The Killer In Me

../images/Emo41.gifThe Killer In Me../images/Emo41.gif

טוב מפני שאפחד לא פתח שירשור ביום ראשון ואתמול החלטתי שאני פותחת אחד היום...אי אפשר לא לשרשר לפרק המדהים הזה... המ...אחד מהפרקים הכי טובים בעונה השביעית...לדעתי כל ההתחלה של ווילו וקנדי
(אפילו שבערך 80% מכם שונאים אותה בלי שום סיבה מוצדקת) והקטע שאניה זאנדר דון ואנדרו קופצים על ג'יילס היה משעשע ביותר
המ...שרשרו

NimaZ

New member
אחד מהפרקים היחידים שטובים../images/Emo108.gif

בעונה הזאת, אהבתי נורא את הרעיון.. אבל זה היה ממש עצוב עם כל ה"I killed her"
איזה מספר פרק זה בעונה?

המ...

גמני חושבת שכל העניים של "I killed her,she's really dead" היה ממש עצוב אבל הוא מה שגרם לפרק להיות כל כך חזק ואמיתי וסופסוף ראינו את ווילו מדברת על כל העניין של טארה...וזה משו שמאוד אהבתי... המספר פרק הוא 13

Aspen

New member
אני היחידה שבוכה ממש

בסצינה האחרונה עם ווילו וקנדי? הקטע הזה כל כך חזק מבחינתי, ומדגיש כמה טארה חסרה וכמה עצוב שהיא מתה. היא מתה. בגלל הקטע הזה אני כל כך אוהבת את הפרק הזה.

את לא היחידה...

גם בשבילי זה די הסיבה שאני אוהבת את הפרק הזה... אך לצערי הרב הפרק הזה היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם השחקן של וורן היה יודע לשחק כמו שצריך...כוורן הוא היה פשוט נהדר...אבל כווילו...? דממ בנאדם לך לאליסון ותשאל אותה איך היא עושה את ווילו כל כך נהדר! או שלפחות תראה תקטע שהיא הורגת אותך באכזריות כזאת נחמדה שוב ושוב ושוב כדי ללמוד איך לשחק... הוא מבחינתי הרס את כל הקטע בסוף...כשהוא "בכה" שווילו הייתה על הברכיים על הדשא...בכה עאלק...הוא פשוט צחק וחייך ועשה קולות של בכי...זה היה פשוט נורא...תודה לאל שלא עשו יותר מידי קטעים איתו בקטע של ווילו וקנדי

Aspen

New member
שמתי לב

למשחק הגרוע של אדם בתור ווילו. אכן.

City Of Angel

New member
שמתם לב לדו-משמעות בשם של הפרק??

שמתי לב למשהו מעניין - ב"הרוצח שבתוכי" מתכוונים כמובן לוורן שמשתלט ווילו (אוף כמ ו'), וגם לרוצח שבתוך ספייק, שפרק הזה הוא יכול להשתחרר כשמוצאים את השבב. יש את זה בשמות של הרבה פרקים מעונה 7

מיוצקה

New member
אני אוהבת את הפרק הזה.

אני לא חושבת שאי פעם ראינו את ווילו ממש מתמודדת עם המוות והעובדה שהיא רצחה את וורן. ואני חושבת שבאמת ג'וס (או בשמו הברור יותר-אלוהים) לא היה יכול לעשות זו בצורה טובה יותר. וחשבתי על זה..תארו לעצמכם כמה סצנות היו צריכים לצלם כל פעם חצי שניה עם וורן ואז עם ווילו חיחי...סתם חשבתי על זה... לסיכום, פרק יפה בהחלט אחד הטובים בעונה.

אני לא אוהבת את הפרק הזה.

