The Drive Time

העכביש2

New member
../images/Emo168.gif The Drive Chart 37

The Drive Chart המצעד השבועי של FM104 תאריך: 8/10/2006 מספר # 37
- כניסה חדשה 1. Keane - Nothing In My Way 2. Magnet - Duracellia 3. Sean Lennon - Dead Meat
4. Ben Harper - Morning Yearning 5. Scott Matthews - Elusive
6. Reamonn - tonight 7. Oasis - The Masterplan
8. Mika - Relax, Take It Easy 9. Morning Runner - Oceans 10. אריק ברמן - מה עוד ביקשת 11. הדג נחש - סטטיסטיקה
12. Jack Johnson - Flake 13. Lily Allen - littlest things 14. Katie Melua - Shy Boy
15. Razorlight - America 16. Anna Nalick - Wreck of the Day 17. Placebo - Running Up That Hill
18. Shakira Feat. Santana - Illegal 19. מוש בן ארי - משא ומתן 20. The Killers - Bones
המרתף - שירים במעמקי המצעד
21. Jet - Bring It On Back 22. דין דין אביב - מוכרת לי מפעם 23. The Kooks - Ooh La 24. The Fray - How to Save a Life 25. Orson - Already Over It
26. Damien Rice - 9 Crimes 27. James Morrison - Wonderful World 28. Barenaked Ladies - Easy 29. Regina Spektor - On The Radio 30. Pet Shop Boys - Numb 31. (Five For Fighting - The Riddle (You & I 32. מוש בן ארי - ממריאים 33. Bedouin Soundclash - When the Night Feels My Song 34. The Flaming Lips - It Overtakes Me
35. James Dean Bradfield - An English Gentleman 36. Soul Asylum - Stand Up and Be Strong -newestmp3s 37. Paolo Nutini - Jenny Don't Be Hasty 38. Bloom 06 - In The City 39. Shawn Colvin - Fill Me Up 40. פבלו רוזנברג – קוביות ## יצאו מהמצעד: 41. Sarah McLachlan - River 42. סיון שביט - המקום הכי רחוק 43. הראל סקעת - כל הציפורים 44. Badly Drawn Boy - Nothing S Going to Change Your Mind 45. Thom Yorke - Harrowdown Hill 46. Seth Lakeman - The White Hare 47. Nerina Pallot - Sophia 48. סינרגיה - תראי זה אני 49. Snow Patrol - Set The Fire To The Third Bar Drive Chart -- 2006 no. 1'sו 8/1 - Richard Ashcroft - Break The Night With Colour 17/1 - Athlete - Twenty Four Hours 24/1 - Athlete - Twenty Four Hours 31/1 - Lifehouse - Blind 8/2 - Poets of the Fall - Stay 15/2 - Lifehouse - Blind 22/2 - Lifehouse - Blind 1/3 - Hoobastank - If I Were You 8/3 - Hoobastank - If I Were You 15/3 - Massive Attack - Live with Me 22/3 - Maria Mena - Just Hold Me 29/3 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 5/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 12/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 19/4 - Poets of the Fall - Carnival Of Rust 26/4 - Shayne Ward - No Promises 3/5 - Keane - atlantic 10/5 - Keane - atlantic 17/5 - Stabilo - Flawed Design 24/5 - Syd Matters - To All Of You 31/5 - Syd Matters - To All Of You 7/6 - Syd matters - to all of you 14/6 - סיון שביט - את מי את משקה דמעות 21/6 - סיון שביט - את מי את משקה דמעות 27/6 - Snow Patrol - Chasing Cars 12/7 - Snow Patrol - Chasing Cars 19/7 - Josh Rouse - Quiet Town 9/8 - The Feeling - never be lonely 16/8 - The Feeling - never be lonely 23/8 - Five For Fighting - The Riddle (You & I 29/8 - Five For Fighting - The Riddle (You & I 20/9 - Anna Nalick - Wreck of the Day 4/10 - Anna Nalick - Wreck of the Day 11/10 - Reamonn - tonight 25/10 - Reamonn - tonight 1/11 - Keane - Nothing In My Way 8/11 - Keane - Nothing In My Way כניסות חדשות השבוע
מקום 3. Sean Lennon - Dead Meat אחד השירים שהכי תפסו אותי בשבועיים האחרונים! זהו שון לנון, הבן של ג'ון ז"ל, שמביא כאן סינגל מעולה אותו חשף אלעד ראסמוס. לנון ג'וניור עושה כאן מוזיקה שמזכירה במידת מה את אבא שלו ותקופת שנות ה-70 וזה למעשה מה שעושה את השיר. הפקה מעולה, עיבוד ממש ממש טוב וביצוע יפיפה של לנון גורמות לשיר לקבל ערך מוסף. http://www.youtube.com/watch?v=mw8fsu32vAE
מקום 5. Scott Matthews - Elusive מהמצעד של אליקו האנושי. שיר שקט ויפה לזמר בשם סקוט מתיאוס (זה רק אני או שיש הרבה מתיאוס בסצינה האלטרנטיבית?) http://www.youtube.com/watch?v=NAcP-HT_wM0
מקום 7. Oasis - The Masterplan הוצאה מחודשת לאואזיס ממש בימים אלה באנגליה, וגם לסינגל הזה שהוא בהחלט מצויין שלהם. http://www.youtube.com/watch?v=dxa0K1wHO-w
מקום 11. הדג נחש – סטטיסטיקה הדג נחש חוזרים עם להיט חדש והפעם הם לוקחים את הסטטיסטיקה לכיוון המולחן של המילה. יוצא להם לא רע בכלל, יש בשיר כמה נקודות למחשבה.
מקום 14. Katie Melua - Shy Boy סינגל חדש לזמרת הבלוז-ג'אז-אקוסטי קייטי מלואה הגרוזינית. מתוך האלבום Piece by Piece וזה כבר הסינגל הרביעי מתוכו לאחת הזמרות המעניינות של השנה.
מקום 17. Placebo - Running Up That Hill סינגל דנדש להרכב הרוק האלטרנטיבי פאלסיבו שמוכר לחלקנו מסינגלים קודמים כולל אלו שיצאו השנה ("because I want you" , " Infra-Red", " Song To Say Goodbye") ולטעמי- זהו הסינגל הכי טוב שהוציאו השנה. http://www.youtube.com/watch?v=5sx9gSSUHJE
מקום 20. The Killers - Bones סוגר את 20 הגדולים השבוע הסינגל החדש שיוצא ממש אוטוטו לקילרס, באחד האלבומים המדוברים של השנה. גם כאן שיר רוק בועט כהמשך לסינגלים הקודמים שלהם, אבל הפעם יש בו משהו יותר מושך לפי דעתי, והנה הוא גם בדרייב צ'ארט. http://www.youtube.com/watch?v=k5ebY8WifZo
מקום 25. Orson - Already Over It עוד סינגל בוקר לאורסון האמריקאים, שכבר הפציצו מכל עבר מהאלבום החדש שלהם....זהו כבר הסינגל הרביעי מתוכו. לא משתווה ל"אין מחר" הסינגל הראשון, אבל לא רע בכלל.
מקום 34. The Flaming Lips - It Overtakes Me/The Stars Are So כניסה אחרונה השבוע שייכת לפלמינג ליפס שעשו השנה קאמבק עם אלבום חדש, וזה סינגל מתוכו. http://www.youtube.com/watch?v=KUljHD4JJ1U

