רוצה להישאר מקובעת בתחום יחיד ומסויים, ומבלי שמיציתי אפשרויות נוספות ושונות. מה גם שיש בי חלק שנורא חסרו לו האתיקה המקצועית והקתרזיס הנימפומני שבזנות. פרנצ'י פלרפ: אהמ. ומה לגבי חייך הפרטיים? כיצד מתקדמים היחסים עם בן זוגך, אביגדור ליברמן? נטאשה: הא, איווט הוא גבר חלומותיי! שרמנטי, חזק ואפילו קצת מבעית. למען האמת, פרנצ'י - וזה אוף-דה-רקורד כעיקרון – איווט הציע לי שאנשא לו, ממש בשבוע שעבר, במשך הטיול שלנו לאנטרקטיקה (תארי לעצמך, הוא העלה אותי על קרחון קטן עם עלי ורדים מבושמים שמפוזרים עליו, וכשהגעתי לצד השני של הנהר מצאתי אותו שם עם איזה אינואיטי מקומי שהחזיק פינגוון שבתוך הפה שלו היתה טבעת עם יהלום של 123145675 קראט!). פרנצ'י פלרפ: כמה רומנטי! נטאשה: בהחלט. פרנצ'י פלרפ: ומה לגבי ילדים? נטאשה: אי שם באופק. כרגע – ובמיוחד במסגרת "סימסיטי'ז נקסט טופ מודל" – לא הייתי רוצה להשחית את הגוף המאמם שלי עם הריון. מה שכן, צאצאים שלי ושל אביגדור יכולים להיות כל כך מלבבים ונעימים לעין, שאין לי כל ספק שאשמח ליישם את הרעיון בבוא הזמן. פרנצ'י פלרפ: וכעת לשאלה שהתכנית מחייבת אותי לשאול אותך: מה דעתך על הבושם החדש של גוצ'י שבהשקתו שתינו נמצאות כעת, "Revulsion"? נטאשה: בושם? אה, אז בגלל זה הריח הנוראי הזה. פרנצ'י פלרפ: אבל נטאשה.. גוצ'י! *שתיקה מביכה* נטאשה: סתאאאאאאם. ניחוח האביב החדש והמרענן מבית היוצר של גוצ'י, Revulsion, הוא כזה שאי אפשר לעמוד בפניו. רבולז'ן הוא שילוב מיוחד של ארומות חמימות ומתוקות, שלא מקרינות דבר מלבד נחת, עירנות, שלווה, דינאמיקה, פיתוי, דחייה, סקס-אפיל ולימון-מנטה. פרנצ'י פלרפ: סקסי. נטאשה: ללא ספק. אני עצמי, למשל, טובלת בכל בוקר באמבטייה מלאה ברבולז'ן, מה שמעניק לי ניחוח ממגנט במשך עשרים וארבע שעות רצופות. פרנצ'י פלרפ: ובזאת זמננו תם. תודה רבה לך, נטאשה! מי יתן ויברך אותך האל בהצלחה בקריירות הדוגמנות והזנות שלך! נטאשה: ביוש נשאמה!

למעלה