למעשה, אני אומרת את כל מה שאתם אומרים עם שורה אחת בסוף- הקטיעה של העוצמה של הסצינה האחרונה ע"י הנשיקה. אני יודעת, אני יודעת, יש שיאמרו שכאילו ווילו ממשיכה הלאה וזה. אבל האמת היא- שעל אבל אמיתי, ובמיוחד אחרי שעברה רק חצי שנה מאז מותה של טארה- לא מתגברים ע"י מעבר ממערכת יחסים למערכת יחסים, בדיוק כמו שלא עוברים ממערכת יחסים אחת לאחרת אחרי פרידה(אלא אך ורק בצורת ריבאונד, כמו שרבים מגדירים את קנדי) אלא קודם פותרים את הבעיות שלך. clearly לווילו יש בעיות רציניות. ללכת ל-coven באנגליה לא פותר אותם, לעשות מדיטציה עם באפי ב-same time, same place לא פותר אותם, גם לא לדבר עם טארה/קאסי- כל אלו הם רק שלבים של התמודדות. אלו שלבים חשובים, חזקים, ומשמעותיים, אבל להתנהג כאילו קנדי היא הפיתרון, זה דבר שלדעתי שיבש את הכל וגם שיבש את הדמות של ווילו העונה. כי לווילו יש לא רק גמילה מכישוף להתמודד איתה, אלא גם גמילה מאהבה. להתגבר על מות אהוב זה תהליך ארוך, הוא לא מסתיים אף פעם, ועל אף שיש עוד אהבות בדרך, אני מתקשה להגדיר את סוף ה"זה כמו אגדות" של קנדי ונשיקה כאהבה. זה אולי רצון של ג'וס לחבב את קנדי, לא יודעת, בעיני הוא עשה עבודה ממש גרועה. הנאום של ווילו בסוף היה קורע, כן. הוא היה עצוב מאד, אני מודה- מחיתי דמעה, אבל הקטיעה האיומה שלו ע"י הנשיקה הרסה לי את הכל. ואל.

talrv

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש לא אהבתי שהדרך של ווילו להתגבר על משהו זה לקפוץ למערכת יחסים עם הבת הבאה שמראה בה עניין. לטעמי היה הרבה יותר טוב והגיוני אם היא הייתה מבלה את העונה לבד. לא צריכים לדחוף מערכת לסבית לסדרה רק בגלל שווילו לסבית. ולא אהבתי את הפרק הזה. ממש לא. מלבד המשחק הממש ממש רע של אדם בתור ווילו, והמערכת יחסים (ששוב, לא לטעמי) של ווילו עם קנדי (BTW, מה זאת אומרת שונאים אותה בלי שום סיבה? אני לא אוהבת אותה כי הדמות לא מעניינת מספיק ונראית כאילו היא נדחפה בכוח. זה מספיק סיבה.), השחיתה שעשו לדמות של איימי פה זעזעה אותי. טל.

המ....מסכימה עם חלק...

נכון להתגבר על מוות של מישו שאוהבים לוקח זמן ואפעם בעצם לא מתגברים על זה לגמרי...אבל לא נראלי שג'וס הביא את קנדי רק כי ווילו לסבית והוא רצה עוד מערכת יחסים בין ווילו למישי...ווילו הייתה ממש שבורה אחרי כל העניין עם טארה ובצדק...וקנדי עזרה לה לצאת מיזה...היא זו שגרמה לה לדבר על מה שהיא מרגישה ולהוציא את כל מה שהיא הרגישה מאז כל העניין של דארק ווילו החוצה...ולהוציא כל כך הרבה רגשות באותו זמן אחרי המון זמן שלא נגעת בנושא ולא דיברת עליו בכלל זה קשה ומתיש (מכאן המשפט של ווילו בסוף :I'm so tired") וסופסוף ווילו הוציאה את זה בסופו של דבר...תקשיבו באמת אי אפשר להגיד שזה "סוף מהאגדות"...ממש ממש לא...אם ישאלו אותי אם הייתי מעדיפה להחזיר את טארה במקום קנדי בלי לחשוב הייתי אומרת כן לא משנה כמה פעמים היו שואלים אותי את זה... אבל מה שכן אני מסכימה זה שמה שיש בין ווילו לקנדי זה לא אמיתי כמו שהיה בין ווילו וטארה...ווילו וטארה ממש אהבו אחת את השניה...אהבה אמיתית...ראו את זה בכל כך הרבה פרקים ויש ה-מ-ו-ן דוגמאות לזה...ווילו וקנדי מצד שני לא היה כל כך אמיתי...אני חושבת שווילו באמת הרגישה נורא עם כל העניין של המוות של טארה והיא חיפשה מישי להתנחם איתה...והנה נכנסה לה קנדי לתמונה...אבל לדוגמא בפרק הזה שהיא גילתה שקנדי מעוניינת בה היא גם התחילה להתעניין בה לאט לאט (ורואים את זה יותר בפרקים אחרי זה...) לא יודעת...ווילו וקנדי זה שילוב שלחלק כן כיף לראות (כי סופסוף ווילו יוצאת לאט לאט מהדיכאון של טארה בעזרת קנדי...) ולחלק לא כיף לראות כי הם מרגישים כאילו קנדי זה תחליף לטארה ושהיא מחליפה אותה...לא משנה כמה נריב על זה עדיין יהיו לנו דעות שונות...ונצטרך פשוט לחיות עם זה... אני עדיין אומרת ואני תמיד אומר שווילו וטארה היה ועדיין הזוג הכי יפה שהיה בבאפי...הכי אמיתי... ווילו וקנדי זה באמת רק כיף לראות... הסוף