X Slider

New member
מגיב../images/Emo2.gif

למה שאני מכיר לפחות.. O0 10. אריק ברמן - מה עוד ביקשת
11. הדג נחש - סטטיסטיקה
13. Lily Allen - littlest things פחות טוב מ-LDN וסמייל, חביב. 15. Razorlight - America נמאסים מהר 18. Shakira Feat. Santana - Illegal סביר פלוס 19. מוש בן ארי - משא ומתן לא אוהב 22. דין דין אביב - מוכרת לי מפעם זה לא שיר סופר ישן?! 30. Pet Shop Boys - Numb חמוד 32. מוש בן ארי - ממריאים מעולה 38. Bloom 06 - In The City מצויין!! זהו
מצעד איכותי

nadmp3

New member
אז ככה : ../images/Emo9.gif

כמה המלצות לשירים אני תמיד לוקח מהמצעד שלך... איפה אתה באמת מוצא את כל שירים המעולים לנסיעה ברכב?? Keane - Nothing In My Way אהבתי אבל יותר אהבתי את הסינגל הראשון שהם שחררו מהאלבום. כל שאר הטופ 10 אני לא מכיר אבל ננסה לשמוע בשבוע הקרוב. החדש של אואזיס לא יצא לי עדיין לשמוע אני דווקא לא אהבתי את סטטיסטיקה של הדג נחש... איפה החדש של The Feeling ?? שגם אמרת שהמלצת עליו בקומונה שלך.? החדש של הקילרס חמוד גם אצלי נכנס במיקום דומה למצעד. תמשיך כך!!

milkshakit

New member
וואי גם הם חידשו את זה?

. הם בחיים לא יעלו על הביצוע של ווית'ין טמפטיישן, פשוט פצצתי

אריה31

Member
מנהל
מקום ראשון מצויין

אני אנסה לחפש שני שירים שאני לא מכיר מהצמרת שלך

The Human

New member
nothing in my way

שיר נחמד שלהם... אבל היו להם יותר טובים... כמו crystal ball למשל.. השיר של מגנט נחמד.. אבל אני צריך לשמוע אות יותר כדי לחוות דעה כמו שצריך.. החדש של שון לנון נחמד ביותר.. אלוסיב שיר מעולה.. אואזיס עם שיר משעמם... אני דווקא אהבתי את acquiesce שלהם מתוך הEP האחרון.. לקייטי מלואה היו הרבה יותר טובים מזה באלבום האחרון שלה.. קאבר די בינוני לפלאסיבו... ועל החדש של הקילרז אתה פחות או יותר יודע מה דעתי.. ממה שיש במרתף עדיין לא זכיתי להכיר את החדשים של דמיאן רייס ואורסון.. החדשים של הפט שופ בויז והבדואין סאונדקלאש מצויינים.. נייס וויק מייט...

uk23

New member
השיר של פלסיבו יפהה

עכשיו הבנתי שאני מזהה אותו כי זה חידוש לקייט בוש
הוא התנגן בפרק הראשון של העונה הרביעית של The OC, שנפתח בכבדות... השיר היווה פסקול מושלם לכל הפרק.

venustudent

New member
הקליפ יפהפה, החידוש פחות

ראיתי שאת הקליפ הכין אחד הגולשים עם סצינות ממשחקי מחשב- יצא מאוד מתאים למוזיקה. לגבי השיר- אני מעדיפה את המקור עם הקול של קייט בוש...

kobbar

New member
לירן

לא אהבתי אשכרה כלום חוץ מאריק ברמן ומוש בן ארי. המצעד שלך מקבל אחד חלקי חמישים ושש של כוכב, מתוך 5 כוכבים.

למעלה