ולא רק זה
אני לא זוכר שהזכירו את טארה מעבר ל707, הקבר, ואולי עוד פעם אחת שבכלל לא משמעותית (חוץ מהרוצח שבתוכי כמובן). האהבה שלהן, בעיקרון, הייתה מאד דומה לבאפי ואנג'ל - אהבה שאף פעם לא תישכח, תמיד תלווה אותה, והכי חשוב - לא תיעלם אחרי ריבאונד בדמות פוטנציאלית קטינה או איש גבינה. בגלל זה קיבלנו את הקרוס אוברים. כי בלעדיהם - כל העניין היה ממש לא אמין. אז אנג'ל בא כדי לעזור לה, וכדי לא להסיח את דעתה (aka לא להתמודד עם הכאב הקשה מנשוא) - לא מודיע לה. ואז באפי באה לאל אי, בלה בלה בלה, אנג'ל חוזר להיות ערפד כדי להגן עליה, בלה בלה בלה, מרביץ לריילי, בלה, חוזר מפייליאה ואז הולך למינזר בגלל בלה וכו' וכו' והבנתם את הנקודה. ולמה? כי אהבה כזאת לא ניגמרת בפרידה, בדיוק כמו שאהבה פליימית לא נגמרת בגלל וורן. אז ציפיתי שגם אצל ווילו וטארה תהיה המשכיות. המשכיות לא מסתכמת ב3 דמעות, 2 הזכרות, וריבאונד אחד. בדיוק כמו שהתמודדות עם כישוף לא מסתכמת ב3 חודשים באנגליה, או שאחרי חצי עונה ניזכרים להראות אותה עם שחור בעניים, ואחרי 2 פרקים בסדרה המקבילה היא כבר סופר-וויקה ששולטת בכוחות שלה, ואז, אחרי כמה פרקים, הופכת ללבנה כדי להראות את השינוי היותר מידי ברור בין שחור ללבן. האפור נעלם. לא קיים יותר. שחכו אותו אי שם בעונה 6. דרך אגב, לדעתי הרסו את איימי כבר בעונה 6. האמת, אני לא שונא את הפרק הזה. אדם באמת שיחק גרוע. אבל אהבתי את הבימוי. אהבתי לראות את איימי שוב (ממש לא אהבתי לגלות שההשחתה גדלה). אני גם לא שונא עד כדי כך את קנדי. אבל זה לא אמין. בשורה התחתונה - אני חייב לקשר הכל לבאפי ואנג'ל. אין תקנה. בשורה העוד יותר תחתונה - אחרי קריאה חוזרת של ההודעה הבנתי שפשוט חזרתי על מה שטל וואל אמרו, רק בצורה אחרת. אבל אחרי שכתבתי את כל זה, אתם באמת חושבים שאני אמחוק? מצד שני, ההודעה יכולה להוסיף לאנשים שמבינים דברים רק בדימויים קרוסיים. מצד חמישי... אה... שלישי... כן, שלישי. רגע, מה רציתי להגיד? לא משנה, תעזבו. יש גבול להזיות.