The Drive Time

העכביש2

New member
אלבום: Magnet - The Tourniquet

Magnet - The Tourniquet ההרגשה הזאת שמלווה אותך תמיד כשאתה שומע משהו טוב לא ניתנת להסבר במילים... ככה קרה לי עם מגנט. אוון ג'ונסון בשבילכם. הוא מגיע מנורבגיה (נולד ב-1970) והשיר הראשון ששמעתי שלו ("Where Happiness Lives" מהאלבום הקודם שלו) לא היה כ"כ מזמן וכבר משמיעה ראשונה ידעתי שזה זה. אבל אז שמתי את אלבום החדש שלו (יצא בפברואר השנה) ואני חייב לציין שזה אחד האלבומים הטובים שיצאו השנה (ומי שעוקב יידע שהרבה אלבומים מעולים יצאו ב-2006). הסגנון האלטרנטיב-רוק-אלקטרוני שלו פשוט שובה לב, והוא בהחלט מביא צליל אליו לא היינו רגילים עד כה. הפקה חזקה מאוד יש לאלבום הזה (הפיקו בצוותא עם ג'ונסון Jason Falkner, Jorgen Treaen and Yngve Seatre). הרבה השקעה הושקעה בכל רצועה והשירים מעובדים בצורה מופלאה. בשקט, עם הרבה מוזה, מביא לנו מגנט אלבום מלבב שלוקח צומת לב מהרגע הראשון. באלבום הרבה שירים מעולים. "Duracellia" הוא אחד הטובים. "Hold On" שפותח את האלבום מכניס אותנו ישר לעיניינים של האלבום הזה בקסם שלו. לא ניתנת לפיספוס גם הרצועה "Jaws", בהחלט יצירה. אחת הרכישות המוצלחות של השנה מבחינתי. רשימת השירים באלבום: 1. Hold On 2. Duracellia 3. The Peacemaker 4. Believe 5. All You Ask 6. Deadlock 7. Fall At Your Feet 8. Blow By Blow 9. Miss Her So 10. Jaws 11. This Bird Can Never Fly

העכביש2

New member
אלבום: Maximilian Hecker

מפרסם שוב כי שיר לא ראתה. לא ייתכן שהיא לא תגיב להודעה על האלבום של בעלה
Maximilian Hecker - I'll Be A Virgin, I'll Be A Mountain יש אמנים שאתה לא יודע כ"כ איך לאכול אותם. מקסימיליאן האקר הוא אחד מהם. כשהגיח האקר (גרמני) ב-2002 עם אלבום הבכורה המתוק-אפל שלו והשיר שתפס את כולם "Polyester", אי אפשר היה שלא תרגיש משהו מהשיר הזה, עם קול עמוק ולחן נוגה. בהמשך הביא האקר עוד שני אלבומים כולל הלהיט "Daylight" (הבינוני) וממש עכשיו הוא מוציא אלבום חדש, רביעי במספר, תחת השם הארוך והלא-מובן-לגמרי "I'll Be A Virgin, I'll Be A Mountain". זה לא אלבום גרוע. בכלל לא. במיוחד למי שאוהב את הסגנון המלודי-לשעות-ערב שהאקר דואג לשמור עליו בקפדנות. יש כאן קטעים שמבוצעים בקפידה רבה, דואגים להכניס לאווירה ולא מחפשים להתחכם יותר מידי. ב-"snow white" הרצועה הפותחת, אנחנו נגלים להאקר שהכרנו, ההוא מפוליסטאר עם קול ספק מלטף ספק הזויי. כך גם בשירים "no more lies to reach you" ,"grey" ו-"I'll Be A Virgin, I'll Be A Mountain" (שיר הנושא, רצועה 6). אבל האקר החליט שהוא לא רוצה רק את זה ועשה גם פיתוח קול רציני כמו בשירים "wilted flower" ובשיר "velvet son" שלטעמי הוא אחד הטובים באלבום (מזכיר קצת את המקצב של הוורב). יש באלבום הזה מכל טוב הכלים החל מתופים, גיטרות, פסנתר וכינור. ובסה"כ, האקר מגיש לנו אלבום לערבי החורף כאלה ששמים ברקע כששותים תה חם... אלבום לא רע אבל גם כזה שלא גורם לך לחשוב עליו יותר מידי אח"כ... רשימת השירים באלבום: 1. snow white 2. no more lies to reach you 3. your stammering kisses 4. velvet son 5. silly lily, funny bunny 6. I'll Be A Virgin, I'll Be A Mountain 7. wilted flower 8. messed-up girl 9. the saviour 10. you came to me when i was born 11. feel like children 12. grey

1Shir

New member
האמת שאין לי הרבה מה להוסיף..

כנראה שבסוף הוא בעצם לא בעלי
אני מאז ומתמיד ידעתי איך לאכול אותו (
), אהבתי כל אחד מהשירים שהוציא (כן אהבתי את דיילייט, שיר טוב בעיני, שילוב יפה בין שקט לקצבי), הוא הזמר בעל הקול וההגשה מספר 1 ששמעתי, פספוס חיי הוא כשהופיע בארץ במקום ללכת עשיתי טובה למישהי בעבודה... אני עוד לא סגורה לגבי האלבום החדש, שמתי לב שהשירים החזקים באלבום הם snow white, grey, no more lies to reach you, your stammering kisses אבל אני צריכה עוד כמה וכמה האזנות כדי להחליט אם זה אלבום פחות טוב מקודמיו או לא... תודה לירן

kobbar

New member
ואגב

רשמת "יש אמנים שאתה לא יודע איך לאכול אותם".... אני יכול להראות לך בדיוק איך לאכול

kobbar

New member
בטח שעובד, מאין יגיעו המזומנים מותק

שלישי, רביעי, חמישי, יש לי משמרות בערב :[ ouch, that hurts

1Shir

New member
תשובה מעולה, בדיוק אני חוזרת משם../images/Emo6.gif

יותר שווה אפילו ממקדונלדס איפה נמצא סניפך?

kobbar

New member
קראת הכתבה בוואי-נט??

המנהל של ארומה התווכח עם מישהי (כושית) באמצע מקום הומה אדם וקרא לה "שחורה, מטומטמת, את נחותה, אני מרוויח המון כסף ואת לא עושה כלום"...

למעלה