wrong

הוא בעצמו אמר את זה בראיון איתו- הוא רצה להחזיר את טארה, אמבר בנסון לא רצתה לחזור בתור רעה, אז הוא אמר- kennedy- get to buisness. אני לא משווה בין האהבה שלהן, אני לא חושבת שיש מקום להשוות. אבל הבעיה היא שבעצם כאילו "סתמו" את ווילו ואת כל הקו שלה עם קנדי. לאן היא יכולה להתקדם איתה? זה לא נכון שקנדי הוציאה את זה מווילו, היא רק היתה זרז , טריגר שהשתמשו בו. כי הכותבים הרגישו שצריך משהו להוציא את ווילו משיווי המשקל שלה (מזכיר משו? סוף עונה שישית? ) אז השתמשו בקנדי. אבל זה היה שימוש לא נכון לדעתי. כי הדרגות של הדמויות שונות בצורה מדהימה. טארה יכלה לערער כך את ווילו- ומותה עוד יותר. קנדי היא דמות שנכנסה לפני 3 פרקים, עצם זה שהיא גרמה למה שקרה היה לא אמין בעליל. כמו שאמרתי- לדעתי היא פשוט היתה זרז. אני באמת שלא יודעת מה הניע את הכותבים לתפור את זה תפירה כה גסה ע"י הנשיקה. אשר ל"סוףסוף ווילו יוצאת מהדיכאון" כמו שכתבתי, זה לא בבום. זה לא לצאת מהדיכאון פשוט. וכל עניין קנדי ווילו נתן את הפתרון הקלוקל- פשוט מצאו לה בת זוג אחרת שתתזמזמז(הם אפילו צחקו על זה בסטוריטלר) והכל יהיה בסדר. נכון? לא. ממש לא. אם היה משהו שווילו היתה צריכה ללמוד ממנו מכל 6 העונות האחרונות זה התמודדות, ואיך להתמודד. ציפיתי -ובצדק- שאחרי סוף העונה הקודמת יחול שינוי משמעותי בווילו. זה התחיל והתקדם די טוב עד 707. כל האבל הזה על טארה שאת מדברת עליו- הוא היה הכרחי. וכמו שאמרתי ואומר שוב, הפיתרון הוא לא בת זוג חדשה, זו הדרך הנוחה לווילו והכותבים. אלא הדרך הקשה. וכמו שטל אמרה- קנדי היא פשוט דמות מעצבנת. היא מבחינתי מהדמויות השנואות ביותר, גם אבל לא רק בגלל הסיפור עם ווילו. היא מין פיית'-וונאבי שלא ממש הולך לה. ופשוט בא לך לגרד אותה מהמסך. ואל.

