The Next Top Model

Hermione66

New member
../images/Emo41.gifThe Next Top Model../images/Emo41.gif

המתמודדות הן: קטקטXD עם היילי ברוקס טלון החמודה עם קרין efrat1994 עם אמה ג'לס DOLLS GIRL עם וונסה דפ tuma עם ג'יין פוניקס shiraditi עם זואי צ'רלס YoYo1995 עם לינה האורט Her M a j e s t y עם נטאשה כהן כדור המזל שולט עם אל ריינס Bachie עם ריאנה דודצוק עם ג'יזל קלווי בסה"כ 11 מתמודדות. המנחה היא ויולט ליז,דוגמנית ושחקנית מפורסמת. אני מצטערת שלא עשיתי פרק,פשוט עכשיו כמעט 2 בלילה ואני ממש עייפה, מחר אני מבטיחה לכם שיהיה פרק.^^ המשימה שלכן להפעם היא: לפני כל הדוגמנות והצילומים,אנחנו צריכים לבדוק אם אתן יכולות להיות סלביות,כי בינינו,מה יצא לך כדוגמנית אם אף אחד לא יכיר אותך? אתן יוצאות למשימה הראשונה שלכן:תסעו להשקה של בושם מפורסם,ואתן צריכות להראות הכי מהממות,מדהימות ומרשימות. עשרות כתבים יראיינו אתכן,ואתן צריכות להיות מעניינות ומרתקות,לא להרדים את הכתב! אתן חייבות להרשים את השופטים שלנו,לתת לכתבים תשובות מעניינות ולהראות מיליון דולר,ואם לא,אז בסכנת ניפוי..
מינימום 4 תמונות.
אסור לעצב! תאריך הגשה:יום שלישי,18:30. מי שצריכה הארכה אני אתן לה. בהצלחה!

לא ממש הבנתי....

מה התפקיד שלה בהשקה? ואנחנו צריכות להמציא את הראיונות? או שאת תתני לנו? ?! =O ?!

קטקטXD

New member
כנ"ל

מה המשימה לא הבנתי. ואגב.. יש לי בעיה, מחקתי את הסימס שלי כי היו לי בעיות אז אני עם דוגמנית שנראת אחרת ולא זו שנתתי תמונה שלה.

Hermione66

New member
הסבר.../images/Emo41.gif

אתן צריכות לבנות/להוריד מקום שייראה כמו השקה של בושם, הסימית שלכן צריכה ללבוש בגדים יוקרתיים ולהתאפר יפה ולמשוך הרבה תשומת לב, ואת הראיון אתן כותבות.

Bachie

New member
השקת הבושם "סטינקי" [:

ההגעה של ריאנה לאירוע הנחשק [:

Bachie

New member
"סטינקי"

ריאנה בפרזנטציה לקהל הכתבים לאחר שנתבשרה כי נבחרה להוביל את הקמפיין של "סטינקי" [:

Bachie

New member
"סטינקי"

הראיון: מראיינת: "ריאנה! טוב לראות אותך, אני כתבת המגזין 'בשבילך', את מוכנה להתראיין?" ריאנה: "אמ.. אוקיי [:" מראיינת: "טוב, נתחיל.. ריאנה, הרבה אנשים אולי לא יודעים אבל את בכלל לא באת מתחום האופנה נכון?" ריאנה: "בהחלט לא. אני מנגנת על פסנתר מגיל קטן. חברה שכנעה אותי לשלוח תמונה לתוכנית 'הטופ מודל הבאה' ומסתבר שהתקבלתי. משם הכל התגלגל נורא מהר, השקות, מסיבות, קטלוגים.. כרגע הודיעו לי שנבחרתי להוביל את הקמפיין של הבושם!" מראיינת: "בהצלחה! ואם כבר מדברים על הבושם, ספרי לי קצת ממה שאת יודעת עליו, את ממליצה?" ריאנה: "בהחלט! כמו שאמרתי בפרזנטציה, הבושם 'סטינקי' הוא בעל ניחוח מרענן של פרחים ולימון, מתאים לכל עונות השנה ולכל שעות היום" [ראה תמונה] מראיינת: "וואוו, את בהחלט יכולה לחשוב על קריירה בתחום הפרסום" *צחקוק* "בואי נדבר קצת על התוכנית" ריאנה: "אני רוצה רק להצהיר כי אין בכוונתי לשנות את ההתנהגות או את האופי שלי ולהפוך לברבי פלסטית.." מראיינת: "זה יפה מאוד.. מה את מרגישה לגבי התחלת התוכנית בקרוב..?" ריאנה: "טוב, אני מחכה שהתוכנית תצא לדרך.. אני מצפה לזה" מראיינת: "ריאנה, אלו כל השאלות שהיו לי אלייך.. תמשיכי לעשות פה חיים, את נראית נהדר, דרך אגב, ואני אשמח לשוחח איתך כאשר התוכנית תתחיל" ריאנה: "תודה על המחמאות, נהנתי מהריאיון!"

מצתרפת../images/Emo78.gif

פעם היה לי את השיער הזה אבל מחקו לי את הסימס וזה נמחק לי ואין לי את הכתובת של האתר...

Bachie

New member
"סטינקי"

אמ.. הקמפיין של הבושםם.. לא להתייחס אליה בשיפוט.. [:

Hermione66

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo15.gif

המשימה אושרה, אבל..נמנמ.. את מקדימה את המאוחר, כי המשימה הבאה קשורה לבושם הזה והמנצחת במשימה היא זאת שנבחרת להוביל את הקמפיין שלו >< אבל זה בסדר.^^''

למעלה