NimaZ

New member
ווילו לא חיפשה מישהי להתנחם בה|מיצי

| כי עובדה שהיא לא עשתה את זה רק בערך חצי שנה אחרי. הנחמה שלה הייתה בקסמים, היא שאבה את כל הכוח כי זה עזר לה לשכוח.. ואז היא הפסיקה לדבר על זה כי היא לא רצתה להזכיר לעצמה שזה שם. היא אהבה את קנדי? אני לא יודעת.. אני מניחה שלא, כי ג'וס היה מראה לנו את זה יותר אם זה היה ככה.. אבל קנדי לא היתה תחליף.. ווילו ידעה את זה כל שניה ושניה שהיא הייתה עם קנדי. ווילו בכלל לא ידעה שהיא חשבה שקנדי באה על חשבון טארה, רק אחרי the killer in me היא גילתה, כי היא זאת ש'הענישה את עצמה'...

buffySpirit

New member
ולא רק זה

אני לא זוכר שהזכירו את טארה מעבר ל707, הקבר, ואולי עוד פעם אחת שבכלל לא משמעותית (חוץ מהרוצח שבתוכי כמובן). האהבה שלהן, בעיקרון, הייתה מאד דומה לבאפי ואנג'ל - אהבה שאף פעם לא תישכח, תמיד תלווה אותה, והכי חשוב - לא תיעלם אחרי ריבאונד בדמות פוטנציאלית קטינה או איש גבינה. בגלל זה קיבלנו את הקרוס אוברים. כי בלעדיהם - כל העניין היה ממש לא אמין. אז אנג'ל בא כדי לעזור לה, וכדי לא להסיח את דעתה (aka לא להתמודד עם הכאב הקשה מנשוא) - לא מודיע לה. ואז באפי באה לאל אי, בלה בלה בלה, אנג'ל חוזר להיות ערפד כדי להגן עליה, בלה בלה בלה, מרביץ לריילי, בלה, חוזר מפייליאה ואז הולך למינזר בגלל בלה וכו' וכו' והבנתם את הנקודה. ולמה? כי אהבה כזאת לא ניגמרת בפרידה, בדיוק כמו שאהבה פליימית לא נגמרת בגלל וורן. אז ציפיתי שגם אצל ווילו וטארה תהיה המשכיות. המשכיות לא מסתכמת ב3 דמעות, 2 הזכרות, וריבאונד אחד. בדיוק כמו שהתמודדות עם כישוף לא מסתכמת ב3 חודשים באנגליה, או שאחרי חצי עונה ניזכרים להראות אותה עם שחור בעניים, ואחרי 2 פרקים בסדרה המקבילה היא כבר סופר-וויקה ששולטת בכוחות שלה, ואז, אחרי כמה פרקים, הופכת ללבנה כדי להראות את השינוי היותר מידי ברור בין שחור ללבן. האפור נעלם. לא קיים יותר. שחכו אותו אי שם בעונה 6. דרך אגב, לדעתי הרסו את איימי כבר בעונה 6. האמת, אני לא שונא את הפרק הזה. אדם באמת שיחק גרוע. אבל אהבתי את הבימוי. אהבתי לראות את איימי שוב (ממש לא אהבתי לגלות שההשחתה גדלה). אני גם לא שונא עד כדי כך את קנדי. אבל זה לא אמין. בשורה התחתונה - אני חייב לקשר הכל לבאפי ואנג'ל. אין תקנה. בשורה העוד יותר תחתונה - אחרי קריאה חוזרת של ההודעה הבנתי שפשוט חזרתי על מה שטל וואל אמרו, רק בצורה אחרת. אבל אחרי שכתבתי את כל זה, אתם באמת חושבים שאני אמחוק? מצד שני, ההודעה יכולה להוסיף לאנשים שמבינים דברים רק בדימויים קרוסיים. מצד חמישי... אה... שלישי... כן, שלישי. רגע, מה רציתי להגיד? לא משנה, תעזבו. יש גבול להזיות.

המ...יש משהו במה שאתם אומרים...

אני די מסכימה שכל העניין שווילו התגברה על טארה היה מאוד פתאומי ומהיר... אישית באמת לא אהבתי את כל העניין שקנדי הופיעה ככה משומקום...אבל נראלי שהכותבים רצו לגמור את העונה האחרונה שווילו לא עצובה ובדיכאון...הרי לא כיף בכלל לראות כזו דמות משמעותית (וגם הדמות האהובה עליי...) בדיכאון כל העונה השביעית...אתם צודקים שזה באמת היה הפתרון הכי פשוט...לא השקיעו בזה יותר מידי מחשבה אבל זה לא שהיה להם זמן כי אמבר רצתה לעזוב (לפי מה שהבנתי...) טוב כדי שנגמור את כל העניין הזה...השימוש בקנדי היה לא נכון והיה פתרון מהיר ולא מציאותי להוציא את ווילו מדיכאון...וזה עבד...מה לעשות ככה הכותבים החליטו וזו החלטה שלהם... אניווי לדעתי לא נראלי כל כך הוגן שווילו יצאה מהדיכאון הזה כולה איזה חצי שנה אחרי שטארה מתה (זה לוקח הרבה זמן...מניסיון...)אבל מה לעשות...עונה אחרונה והכל...רצו לגמור עם חיוך על הפנים על כל הדמויות וזו הדרך שעשו אותה...קצת לא הוגן ולא מציאותי נכון...אבל...המ...הכותבים הם אלה שמחליטים בסופו של דבר... אז פשוט נצטרך לחיות עם זה... בעע השחקן של וורן פשוט הרס את הפרק הזה...

talrv

New member
שוב, אני מסכימה.

גם עם ההודעה של ואל מלמעלה. ודווקא נראה לי שהוספת, ולי כמובן לא הפריעו הדימויים הסטאר קרוסיים. לגבי הבימוי של הפרק - היו באמת קטעים שצריך לנצור. ואני מתכוונת לקטעים של הסתובבות המצלמה, שנעשו ברמה גבוהה מאוד. ואיימי בעונה 6 הייתה מישהי שלא ידעה איך להשתמש נכון בכוחות שלה או משהו, למרות שהיא הייתה עכבר. איימי בעונה 7 הייתה כלבה (וסלחו לי על הביטוי) נקמנית ששומרת טינה לווילו ולכן מבצעת בה כשפים. הגזימו קצת. ועכשיו לדיון קנדי - ווילו. אני שמחה שגרמנו לך לחשוב קצת על כל הסיפור, ואני מאמינה שזה לגיטימי לחלוטין לא להסכים עם מה שהיוצרים (גם אם זה ג'וס) עשו. וכשקראתי את ההודעות מעליי זה רק המחיש לי יותר כמה שגויה הייתה הדרך להתמודד עם האבל וכמה העונה השביעית ירדה ברמתה אחרי הפרק ה-7. ועכשיו אם יותר לי, אני אנפץ לך סטיגמה קטנה על חוסר האהבה לקנדי. אני לא מהמעריצים הגדולים של ווילו וטארה. מבחינתי, הייתה שם אהבה, גדולה, ויפה, ומותה של טארה היה מכוער ואכזרי, אבל לא זעזע את עולמי. אם זאת לא הייתה אמבר בנסון ששיחקה את טארה הייתה חיה, ואם ווילו הייתה בוחרת באוז, הייתי מחמיצה פנים כי זה לא היה כל כך הגיוני, ולא כי היה יותר מדי חבל לי על טארה. ובכל זאת, קנדי הגעילה אותי. אני לא אוהבת אנשים שרוצים להיות משהו שהם לא, וזה בדיוק מה שקנדי הייתה. ההתקרבות המוזרה להיות חלק מהסקוביס, שבאה משום מקום רק השניאה אותה יותר עליי, וגם אני קיבלתי את תחושת "אני רוצה להיות פיית' אבל לעולם לא אצליח" ממנה. אז אני יודעת שנהנים להגיד שהסיבה שלא אוהבים את קנדי היא בגלל שהיא תחליף, אבל גם זה, כמו סטיגמות אחרות בבאפיוורס, מופרך. טל.

אשתי יוזמת ../images/Emo99.gif

אני כן אוהב את הפרק הזה. אני לא אוהב את קנדי, ואני לא חושב שיש לה מקום בעונה השביעית. הפרק הזה יפה בגלל איימי, ובגלל ווילו, ובגלל וורן, ובגלל הנאום בסוף, ובגלל שזה באמת מפחיד שווילו נעשית וורן. ואפילו במהלך הפרק הרגשתי כאילו קנדי היא באמת דבר טוב בשביל ווילו. אבל בסופו של דבר, ואל צודקת.

למעלה